- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.021
Geçmiş olsun abla. İnsan tam tatile giriyor ya da yıllık izne, hastalık da tam o anı buluyor.Grip oldum kızlar siteye girip çıkmam sorun olur mu sizlere bulaşmasın
Sefan olsun canımAfacan uyutmad.. Ani bir kararla uludağa gittik geldik dün. Kalabalık değildi cok eğlendik
Temizlik işi çok nankör şöyle yapılan temizlik haftalarca aylarca gitse yaCamasir yıkama telasim bitmiyor. Buyk temizlik bitti cok sukur..
Bugün biraz dinlenmek istiyorum1
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun abla. İnsan tam tatile giriyor ya da yıllık izne, hastalık da tam o anı buluyor.
Soran bendim canım :) şu an paramın tamamına yakını altında zaten.Ama araba fiyatlarıda sürekli artıyor.Ikinci eller inanılmaz yükseldi,sıfırlar zaten öyle.Belki bir iki aya bir indirim gelir diye bekliyorum inşallah olursa alıcam.Ama paranın hiç değeri kalmamış 130000 tl civarı ediyor şu anki param ama inan doğru düzgün bir araba alamıyorum bu paraya.Evet ekonomistler 2 yıldır öyle diyor ama ,normalde ev araba fiyatlarının düşmesi gerekirken sürekli yükseliyor.Garip bir durum var anlayamadığım.Ekonomistler uyarıyor elinizde paranız varsa ornegin telefonunuzu arabanizi yenilemeyin. Mümkün olduğunca paranızı yatırım yapın diye.
Sıfır araba alacak param olsaydı soran arkadaş olmuş bana yetecek kadar bir araba alıp gerisini altına yatirirdim.
Kesinlikle öyle. Şimdi evdeyiz ya her gün toz uçuyor evde. Çok nankör gerçektenTemizlik işi çok nankör şöyle yapılan temizlik haftalarca aylarca gitse ya
Şimdi yap yarın gene yap ne bu ya
Haklisin canım. Döviz manipüle ediliyor ama piyasa dövizin gerçek fiyatıyla fiyatlanıyor.Soran bendim canım :) şu an paramın tamamına yakını altında zaten.Ama araba fiyatlarıda sürekli artıyor.Ikinci eller inanılmaz yükseldi,sıfırlar zaten öyle.Belki bir iki aya bir indirim gelir diye bekliyorum inşallah olursa alıcam.Ama paranın hiç değeri kalmamış 130000 tl civarı ediyor şu anki param ama inan doğru düzgün bir araba alamıyorum bu paraya.Evet ekonomistler 2 yıldır öyle diyor ama ,normalde ev araba fiyatlarının düşmesi gerekirken sürekli yükseliyor.Garip bir durum var anlayamadığım.
Her gün supuruyorum yine ayni sorma bugün süpürmek yok. Eşimin kıyafetlerini valizlerini hazırlıyoruz. Seminerden geldi bir de bol camasirli bir gün benimki deKesinlikle öyle. Şimdi evdeyiz ya her gün toz uçuyor evde. Çok nankör gerçekten
Içeri hafiften güneş vurdu insallah kuruyunca katlayacağım.. Sen ara tatilde gitmiyor musun bir yerlere cnmHer gün supuruyorum yine ayni sorma bugün süpürmek yok. Eşimin kıyafetlerini valizlerini hazırlıyoruz. Seminerden geldi bir de bol camasirli bir gün benimki de
Yok canım 2 nedenle evdeyim. İlki kızım üniversiteye hazırlanıyor ikincisi esimi çarşamba günü yurtdışı görevine yolluyoruz. Onu hazırlıyorum.Içeri hafiften güneş vurdu insallah kuruyunca katlayacağım.. Sen ara tatilde gitmiyor musun bir yerlere cnm
Anladim canim..Eş cocuk. Senin de farkli kosusturman var.. Tatil dinlenmek canim zaten. Nasıl iyi hissediyorsak oyle olmaktır.Yok canım 2 nedenle evdeyim. İlki kızım üniversiteye hazırlanıyor ikincisi esimi çarşamba günü yurtdışı görevine yolluyoruz. Onu hazırlıyorum.
İlk hafta eşim yoktu Ben de hastaydı m zaten.
Ama şubatın ortasında annem oglus ve ben 2 günlük bir Bursa turuna katilacagiz kısmetse.
Ben tatil deyince daha çok evde kalayim dinleneyim tesbih yapayım kuran oku yayım ibadetlerimi hakkıyla yapayım.... Bunlar bana iyi geliyor.
C sınıfı full yada fule yakın bir araç istiyorum ama onlarda 200 binler civarı.ikinci elede güvenemiyorum o kadar para vermeye.Ancak işte b sınıfı küçük bir araba alabilirim.Bakıcam artık hayırlısı diyorum canım,hakkımda hayırlısı hangisiyse o kısmet olur inşallah.Ama bu dönemde eldeki malada sahip çıkmak gerek,araba satılmaz satılan arabayı yerine koyamazsın malesef aynı paraya.Umarım herşey normale döner insan birşeyde alıp satamıyor.Haklisin canım. Döviz manipüle ediliyor ama piyasa dövizin gerçek fiyatıyla fiyatlanıyor.
Herşey iki katına çıktı ama dolar bir turlu çıkmıyor bu yüzden sıkıntı var. Yalniz altın ve dövizin yükseleceği yönünde beklenti çok yuksek. Zaman neyi gösterecek bilinmiyor ve belirsizlik ekonomiyi olumsuz etkiliyor.
Bu yüzden sanirim zorunlu olmadıkça insanlar paralarını bir şeye bağlamıyor. Mesela biz arabamızın değeri yuzyirmibin civarı. Sıfırı iki yüzbin TL. Eskiden olsa sifirini alirdim.
Bir de yuzotuzbin TL te güzel bir araç alabilirsiniz ama tabi sizin tercihiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?