Cok uzgunum deprem benim derin yaram..
Yakin olsam mutlaka giderdim
Annem is yerinde yardim icin cagirmislar
Yarin bende toparlayacagim.
Acaba trendyola fln adres girsek kargolar gotururmu
Oyuncak cocuk kiyafeti bezi ve kadin pedi onemli

Soran bendim canım :) şu an paramın tamamına yakını altında zaten.Ama araba fiyatlarıda sürekli artıyor.Ikinci eller inanılmaz yükseldi,sıfırlar zaten öyle.Belki bir iki aya bir indirim gelir diye bekliyorum inşallah olursa alıcam.Ama paranın hiç değeri kalmamış 130000 tl civarı ediyor şu anki param ama inan doğru düzgün bir araba alamıyorum bu paraya.Evet ekonomistler 2 yıldır öyle diyor ama ,normalde ev araba fiyatlarının düşmesi gerekirken sürekli yükseliyor.Garip bir durum var anlayamadığım.

selam kızlar
hava misss gibi güneşli ama ben hala çalışıyorum gerçi epey kolayladım işlerimi
eşim almaya gelecek. 1 saate çıkarım.
bütçe yapmam gerek, alınması gereken eksikler var.
dün gece uyanıp sonra bir daha uyku tutmayınca biraz temizlik yaptım.
evde çamaşır dışında işim yok.
Eve geçerken biraz market, pazar gezebilirim.
Bazen diyorum ne kadar monoton bir hayat yaşıyorum

Haklisin canım. Döviz manipüle ediliyor ama piyasa dövizin gerçek fiyatıyla fiyatlanıyor.
Herşey iki katına çıktı ama dolar bir turlu çıkmıyor bu yüzden sıkıntı var. Yalniz altın ve dövizin yükseleceği yönünde beklenti çok yuksek. Zaman neyi gösterecek bilinmiyor ve belirsizlik ekonomiyi olumsuz etkiliyor.
Bu yüzden sanirim zorunlu olmadıkça insanlar paralarını bir şeye bağlamıyor. Mesela biz arabamızın değeri yuzyirmibin civarı. Sıfırı iki yüzbin TL. Eskiden olsa sifirini alirdim.
Bir de yuzotuzbin TL te güzel bir araç alabilirsiniz ama tabi sizin tercihiniz.

Son düzenleme:
K kahvemsi mutluluk aynı şeyi ben sık sık dusunuyorum. Ne monoton hayat diye ev isi çalışma hayatı hep monoton. Sıkılıyorum ister istemez. Ben bu şehre gelene kadar daha hareketli zamanlar yakin arkadasliklarimin olduğu yerde zaman geçirdim. Mesela bu yüzden cok bunalıyorum
Alış-veriş liste yap temizlik yetiştirme telaşı kendimizi unutuyoruz..Çok şükür diyerek devam etmeye çalışıyoruz

Her gün supuruyorum yine ayni sorma bugün süpürmek yok. Eşimin kıyafetlerini valizlerini hazırlıyoruz. Seminerden geldi bir de bol camasirli bir gün benimki de
Içeri hafiften güneş vurdu insallah kuruyunca katlayacağım.. Sen ara tatilde gitmiyor musun bir yerlere cnm

Dün eşimin bir arkadaşı 1 koli temizlik malzemesi yollamış birazını anneme kayınvalideme falan ayırdık geri kalanı stok mutfak bezinden eldivene kadar var deterjanlarımda tam bayagı süre bunlara masraf etmeyiz.bir arkadsımızda dogum yaptı bebiş 36 haftalık akciğerlerine su girmiş nasıl hızlı hızlı nefes alıyor 3 gün tedavi vermiş doktor inş anacığına bir an önce kavuşur

Içeri hafiften güneş vurdu insallah kuruyunca katlayacağım.. Sen ara tatilde gitmiyor musun bir yerlere cnm
Yok canım 2 nedenle evdeyim. İlki kızım üniversiteye hazırlanıyor ikincisi esimi çarşamba günü yurtdışı görevine yolluyoruz. Onu hazırlıyorum.
İlk hafta eşim yoktu Ben de hastaydı m zaten.
Ama şubatın ortasında annem oglus ve ben 2 günlük bir Bursa turuna katilacagiz kısmetse.
Ben tatil deyince daha çok evde kalayim dinleneyim tesbih yapayım kuran oku yayım ibadetlerimi hakkıyla yapayım.... Bunlar bana iyi geliyor.

Anladim canim..Eş cocuk. Senin de farkli kosusturman var.. Tatil dinlenmek canim zaten. Nasıl iyi hissediyorsak oyle olmaktır.

C sınıfı full yada fule yakın bir araç istiyorum ama onlarda 200 binler civarı.ikinci elede güvenemiyorum o kadar para vermeye.Ancak işte b sınıfı küçük bir araba alabilirim.Bakıcam artık hayırlısı diyorum canım,hakkımda hayırlısı hangisiyse o kısmet olur inşallah.Ama bu dönemde eldeki malada sahip çıkmak gerek,araba satılmaz satılan arabayı yerine koyamazsın malesef aynı paraya.Umarım herşey normale döner insan birşeyde alıp satamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…