- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.681
teşekkürler hepimizinki bereketli olsun inşallah.Bereketli olsun canım
Ay aynı günmü gercekten 12sinde dogurcaktim ama 11inde gelmeyi tercih etti meleğimYaaa gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hem oğlumun adaşı emir kısmı, hem de aynı gün, 12sinde mi 11 inde mi doğdu
Ay aynı günmü gercekten 12sinde dogurcaktim ama 11inde gelmeyi tercih etti meleğimseninki ne zamandi canım
Hayırlı olsun canımKızlar bebeğim doğdu
Geçmiş olsun canımKizlar merhabalar...
Çok yorucu bir gün geçirdim boğazım cok acıyor. Kosturmaktan kendime düzgün bakamıyorum resmen....
Sizler ne yapiyorsunuz
Hoşbuldum
Boşbuldum.Hoşgeldiniz aramiza
Bizde seni takip etmek isteriz
Teşekkür ederim canım düşüncelliyim bu ara. Yüklü bir borca giriyorum. Nasıl ödenecek hesabımı iyi yaptım ama düşünmeden edemiyorum yinede. Sen nasılsın?Hoşgeldin canım nasılsın
Hoşbuldum canımmerhaba canım hoşgeldin
Kendinden bahseder misin biraz,Hoşbuldum
Boşbuldum.
İyi bir birikimci olmak istiyorum.
Bundan sonra hayat felsefem israf etmemek tasarruf etmek
Teşekkür ederim canım düşüncelliyim bu ara. Yüklü bir borca giriyorum. Nasıl ödenecek hesabımı iyi yaptım ama düşünmeden edemiyorum yinede. Sen nasılsın?
Hoşbuldum canım
Kızlar eşimden gizli birikim yapacağım. Çünkü biriktireceğimi söyleyince gerek yok diyor. Ama sıkışınca veriyorum. Çok seviniyor.
Sekerim canım benim çok sevindim büyür o annesiKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim alintilayamadim hepsini
Çok şükür iyiyiz ama bebegim çok minnak teyzeleri dua edin iyi bakabileyimde büyüsün yavrum
Ev borcuna gireceğiz nasipse. Biraz birikmişimiz vardı, üstüne kredi çekip ev alalım dedik.Kendinden bahseder misin biraz,
Ne borcuna gireceksiniz ev araba falan mi.
Birikim yapabilmek tasarruftan başlıyor hadi hayırlısı
Merhaba kızlar
Uzun süredir gizli takipçinizim. Size katılabilir miyim?
Rabbim uzun ömürler versin.Ev borcuna gireceğiz nasipse. Biraz birikmişimiz vardı, üstüne kredi çekip ev alalım dedik.
Ben evliyim 2 küçük çocuğum var. Çalışıyorum. Başka merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz.
Hoşbuldum canım❤Merhaba hoşgeldin
İnşallah hayırlısıyla olurRabbim uzun ömürler versin.
Niyetine girmişsiniz inşallah olur.
Kiranin sonu yok, bizde 9 ay önce aldik kendi evimizi.
Sağol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?