- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.661
Hoşgeldiniz aramizaMerhaba kızlar
Uzun süredir gizli takipçinizim. Size katılabilir miyim?
Evet geliyor aslında o koku hiç iyi değil geçen gün forumda okumuştum deterjanı bıçakla 2 ye bölüyorlardır. Bende zorla kestim ve yarısını koydum hiç koku yok ve bulaşıklar yine pırıl pırıl bi de böyle dene istersenBen de fairy platinium kullanıyorum
Makinayı açınca yoğun deterjan kokusu geliyor
Sizlerde de oluyor mu ?
Ayyyyy gözünaydın canım missssss gibi kokuyordur şimdiKızlar bebeğim doğdu
Hoşgeldin canım nasılsınMerhaba kızlar
Frosch canım temiz içerikli gayet memnunumKızlar hangi bulaşık deterjanını kullanıyorsunuz,memnunsunuz ?
Yaaa gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hem oğlumun adaşı emir kısmı, hem de aynı gün, 12sinde mi 11 inde mi doğduKızlar bebeğim doğdu
Canım ben tabletlerin dörtte birini bile kullanıyordumEvet geliyor aslında o koku hiç iyi değil geçen gün forumda okumuştum deterjanı bıçakla 2 ye bölüyorlardır. Bende zorla kestim ve yarısını koydum hiç koku yok ve bulaşıklar yine pırıl pırıl bi de böyle dene istersen
Bende bölünmez sanıyordum ama çay tabağına koy kes öyle oluyorCanım ben tabletlerin dörtte birini bile kullanıyordum
Ama bu fairy jel formatında olduğu için bölemiyorum
merhaba canım hoşgeldinMerhaba kızlar
Sıvı olan bölüm akmıyor mu?Bende bölünmez sanıyordum ama çay tabağına koy kes öyle oluyor
Hava soğuk yaaa akmıyorSıvı olan bölüm akmıyor mu?
Bereketli olsun canımkaramelli_turta şimdilik yatırımım bir yarım bir çeyrek altın yazabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?