- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.701
Teşekkür ederim amin.İnşallah hayırlısıyla olur
Maşallah çok yeni sizinde. İyi güzel günlerde oturursunuz inşallah
Keşke birikim yapmaya dah önceden başlasaydım. Bugün çektiğim kredi daha az olurdu. Neyse elimden geldiği kadar biriktirip erken kapatmaya çalışacağım artık.
170bin için başvurduk ama istediğimiz kadar çıkmaz diye duyduk. Haftaya ne kadar kredi çıkacağı belli olacak. Beklemedeyiz.Teşekkür ederim amin.
Ne kadar kredi başvurdunuz,
Borç var diye birikimi bende bırakmadım .
3ay olmuş bile. İyi günlerde oturun. Bakıcı parası çok yüksekmiş. Allah ödeme kolaylığı versin. İhtiyaç kadar harcama yapmak en güzeli. İşe başlayınca giyersiniz kıyaferleri. Onları da iyi günlerde kullanın. 10yıl kredi ödeyeceğiz dile kolay. Allah sağlık versin bitirelim kredileri.175 bin çektik biz 2498 lira aylık ödemesi 3 ay oldu daha gerçi 10 yıl var önümüzde sayılı gün çabuk geçer. Krediyi benim maaşımdan ödüyoruz biriktirmek için uğraşmasam mı diyorum aslında. Eylül den sonra bakıcı parası da olacak bebeğim için sigortası ile 2000 i bulur sanırım geriye 300 500 bişey kalacak maaştan. Ama sizin birikimleri görünce gaza geliyorum. 1 yılı geçti kıyafet almamıştım kendime bebeğim 8.5 aylık oldu. Geçen mavi den 4 tane bluz gömlek aldım 320 lira tuttu. Dolapta arada açıp bakıyorum evden çıkmayınca giyecek ortamda olmuyor
12 si kuzum, kuzum da küçük doğdu ama 1 ayda o kadar güzel kilo almıştı ki, fırsat buldukça, kuzun uyudukça uyu canım, sütüne faydası olurAy aynı günmü gercekten 12sinde dogurcaktim ama 11inde gelmeyi tercih etti meleğimseninki ne zamandi canım
Çok teşekkür ederim inşallah bittiği günleri de görürüz. Ankara da yaşıyoruz iyi bir bakıcı bulmak kolay değil çocukla iletişimi iyi ev işlerine de yardımcı olabilecek birini bulmam lazım.3ay olmuş bile. İyi günlerde oturun. Bakıcı parası çok yüksekmiş. Allah ödeme kolaylığı versin. İhtiyaç kadar harcama yapmak en güzeli. İşe başlayınca giyersiniz kıyaferleri. Onları da iyi günlerde kullanın. 10yıl kredi ödeyeceğiz dile kolay. Allah sağlık versin bitirelim kredileri.
Canım borca girince allah yardım ediyor başarabilirsinHoşbuldum
Boşbuldum.
İyi bir birikimci olmak istiyorum.
Bundan sonra hayat felsefem israf etmemek tasarruf etmek
Teşekkür ederim canım düşüncelliyim bu ara. Yüklü bir borca giriyorum. Nasıl ödenecek hesabımı iyi yaptım ama düşünmeden edemiyorum yinede. Sen nasılsın?
Hoşbuldum canım
Kızlar eşimden gizli birikim yapacağım. Çünkü biriktireceğimi söyleyince gerek yok diyor. Ama sıkışınca veriyorum. Çok seviniyor.
inşallah canım. Allah denk getirsin istediğiniz gibi bakıcıyı. Zor seçim bakıcı bulmak çünkü.Çok teşekkür ederim inşallah bittiği günleri de görürüz. Ankara da yaşıyoruz iyi bir bakıcı bulmak kolay değil çocukla iletişimi iyi ev işlerine de yardımcı olabilecek birini bulmam lazım.
İnşallah başarabilirizCanım borca girince allah yardım ediyor başarabilirsin
Bende iyiyim hayat ev işi yemek çocuklar derken ne zaman sabah ne zaman akşam oluyor anlamıyorum
1,5 gr altın alındı.Şubat ayi birikim listemiz;
1. @-Pandora- =1 tam+2 çeyrek +3 gram altın
2. @kahvemsi mutluluk =1 ata çeyrek +4 gram altın
3. @slnkhrmn008 =1 tam+1 gram altın
4. @zelalke =2 tam altin
5. @mavimli =20 gram altın
6. T tatlu =1 gram altın
7.Kmsl Hnd =1 tam altin
8.karamelli_turta =2.500 tl
9.iyiniyetli =1 yarim+1 çeyrek altın
10. @asivemai =1 gram altın
11.
12.
13.
14.
Kumbaracilar
1. T tatlu
2.Varyemez
3. @kahvemsi mutluluk
4. @Bademsekerlerim
5.karamelli_turta
6.p_ritha
7. E Esila09
8. @nazenin9320
9.mornergis
9. @asivemai
10. @zelalke
Hoşbuldum. Amin.Teşekkür ederim.
canım hayırlı olsun aldınızmı evi daha evvelde konustuysak kusra bakma karıstırıyorum bazenIyi akşamlar kızlar
Birikimleriniz bereketli olsun
Ben birsüre birikim yapamam gibi
Ev için kullandım birikimi
Bir miktar borçlandım
Kiraya verirsek rahatlarız diye bekliyorum
Hayırlı olsun eviniz insallah hayirli iyi bir kiracı da bulur rahat edersinizIyi akşamlar kızlar
Birikimleriniz bereketli olsun
Ben birsüre birikim yapamam gibi
Ev için kullandım birikimi
Bir miktar borçlandım
Kiraya verirsek rahatlarız diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?