Teşekkür ederim amin.
Ne kadar kredi başvurdunuz,
Borç var diye birikimi bende bırakmadım .

Teşekkür ederim amin.
Ne kadar kredi başvurdunuz,
Borç var diye birikimi bende bırakmadım .
170bin için başvurduk ama istediğimiz kadar çıkmaz diye duyduk. Haftaya ne kadar kredi çıkacağı belli olacak. Beklemedeyiz.
Bende bırakmayacağım birikim insana güven veriyor

175 bin çektik biz 2498 lira aylık ödemesi 3 ay oldu daha gerçi 10 yıl var önümüzde sayılı gün çabuk geçer. Krediyi benim maaşımdan ödüyoruz biriktirmek için uğraşmasam mı diyorum aslında. Eylül den sonra bakıcı parası da olacak bebeğim için sigortası ile 2000 i bulur sanırım geriye 300 500 bişey kalacak maaştan. Ama sizin birikimleri görünce gaza geliyorum. 1 yılı geçti kıyafet almamıştım kendime bebeğim 8.5 aylık oldu. Geçen mavi den 4 tane bluz gömlek aldım 320 lira tuttu. Dolapta arada açıp bakıyorum evden çıkmayınca giyecek ortamda olmuyor

3ay olmuş bile. İyi günlerde oturun. Bakıcı parası çok yüksekmiş. Allah ödeme kolaylığı versin. İhtiyaç kadar harcama yapmak en güzeli. İşe başlayınca giyersiniz kıyaferleri. Onları da iyi günlerde kullanın. 10yıl kredi ödeyeceğiz dile kolay. Allah sağlık versin bitirelim kredileri.

Ay aynı günmü gercekten 12sinde dogurcaktim ama 11inde gelmeyi tercih etti meleğim seninki ne zamandi canım
12 si kuzum, kuzum da küçük doğdu ama 1 ayda o kadar güzel kilo almıştı ki, fırsat buldukça, kuzun uyudukça uyu canım, sütüne faydası olur

Çok teşekkür ederim inşallah bittiği günleri de görürüz. Ankara da yaşıyoruz iyi bir bakıcı bulmak kolay değil çocukla iletişimi iyi ev işlerine de yardımcı olabilecek birini bulmam lazım.

Canım borca girince allah yardım ediyor başarabilirsin
Bende iyiyim hayat ev işi yemek çocuklar derken ne zaman sabah ne zaman akşam oluyor anlamıyorum

Çok teşekkür ederim inşallah bittiği günleri de görürüz. Ankara da yaşıyoruz iyi bir bakıcı bulmak kolay değil çocukla iletişimi iyi ev işlerine de yardımcı olabilecek birini bulmam lazım.
inşallah canım. Allah denk getirsin istediğiniz gibi bakıcıyı. Zor seçim bakıcı bulmak çünkü.
Canım borca girince allah yardım ediyor başarabilirsin
Bende iyiyim hayat ev işi yemek çocuklar derken ne zaman sabah ne zaman akşam oluyor anlamıyorum
İnşallah başarabiliriz tutarlar yüksek olunca insanın gözü korkuyor. Ama en azından karşılığı var. Ya bişey almadan borca girmek zorunda kalsaydık diyip düşünüyoruz.

1,5 gr altın alındı. karamelli_turta

Hedefe, 26,5 gr kaldı

Merhaba kizlar nasilsiniz
Bekledigim markada indirim yakaladim 1kazak kaptim simdi 2 kazak / outdoor polar arasinda cok kararsizim
Sekerim hayirli olsun canim nasilsin toparlanabildinmi

Iyi akşamlar kızlar
Birikimleriniz bereketli olsun
Ben birsüre birikim yapamam gibi
Ev için kullandım birikimi
Bir miktar borçlandım
Kiraya verirsek rahatlarız diye bekliyorum
canım hayırlı olsun aldınızmı evi daha evvelde konustuysak kusra bakma karıstırıyorum bazen
1-1 unıversiteye yakın bi bolge demıstın dımı yanlıs hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…