- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.641
Nasıl doğacak nasıl doğacak derken doğdu demekKızlar bebeğim doğdu
Aaaa canimm cok sevindim cok şükür...Sağlıkla mutlulukla büyütün...Kızlar bebeğim doğdu
Sekerim çok sevindim canım hayirli evlât olsun.Kızlar bebeğim doğdu
Öncelikle geçmiş olsunKızlar bebeğim doğdu
oy kurban olsunlar Yaratana kuzum benim ya cok duygulandım Rabbim bagıslasınKızlar bebeğim doğdu
Benim büyük oğlumu da zor uyuturdu kv dem.günaydın kızlar
oglum bu gece mahvetti bizi yine
yerine koyuyorum uyanıyor hep memede duracakmıs hasbam esımde salladı kucagında kac defa uyuyo yatırıyoruz 10dk snra uyanıyor.
4.30da tamamen uyandı yatakta hafıf yaslanık bı sekılde emzırerek durdum 7ye kadar boynum tutulacaktı.
ben hıc ayakta sallayamıyorum asırı zor gelıyo bana, e annemde ben ısteyken mecbur uyusun diye ayakta sallıyor, uyanıyor bırakınca dıye bırakmıyor hıc ayagından ona alıstı. ayaga degılde besıgınde yatmamayakadıncagızında baska yöntemi yok napcaz bılmıyorum
GözünaydınKızlar bebeğim doğdu
Kronik atak haftasında olabilir mi ? benimki de memede uyuyan bir bebek, atak haftalarında iyice memeye düşüyor.günaydın kızlar
oglum bu gece mahvetti bizi yine
yerine koyuyorum uyanıyor hep memede duracakmıs hasbam esımde salladı kucagında kac defa uyuyo yatırıyoruz 10dk snra uyanıyor.
4.30da tamamen uyandı yatakta hafıf yaslanık bı sekılde emzırerek durdum 7ye kadar boynum tutulacaktı.
ben hıc ayakta sallayamıyorum asırı zor gelıyo bana, e annemde ben ısteyken mecbur uyusun diye ayakta sallıyor, uyanıyor bırakınca dıye bırakmıyor hıc ayagından ona alıstı. ayaga degılde besıgınde yatmamayakadıncagızında baska yöntemi yok napcaz bılmıyorum
canım ben sımdılık oglen gelıyorum zaten de sabah 8.5 gibi uykusu gelıyor ama uyumuyor daha dogrusu kendı kendıne uyuyamıyor ben hep memede alıstırdım baslarda hiç uyumuyodu zaten 2.ayda duzeldi sımdı de uyuyor ama uyanınca gerı dalamıyorBenim büyük oğlumu da zor uyuturdu kv dem.
Kadıncağız bacaklarindaki rahatsızlıktan dolayı ayakta sallayamadi da beni de tembihlerdi sakin alıştırma kizim benim bacaklarim sağlam değil diye.
Sonra öğle uykusu için oğlum uyuyana kadar yanina yatti napsin durmuyor çocuk.
O şekilde uyumaya başladı cnm.
Benim oglus bebekken fenaydi zordu o yüzden kvme birşey demiyordum baş etmekte zorlamıyorduk.
Annen de öyle denese öğle uykusu için belki sakinleşir.
olabilir canım takıp edıyorum haftaları amaKronik atak haftasında olabilir mi ? benimki de memede uyuyan bir bebek, atak haftalarında iyice memeye düşüyor.
rabbim analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah kuzum gözünüz aydın olsunKızlar bebeğim doğdu
Bugün bahçe nöbetçisiydimKizlar merhabalar...
Çok yorucu bir gün geçirdim boğazım cok acıyor. Kosturmaktan kendime düzgün bakamıyorum resmen....
Sizler ne yapiyorsunuz
Ben de gem nöbet ders ardından ilçe zümreye toplantı falan derken yoruldum sanirim..Soyle bahar gelse artık diyorumBugün bahçe nöbetçisiydim
Taşımalı öğrencileri teslim aldım gönderdim
Soğuk hava epey yordu beni
Ders kurs ve nöbet derken bir gün geçti gitti
Ayy hayırlı olsun canım analı babalı büyüsün.Nasılsınız?Kızlar bebeğim doğdu
Süperrrrr sağlıkla büyüt inş tebriklerKızlar bebeğim doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?