günaydın kızlar
oglum bu gece mahvetti bizi yine
yerine koyuyorum uyanıyor hep memede duracakmıs hasbam esımde salladı kucagında kac defa uyuyo yatırıyoruz 10dk snra uyanıyor.
4.30da tamamen uyandı yatakta hafıf yaslanık bı sekılde emzırerek durdum 7ye kadar boynum tutulacaktı.
ben hıc ayakta sallayamıyorum asırı zor gelıyo bana, e annemde ben ısteyken mecbur uyusun diye ayakta sallıyor, uyanıyor bırakınca dıye bırakmıyor hıc ayagından ona alıstı. ayaga degılde besıgınde yatmamaya kadıncagızında baska yöntemi yok napcaz bılmıyorum

Benim büyük oğlumu da zor uyuturdu kv dem.
Kadıncağız bacaklarindaki rahatsızlıktan dolayı ayakta sallayamadi da beni de tembihlerdi sakin alıştırma kizim benim bacaklarim sağlam değil diye.
Sonra öğle uykusu için oğlum uyuyana kadar yanina yatti napsin durmuyor çocuk.
O şekilde uyumaya başladı cnm.
Benim oglus bebekken fenaydi zordu o yüzden kvme birşey demiyordum baş etmekte zorlamıyorduk.
Annen de öyle denese öğle uykusu için belki sakinleşir.

Kronik atak haftasında olabilir mi ? benimki de memede uyuyan bir bebek, atak haftalarında iyice memeye düşüyor.

canım ben sımdılık oglen gelıyorum zaten de sabah 8.5 gibi uykusu gelıyor ama uyumuyor daha dogrusu kendı kendıne uyuyamıyor ben hep memede alıstırdım baslarda hiç uyumuyodu zaten 2.ayda duzeldi sımdı de uyuyor ama uyanınca gerı dalamıyor
her seferınde atıyorum 3dk da olsa meme ıstıyor.annem yanına yatsa falan mumkun degıl uyumaz belki biraz daha buyuyunce canım
Kronik atak haftasında olabilir mi ? benimki de memede uyuyan bir bebek, atak haftalarında iyice memeye düşüyor.
olabilir canım takıp edıyorum haftaları ama
dişinin yuzde 30u falan cıktı onun sancıları da olabılır bıde ıkı dıs aynı anda cıkıyor sanırım

merhaba kızlar bulaşık deterjanı olarak bende fairy platinum kullanıyorum ve çok memnunum

Kızlar bebeğim doğdu
rabbim analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah kuzum gözünüz aydın olsun Paşamız hoşgelmiş safa getirmiş

karamelli_turta bende paramı attım dün 20 tl

Kizlar merhabalar...
Çok yorucu bir gün geçirdim boğazım cok acıyor. Kosturmaktan kendime düzgün bakamıyorum resmen....
Sizler ne yapiyorsunuz
Bugün bahçe nöbetçisiydim
Taşımalı öğrencileri teslim aldım gönderdim
Soğuk hava epey yordu beni
Ders kurs ve nöbet derken bir gün geçti gitti

Bugün bahçe nöbetçisiydim
Taşımalı öğrencileri teslim aldım gönderdim
Soğuk hava epey yordu beni
Ders kurs ve nöbet derken bir gün geçti gitti
Ben de gem nöbet ders ardından ilçe zümreye toplantı falan derken yoruldum sanirim..Soyle bahar gelse artık diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…