Hayırlı olsun ,

Cevaplar ıcın tesekkur ederım , evet yazıyordur ıllakı ama ısın ıcınde bırılerınden öğrenmek daha mantıklı bana gore

Tabi ki Canım ama kıyaslama yapabiliyorsun gerçi artık kişiye göre teklif çıkarıyorlar aslında o oranlarda değişiyor kişinin puanına, ödeme durumuna göre

Selam kızlar
Ben bugün ayirdigim nakit ile fiziki altın aldım.
Çok az harçlık bıraktım.
Zaten haftaya maas alacagiz diye düşündüm, umarım ani bir gider çıkmaz.

Bende mobil bankacılıktan alıyordum ama fiziki alacağım. Bileziğim vardı işçiliksiz sonra hepsini toparlayıp gram altına çeviririm. Fiziki olunca insan daha da almak istiyor ben o yöntemle baya biriktirmiştim.

Kızlar fairy bulaşık deterjanını sıcak suda eritip duşakabini temizledim
Eldiven kullanmamıştım ellerimden zor çıktı hatta o kadar ellerimi durulmama rağmen hala elimde deterjan hissi var
Hal böyle olunca 12 lt su ile bulaşıklar nasıl yıkanır ve durulanır

Abla hangi temizlik malzemesi olursa olsun mutlaka eldiven kullanmamız gerekir,
Cildimiz için hepsi çok zararlı.
Fairy içeriği en çok kimyasala sahip tablet bence, makinayı ilk açtığımızdaki koku da onun göstergesi bana göre
nasıl peki duşakabin de memnun kaldın mı

Yaa biz bence baya deterjan yiyoruz. Beyaz sirke almıştım spreyli şişeye doldurdum. Bulaşıklar yıkandıktan sonra şöyle hepsine fıs fıs fıs yapıp 10 dk kadar çalıştırsam diye düşündüm şu an.

Ya şöyle düşündüm sonuçta bu bulaşık deterjanıyla yıkanan bardakla su içiyoruz tabağa yemek koyuyoruz diye düşünüp eldiven kullanmadım

Memnun kalmadım
Sıcak su ile erittiğim deterjanı süngerin bir de tersiyle de ovdum üstelik
Bizim sular çok kireçli

Üzüldüm, benim duşakabin de ayna gibi pırıl pırıl olmuştu. çok fazla kirecte işe yaramiyor o zaman
Ama aklında olsun, camsil ile toz alırken bile mutlaka eldiven kullan. Ben daha önce alerjik bir durum yaşadığım için çok korkuyorum temizleyiciler den.

Hayirli olsun,
Listeye de ekleriz aylik olarak ekliyorum.
Şubat birikimlistemiz açık
Devlet bankalarindan olsun ve tabiki abi,abla,baba,,anne, Kp değil eşin veya senin üzerine ev kredisi basvurulsun nacizane.
Ben olsam başka birine çektirip ev tapusunu onun üzerine olmadurumunu asla kabul etmem.
1,45ten çekmiştim ama bizzat kendi adima.
Selam kızlar
Ben bugün ayirdigim nakit ile fiziki altın aldım.
Çok az harçlık bıraktım.
Zaten haftaya maas alacagiz diye düşündüm, umarım ani bir gider çıkmaz.
Bereketli olsun canım:)

Slm kızlar
Dayımın oğlu Eylül gibi evlenecek annem halası olarak 10gr bilezik takacak altın da uçtu gitti
Napsak beklesek mi yoksa alsak mı şimdiden ? Size sorayım dedim . Kuyumcu ile pazarlık yapılıyor mu bilezik alırken ? Size sorayım istedim.

Ben olsam alır geçerdim uzmanlar yılın 2. yarısı yükselme bekliyorlar
Düğün mevsimi arz talep de önemli
Para varsa 3 aşağı 5 yukarı demeden alırdım
Gene de karar sizin kesinlikle yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Sabahkine göre altın fiyatı biraz gevşemiş şu an
geçici mi kalıcı mı yoksa sadece kar satışı mı izlemeli

+100 katılıyorum

Merhaba kizlar...Okuldan geldik ye iç vs derken şimdi dinlenme zamanı insallah...
Bugün gün icin de pek huzursuz oldum.. Her şey ateş pahası oldu diye. Dikkat ediyoruz 40 kere düşünüyoruz bir seyler almak icin..Sonra üzüldüm o kadar çalış uğraş ama oyle zor ki yasam bir de onun hesabını yap dur...

Ev al.araba al planlari derken hayatı tam yaşamıyoruz sanki...

Bizim elimizi kolumuzu bu tayin isim cok bağladı...
Şöyle baktim 2 yılı gecti birikime başlayalı..Ve olaganustu bir durum ya da aksilik olmazsa en az.6 ay daha birikime devam...

Elimde param varsa Ya Nasip der ,alir kafami rahatlatirdim. Sonra dusmus olsa bile ah vah etmez, isime bakardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…