- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.101
Hayırlı olsun ,
Cevaplar ıcın tesekkur ederım , evet yazıyordur ıllakı ama ısın ıcınde bırılerınden öğrenmek daha mantıklı bana gore
Selam kızlar
Ben bugün ayirdigim nakit ile fiziki altın aldım.
Çok az harçlık bıraktım.
Zaten haftaya maas alacagiz diye düşündüm, umarım ani bir gider çıkmaz.
Abla hangi temizlik malzemesi olursa olsun mutlaka eldiven kullanmamız gerekir,Kızlar fairy bulaşık deterjanını sıcak suda eritip duşakabini temizledim
Eldiven kullanmamıştım ellerimden zor çıktı hatta o kadar ellerimi durulmama rağmen hala elimde deterjan hissi var
Hal böyle olunca 12 lt su ile bulaşıklar nasıl yıkanır ve durulanır
YaaKızlar fairy bulaşık deterjanını sıcak suda eritip duşakabini temizledim
Eldiven kullanmamıştım ellerimden zor çıktı hatta o kadar ellerimi durulmama rağmen hala elimde deterjan hissi var
Hal böyle olunca 12 lt su ile bulaşıklar nasıl yıkanır ve durulanır
Ya şöyle düşündüm sonuçta bu bulaşık deterjanıyla yıkanan bardakla su içiyoruz tabağa yemek koyuyoruz diye düşünüp eldiven kullanmadımAbla hangi temizlik malzemesi olursa olsun mutlaka eldiven kullanmamız gerekir,
Cildimiz için hepsi çok zararlı.
Fairy içeriği en çok kimyasala sahip tablet bence, makinayı ilk açtığımızdaki koku da onun göstergesi bana göre
nasıl peki duşakabin de memnun kaldın mı
Üzüldüm, benim duşakabin de ayna gibi pırıl pırıl olmuştu. çok fazla kirecte işe yaramiyor o zamanYa şöyle düşündüm sonuçta bu bulaşık deterjanıyla yıkanan bardakla su içiyoruz tabağa yemek koyuyoruz diye düşünüp eldiven kullanmadım
Memnun kalmadım
Sıcak su ile erittiğim deterjanı süngerin bir de tersiyle de ovdum üstelik
Bizim sular çok kireçli
Hayirli olsun,Ben hep gram olarak alıyorum. Çeyrek alacam yarım alacam dediğim zaman 100 lira eksik olsa almayıp kalan parayı da harcıyorum. Gram olunca 10 gram değil de 9 gram alıyorum mesela. Şimdiye kadar çok şükür 215 gram biriktirdim.
Devlet bankalarindan olsun ve tabiki abi,abla,baba,,anne, Kp değil eşin veya senin üzerine ev kredisi basvurulsun nacizane.Arkadaşlar merhaba ,
Ev almak için şuan hangi bankanın kredi oranı daha ıyı , ayrıca emeklı bırının kredı cekmesı daha avantajlı olurmu faız acısından bılgısı olan varsa yardımcı olursanız sevınırım
Bereketli olsun canım:)Selam kızlar
Ben bugün ayirdigim nakit ile fiziki altın aldım.
Çok az harçlık bıraktım.
Zaten haftaya maas alacagiz diye düşündüm, umarım ani bir gider çıkmaz.
Ben olsam alır geçerdim uzmanlar yılın 2. yarısı yükselme bekliyorlarSlm kızlar
Dayımın oğlu Eylül gibi evlenecek annem halası olarak 10gr bilezik takacak altın da uçtu gitti
Napsak beklesek mi yoksa alsak mı şimdiden ? Size sorayım dedim . Kuyumcu ile pazarlık yapılıyor mu bilezik alırken ? Size sorayım istedim.
+100 katılıyorumBen olsam alır geçerdim uzmanlar yılın 2. yarısı yükselme bekliyorlar
Düğün mevsimi arz talep de önemli
Para varsa 3 aşağı 5 yukarı demeden alırdım
Gene de karar sizin kesinlikle yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Sabahkine göre altın fiyatı biraz gevşemiş şu an
geçici mi kalıcı mı yoksa sadece kar satışı mı izlemeli
Elimde param varsa Ya Nasip der ,alir kafami rahatlatirdim. Sonra dusmus olsa bile ah vah etmez, isime bakardim.Slm kızlar
Dayımın oğlu Eylül gibi evlenecek annem halası olarak 10gr bilezik takacak altın da uçtu gitti
Napsak beklesek mi yoksa alsak mı şimdiden ? Size sorayım dedim . Kuyumcu ile pazarlık yapılıyor mu bilezik alırken ? Size sorayım istedim.
2 farklı kişiye verdiğim borç paralar gelirse onları da kumbaraya atmayı düşünüyorum (toplam 200 tl )
Gelir gelir ama bu dünyada ama ahirette sorun değilBende bu durumdan şikayetçiyim, borç dediğin geri gelir biz hep karşılıksız veriyoruz -_- istemeye çekiniyoruz en iyisi vermemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?