Günaydın kızlar

Günaydın

Günaydın kızlar
Altının gramı 325 TL'yi görmuş

O epey artmış bende bozdurup hisse senedi alacaktım alayım onu hemen bozdurup.

günaydın kızlar
hayırlı bereketli bir hafta diliyorum
yarın mübarek üç aylar gelıyor
ınsAllah güzel niyetlerim var umarım uygularım

Günaydınlar, inşallah niyetlerine kavuşursun.

Günaydın kızlar
Annem için yarim altın yapacağım parasını verdi. Daha fazla çıkmadan alayım en iyisi

Altın olayını hemen halletmek en iyisi.

Gunaydin hanimlar. Hayirli gunlerimiz olsun...

Günaydın iyi haftalar.

Hadi inşallah istediğin gibi olur, bende güzel biriktirmiştim araba bi bozuldu gittiler Aksilikler olunca kenar da para olması iyi aslında.

Bütün birikimi bir yere topladım sonra bölüp hisse senedi aldım. Bir süredir deniyordum 200 tl ile 500 tl oldu epey değerlendi. Hatta hafta sonu 600 tl aldığım hisse senedinden 40 tl kar oldu bakalım bekleyeceğim şimdi neler olacak.

Aramıza hoşgeldiniz. Ben çok anlamıyorum ama virüs ve diğer sıkıntılar altının daha da çıkabileceğini düşündürüyor bana da. Geçen hafta 1030 tl olan yarım altın şimdi 1090 tl demin alabildim çok şükür.

Ben hep gram olarak alıyorum. Çeyrek alacam yarım alacam dediğim zaman 100 lira eksik olsa almayıp kalan parayı da harcıyorum. Gram olunca 10 gram değil de 9 gram alıyorum mesela. Şimdiye kadar çok şükür 215 gram biriktirdim.

Kuveyt ile 0.89’dan aldık geçen ay. Diğer bankaları bilmiyorum

Devlet bankaları daha iyi gibi duruyor. Netten bakabilirsin yazıyor hepsinin oranı.

Hayırlı olsun ,

Cevaplar ıcın tesekkur ederım , evet yazıyordur ıllakı ama ısın ıcınde bırılerınden öğrenmek daha mantıklı bana gore
Canım hayırlısı olsun.
Kredi çekerken orana değil yıllık maliyete bak.
Mesela şu an çoğu banka 0,99 faiz ile konut veriyor ama sigortalar ve kredi kullanım maliyetleri hepsinde farklıdır.
Bu tutarlar da eklenince kredinin maliyeti ortaya çıkar.
Bunu göz önünde bulundurmani öneririm naçizane.
Bir de maliyetleri aynı ise özel banka yerinde devlet bankasını tercih etmek ileride faiz düştüğünde yapılandırma açısından daha avantajlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…