- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.081
İnşallah canım Recep Ayinin ilk gecesi için yapılacaklar var bu gece sanırım.günaydın kızlar
hayırlı bereketli bir hafta diliyorum
yarın mübarek üç aylar gelıyor
ınsAllah güzel niyetlerim var umarım uygularım
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Altının gramı 325 TL'yi görmuş
günaydın kızlar
hayırlı bereketli bir hafta diliyorum
yarın mübarek üç aylar gelıyor
ınsAllah güzel niyetlerim var umarım uygularım
Günaydın kızlar
Annem için yarim altın yapacağım parasını verdi. Daha fazla çıkmadan alayım en iyisi
Gunaydin hanimlar. Hayirli gunlerimiz olsun...
ben de totem yaptım kızlar 5inde esım maas alıyor yeni ayın bırıkımıyle bırlıkte alıcam ıns 3aylık birikim olacak gerci eriyip gitti biriktirdiğim tl artık o zmana kadar kac olur bılemıyorum nasip
cok kötüye gidiyor
Aramıza hoşgeldiniz. Ben çok anlamıyorum ama virüs ve diğer sıkıntılar altının daha da çıkabileceğini düşündürüyor bana da. Geçen hafta 1030 tl olan yarım altın şimdi 1090 tl demin alabildim çok şükür.Kızlar babam bu işlerin sıkı takipçisi geçen yaz altının ons fiyatı 1650 doları geçecek ocak ayında diyordu. Şimdi de koronavirüs paniginden dolayı ons fiyatının 1720 dolar olacağını düşünüyor.
Ben hep gram olarak alıyorum. Çeyrek alacam yarım alacam dediğim zaman 100 lira eksik olsa almayıp kalan parayı da harcıyorum. Gram olunca 10 gram değil de 9 gram alıyorum mesela. Şimdiye kadar çok şükür 215 gram biriktirdim.Aramıza hoşgeldiniz. Ben çok anlamıyorum ama virüs ve diğer sıkıntılar altının daha da çıkabileceğini düşündürüyor bana da. Geçen hafta 1030 tl olan yarım altın şimdi 1090 tl demin alabildim çok şükür.
Kuveyt ile 0.89’dan aldık geçen ay. Diğer bankaları bilmiyorumArkadaşlar merhaba ,
Ev almak için şuan hangi bankanın kredi oranı daha ıyı , ayrıca emeklı bırının kredı cekmesı daha avantajlı olurmu faız acısından bılgısı olan varsa yardımcı olursanız sevınırım
Arkadaşlar merhaba ,
Ev almak için şuan hangi bankanın kredi oranı daha ıyı , ayrıca emeklı bırının kredı cekmesı daha avantajlı olurmu faız acısından bılgısı olan varsa yardımcı olursanız sevınırım
Hayırlı olsun ,Kuveyt ile 0.89’dan aldık geçen ay. Diğer bankaları bilmiyorum ☺
Cevaplar ıcın tesekkur ederım , evet yazıyordur ıllakı ama ısın ıcınde bırılerınden öğrenmek daha mantıklı bana goreDevlet bankaları daha iyi gibi duruyor. Netten bakabilirsin yazıyor hepsinin oranı.
Canım hayırlısı olsun.Hayırlı olsun ,
Cevaplar ıcın tesekkur ederım , evet yazıyordur ıllakı ama ısın ıcınde bırılerınden öğrenmek daha mantıklı bana gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?