Bu borç verilip gelmeme durumundan hoşlanmıyorum.. Esim de zamanında cok yaptı.. Oyle oluyor ki vermesen de olmuyor
Benim görüşüm şu ki insanlar aldığını bulduk sanmamalı
Böylelikle de kredilerini tüketmemeli

Ooo borsaci gelmis hosgelmis Ben borsada kazandiklarimla ev almistim
Zamaniniz varsa cok da eglencelidir. Iyi kazanclar dilerim.

Ya ne güzel evet eğlenceli takip, araştırma en sevdiğim konular zaten tüm detaylarına kadar incelerim, şirketleri araştırırım en sevdiğim konular :) şimdi devam etmiyor musun Canım.

Bu borç verilip gelmeme durumundan hoşlanmıyorum.. Esim de zamanında cok yaptı.. Oyle oluyor ki vermesen de olmuyor

Ah bu eşler ah aynı model benimki de :) hepsi eşimin verdikleri ben vermiyorum direkt, vereceksem de gerçekten o an ihtiyacı varsa beni üzmeyecek bi miktar verip gelmeyecek diye düşünüyorum. Fakat bu niyetle veriyorum ama hep benim verdiklerim geldi. Ama bi dışarı çıksak bi yere gitsek hemen para istiyorlar insanlar da ilginç. Çok yakının neyse de bizim ki arkadaş, hatta çalıştığı yerde çalışan işten ayrılmış kişilere bile borç veriyor tabi dönmüyor.

Bende kimseden borç istemiyorum aynen öyle faiz ödüyorum ama istemiyorum ama kimse istemekten çekinmiyor hayır demiyoruz veriyoruz sonra geri istemeye çekiniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…