Kuveyt ile 0.89’dan aldık geçen ay. Diğer bankaları bilmiyorum ☺
Ayy güle gül e oturmak nasip olsun
Aynen öyle çok haklısınız. 2 kredi öderken hedefinize ulaşırsanız sizin için yaptığınız birikim çok daha kıymetli olacaktır.

Ben diyetisyen desteği ile zayıflama sürecindeyim biliyorsunuz.
Bu hafta programım bitiyor, bir ay daha devam edip etmemekte kararsızım.
81,50 iken kendim baslayip 78,50 de doktorumun önerisi ile diyetisyen desteğine başladım
Şu an 69,70 falanim.
Görüntüye göre tam formumdayim ama doktor ve diyetisyene göre 65 olmaliyim.
Bu halimden çok memnunum, bir ay daha program alıp almamakta kararsız kaldım
Bu haftadan sonra fiyatlar güncellenecek bir an önce karar vermem gerek

Ben olsam alırdım

Borç alanlardan bir tanesi bugün 100 tl yi verdi
Ben de kumbaraya attım

Oo ne güzel darısı başımıza.

Maşallah Canım bizde çok açıldık inşallah en iyi birikim şekli olan borçları ödeme yapıyorum :) her ay ancak 2 gr alıp bir de bes veriyorum yine iyi o kadar borca ama bitireyim bende kendi aldığımı direkt kenara koymayı planlıyorum.

Selam kızlar
Dün akşam mesaiye kaldım, bugün paramı alınca hemen kumbara hesabına attım.
Sıcak parayı özlemişim

Ne güzel mesai ücretli olunca insan mutlu olarak çalışıyor, bizim yok mesai ücreti kalabilir misin dediklerinde sinir oluyorum :)

Enerjin tutmuş sanırım bence de almalısın en azından sonrasında koruma için tavsiyeleri olur

Altınlarda 2400 tl yi geçik kar var ama ben satmak istemiyorum hatta altın düşsün ben yine altın alayım diye düşünüyorum

Yakın zamanda düşeceğe benzemiyor ama haberleri takip etmek lazım, eğer düşme olasılığı varsa sat al yapılabilir ama risk, zaten bozdurma fiyatı ve alım fiyatı var ihtiyaç yoksa üzerine eklemek en iyisi gibi duruyor. Bende dolardan kâr ettim ama bozdurup yatırım aracını değiştirdim ne kadar kâr ettim hesaplamadım ama düşükten aldım.

Esila aldığın maske N95 maske mi? Diğer ağzı kapatan maskeler bir işe yaramıyor, filtreli maske lazım. Hepsiburada da falan var 40-50lira. Bende mi alsam dedim ama bebekle evdeyim, eşimin iş yeri çok kalabalık ve kapalı ortam. Tüm gün maske takamayacağına göre ara sıra takmak bir şey ifade etmez dedim almadım.

Hayirli gunler
Dun uzun uzun carsi gezmesi yaptim.
Amca kizinin torunu oldu, ona guzel bir kiyafet aldim.
Annemin ic camasirlarini yeniledim, kendime iki farkli bambu atlet aldim. Hanginden memnun kalirsam 5-6 tane daha alacagim. Toplamda 220 tl harcadim.
Ogleden sonra da dayi kiziyla anlasip annesini ziyarete gittik. Yaslilik zor. Annemden biliyorum, gelen olursa insan yuzu goruyorlar. Firsat buldukca gidip ziyaret etmek lazim...Evim senlendi, cok sukur deyip durdu.

Evet ffp3 en 149 orjinal urun olduguna eminim
Bizim baskanin elinde kalan son 5 i almisim bir anda kapisilmis sattigima pisman oldum dedi. 20 tl idi. Bugun ffp1 bulmuslar 30 lira dediler
Benim esim turizmde ve turistik bir bolgede. Ben onun icin aldim.
Bu ffp3 u ne kdr kullanabilirim
Birde 3 katli cerrahi maske aldim. Ne kdr ise yarar bilmiyorum baska bulamadim. Istanbula gidip gelirken de lazim. Ben cok tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…