- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.864
- 528
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.161
Ayy güle gül e oturmak nasip olsunKuveyt ile 0.89’dan aldık geçen ay. Diğer bankaları bilmiyorum ☺
Aynen öyle çok haklısınız. 2 kredi öderken hedefinize ulaşırsanız sizin için yaptığınız birikim çok daha kıymetli olacaktır..
Biz şimdi 2 kredi ödüyoruz. Ve biriktirmeye yeni başladım. Eşimde biriktirmez. Umarım kısa vadede biriktirebilirim. Altın aldı başını giitti. Maaşlarımız o kadar artmıyor. Ama sağlık olsun da birikir elbet vazgeçmedikten sonra.
Sağol canım benim..karamelli_turta geçmiş olsun canım oglusuna
Ben olsam alırdımBen diyetisyen desteği ile zayıflama sürecindeyim biliyorsunuz.
Bu hafta programım bitiyor, bir ay daha devam edip etmemekte kararsızım.
81,50 iken kendim baslayip 78,50 de doktorumun önerisi ile diyetisyen desteğine başladım
Şu an 69,70 falanim.
Görüntüye göre tam formumdayim ama doktor ve diyetisyene göre 65 olmaliyim.
Bu halimden çok memnunum, bir ay daha program alıp almamakta kararsız kaldım
Bu haftadan sonra fiyatlar güncellenecek bir an önce karar vermem gerek
Sanırım ben de öyle yapacağımBen olsam alırdım
Borç alanlardan bir tanesi bugün 100 tl yi verdi
Ben de kumbaraya attım
170 gramını biriktirmek çok uzun sürdü yaklaşık 9 ay kadar. 45 gram son 2 ayda biriktirdik eşimle. Biz iki kişi çalışıyoruz ama çok şükür iyi de maaş alıyoruz. Eşimin maaşını harcıyoruz, benim maaşımı yatar yatmaz altına koyuyoruz. Tabi bu gelirden çok giderlerinizle ilgili bir durum. Idare ettikten sonra allah da nasip ederse biriktirirsiniz inşallah. Sağlıklı olun yeter ki
Selam kızlar
Dün akşam mesaiye kaldım, bugün paramı alınca hemen kumbara hesabına attım.
Sıcak parayı özlemişim
Ben diyetisyen desteği ile zayıflama sürecindeyim biliyorsunuz.
Bu hafta programım bitiyor, bir ay daha devam edip etmemekte kararsızım.
81,50 iken kendim baslayip 78,50 de doktorumun önerisi ile diyetisyen desteğine başladım
Şu an 69,70 falanim.
Görüntüye göre tam formumdayim ama doktor ve diyetisyene göre 65 olmaliyim.
Bu halimden çok memnunum, bir ay daha program alıp almamakta kararsız kaldım
Bu haftadan sonra fiyatlar güncellenecek bir an önce karar vermem gerek
Altınlarda 2400 tl yi geçik kar var ama ben satmak istemiyorum hatta altın düşsün ben yine altın alayım diye düşünüyorum
Esila aldığın maske N95 maske mi? Diğer ağzı kapatan maskeler bir işe yaramıyor, filtreli maske lazım. Hepsiburada da falan var 40-50lira. Bende mi alsam dedim ama bebekle evdeyim, eşimin iş yeri çok kalabalık ve kapalı ortam. Tüm gün maske takamayacağına göre ara sıra takmak bir şey ifade etmez dedim almadım.Calistigim ilcede maske aradim. 5 tane bizim baskanin eczanede buldum 20 liradan aldim.
Aksam bi panik geldi.
Bugun eczaneleri gezdim. 3 katlilardan 2 liradan 5 tane buldum. 2. Yer isine gelirse 5 lira dedi isime gelmiyo sen bulursan 10 liradan sat dedim ciktim..
Simdi nette ariyorum
Esim istanbulda olmasa umrumda olmaz.
Kv rahatsiz olmasa umrumda olmaz..
Bu arada ankarada gorulmus. 12 kiside yuksek ates.
Esila aldığın maske N95 maske mi? Diğer ağzı kapatan maskeler bir işe yaramıyor, filtreli maske lazım. Hepsiburada da falan var 40-50lira. Bende mi alsam dedim ama bebekle evdeyim, eşimin iş yeri çok kalabalık ve kapalı ortam. Tüm gün maske takamayacağına göre ara sıra takmak bir şey ifade etmez dedim almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?