Bende kimseden borç istemiyorum aynen öyle faiz ödüyorum ama istemiyorum ama kimse istemekten çekinmiyor hayır demiyoruz veriyoruz sonra geri istemeye çekiniyoruz.
Aynen bizde isteyemeyiz arkadaşım utanır çekiniriz ama insanlar çok rahat isteyebiliyor gülerekten hiç mahçupluk olmadan

Aynen bizde isteyemeyiz arkadaşım utanır çekiniriz ama insanlar çok rahat isteyebiliyor gülerekten hiç mahçupluk olmadan

Aynen öyle bizden bir arkadaşı borç istemişti yok demişti eşim; karşı taraf aynen şöyle söylemişti: he siz iki kişi çalışıyorsunuz ya vardır dedim. Senin eşin de çalışsın madem ben çalışıp size mi vereceğim iki kişi çalışınca. Nasıl rahatlar, nasıl pervasızca konuşuyorlar hayret ediyorum.

15 günlük evliyken de kaynıma verdik hiç takamadan kuyumcu hiç acımadan cat çat kırdı gözümün önünde halbuki beğenip siparisle özel yaptırmıştım yepyeni gitti kolum boş kaldı takı takmayıda çok severdim5 sene sonra verdi ama eltim zarar ederiz diyerek bozdurmayıp kolunda 1 sene taktıktan sonra elime verdi neyse tazeledim yine unutmuştum aldıktan sonrada abime verdim en saçma düşündüğüm şey işe senin abine verdik benim abimede vercez oldu halbuki mihir bu kadına ait

Arkadaşlar bende katılmak istiyorum inşallah şu borç veripte alamamak kadar kötü bişey yok hayatta abime 7 sene önce 5 dal bilezik verdim hiç umudum yok gelmiyor

Hoşgeldin Canım, aile olunca insan istememiyorda zor oluyor bu devirde para biriktirmekte zor istesen bi türlü istemesen bi türlü

Bende kaynıma 11 sene önce 35 grm altın borç vermiştim 5 ay önce 15 gramını verdi geri kalan 20 gramı da bugün yarın diyerek erteliyor bakalım ne zaman verecek

Epey zaman olmuş yine vermiş bi kısmını neyse ki gr altın zararın olmaz

Calistigim ilcede maske aradim. 5 tane bizim baskanin eczanede buldum 20 liradan aldim.
Aksam bi panik geldi.
Bugun eczaneleri gezdim. 3 katlilardan 2 liradan 5 tane buldum. 2. Yer isine gelirse 5 lira dedi isime gelmiyo sen bulursan 10 liradan sat dedim ciktim..
Simdi nette ariyorum
Esim istanbulda olmasa umrumda olmaz.
Kv rahatsiz olmasa umrumda olmaz..

Bu arada ankarada gorulmus. 12 kiside yuksek ates.

Selâm kızlar,
Oglumun kontrolü vardi bugün, alcisi alindi çok şükür iyi.
3 aylara girdik kizlar,mübarek hayirli olsun inşallah.

Biz ev alma niyetine girince borç istemeyi düşündük, büyük görümcemden. Satılık arabasi vardi eniştemin satıldığı gibi parayi sana vereceğim dedi eşime,
Onu bekleyecek değildik ya bir miktar daha yükselttik cekecegimiz krediyi mecburen.
Yapılandırma şansımız olunca da oradan gelecek olan para gelmiş gibi düştü biraz borcumuz :)

Hayatimda ilk kez borç istemeye niyetlendim o da olmadi

İşte bizim yeteneğimiz yok beceremiyoruz :)))) kaç sene oldu ev alalım, bende düşünüyorum artık eşime kalsa böyle devam ederiz hiç dert etmiyor ev konusunu :)

Geçmiş olsun canım gözünüz aydın
Allan bir daha acı göstermesin inşaallah

Ne kadar sürede biriktirdiniz. Bereketli olsun. Benimde uzun vadede hedefim 200 gr altın biriktirmek.

Ne kadar sürede biriktirdiniz. Bereketli olsun. Benimde uzun vadede hedefim 200 gr altın biriktirmek.
170 gramını biriktirmek çok uzun sürdü yaklaşık 9 ay kadar. 45 gram son 2 ayda biriktirdik eşimle. Biz iki kişi çalışıyoruz ama çok şükür iyi de maaş alıyoruz. Eşimin maaşını harcıyoruz, benim maaşımı yatar yatmaz altına koyuyoruz. Tabi bu gelirden çok giderlerinizle ilgili bir durum. Idare ettikten sonra allah da nasip ederse biriktirirsiniz inşallah. Sağlıklı olun yeter ki

.
Biz şimdi 2 kredi ödüyoruz. Ve biriktirmeye yeni başladım. Eşimde biriktirmez. Umarım kısa vadede biriktirebilirim. Altın aldı başını giitti. Maaşlarımız o kadar artmıyor. Ama sağlık olsun da birikir elbet vazgeçmedikten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…