- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.141
Aynen bizde isteyemeyiz arkadaşım utanır çekiniriz ama insanlar çok rahat isteyebiliyor gülerekten hiç mahçupluk olmadanBende kimseden borç istemiyorum aynen öyle faiz ödüyorum ama istemiyorum ama kimse istemekten çekinmiyor hayır demiyoruz veriyoruz sonra geri istemeye çekiniyoruz.
Aynen bizde isteyemeyiz arkadaşım utanır çekiniriz ama insanlar çok rahat isteyebiliyor gülerekten hiç mahçupluk olmadan
Arkadaşlar bende katılmak istiyorum inşallah şu borç veripte alamamak kadar kötü bişey yok hayatta abime 7 sene önce 5 dal bilezik verdim hiç umudum yok gelmiyor
Bende kaynıma 11 sene önce 35 grm altın borç vermiştim 5 ay önce 15 gramını verdi geri kalan 20 gramı da bugün yarın diyerek erteliyor bakalım ne zaman verecek
Hoşgeldin Canım, aile olunca insan istememiyorda zor oluyor bu devirde para biriktirmekte zor istesen bi türlü istemesen bi türlü
Hoşbuldum inşallah aynen bu devirde zor para biriktirilir eşim tek çalışıyor kiradayız ben ev hanımıyım 3 cü çocuğuma hamileyim ama
Açık öğretimden liseyi bitirmeye çalışıyorum birde diyolar bu zamanda ev aldın aldın daha da alamazsın abimler rahat kendi evlerinde oturuyolar halbuki verse borcunu bende kendi hayatıma baksam
Kızlar günaydın
Bilezik 10.46 gr = 3193TL
Annem Aldı. İnş hayırlısı olsun (hediye gidecek)
Ben hediye aldım kuzenim evlenecek. Düz bilezik. İşçilik yokİşçilikli mi, benimde var 10 gr bileziğim bozdurup bankaya mı atsam
Ben hediye aldım kuzenim evlenecek. Düz bilezik. İşçilik yok
Selâm kızlar,
Oglumun kontrolü vardi bugün, alcisi alindi çok şükür iyi.
3 aylara girdik kizlar,mübarek hayirli olsun inşallah.
Biz ev alma niyetine girince borç istemeyi düşündük, büyük görümcemden. Satılık arabasi vardi eniştemin satıldığı gibi parayi sana vereceğim dedi eşime,
Onu bekleyecek değildik ya bir miktar daha yükselttik cekecegimiz krediyi mecburen.
Yapılandırma şansımız olunca da oradan gelecek olan para gelmiş gibi düştü biraz borcumuz :)
Hayatimda ilk kez borç istemeye niyetlendim o da olmadi
Geçmiş olsun canım gözünüz aydınSelâm kızlar,
Oglumun kontrolü vardi bugün, alcisi alindi çok şükür iyi.
3 aylara girdik kizlar,mübarek hayirli olsun inşallah.
Biz ev alma niyetine girince borç istemeyi düşündük, büyük görümcemden. Satılık arabasi vardi eniştemin satıldığı gibi parayi sana vereceğim dedi eşime,
Onu bekleyecek değildik ya bir miktar daha yükselttik cekecegimiz krediyi mecburen.
Yapılandırma şansımız olunca da oradan gelecek olan para gelmiş gibi düştü biraz borcumuz :)
Hayatimda ilk kez borç istemeye niyetlendim o da olmadi
Hayırlı zamanda olsun inşallah:)İşte bizim yeteneğimiz yok beceremiyoruz :)))) kaç sene oldu ev alalım, bende düşünüyorum artık eşime kalsa böyle devam ederiz hiç dert etmiyor ev konusunu :)
SağolGeçmiş olsun canım gözünüz aydın
Allan bir daha acı göstermesin inşaallah
Ne kadar sürede biriktirdiniz. Bereketli olsun. Benimde uzun vadede hedefim 200 gr altın biriktirmek.Ben hep gram olarak alıyorum. Çeyrek alacam yarım alacam dediğim zaman 100 lira eksik olsa almayıp kalan parayı da harcıyorum. Gram olunca 10 gram değil de 9 gram alıyorum mesela. Şimdiye kadar çok şükür 215 gram biriktirdim.
170 gramını biriktirmek çok uzun sürdü yaklaşık 9 ay kadar. 45 gram son 2 ayda biriktirdik eşimle. Biz iki kişi çalışıyoruz ama çok şükür iyi de maaş alıyoruz. Eşimin maaşını harcıyoruz, benim maaşımı yatar yatmaz altına koyuyoruz. Tabi bu gelirden çok giderlerinizle ilgili bir durum. Idare ettikten sonra allah da nasip ederse biriktirirsiniz inşallah. Sağlıklı olun yeter kiNe kadar sürede biriktirdiniz. Bereketli olsun. Benimde uzun vadede hedefim 200 gr altın biriktirmek.
Biz şimdi 2 kredi ödüyoruz. Ve biriktirmeye yeni başladım. Eşimde biriktirmez. Umarım kısa vadede biriktirebilirim. Altın aldı başını giitti. Maaşlarımız o kadar artmıyor. Ama sağlık olsun da birikir elbet vazgeçmedikten sonra.170 gramını biriktirmek çok uzun sürdü yaklaşık 9 ay kadar. 45 gram son 2 ayda biriktirdik eşimle. Biz iki kişi çalışıyoruz ama çok şükür iyi de maaş alıyoruz. Eşimin maaşını harcıyoruz, benim maaşımı yatar yatmaz altına koyuyoruz. Tabi bu gelirden çok giderlerinizle ilgili bir durum. Idare ettikten sonra allah da nasip ederse biriktirirsiniz inşallah. Sağlıklı olun yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?