- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.401
Geçmiş olsun canımKızlar hasta oldum ya
Hafta başından beridir halsizdim, kendimi bakıma aldım ama işe yaramadı. Boynumdan yukarısı benden bagimsiz şekilde davranıyor.
Bugün Allah'tan işlerimi toparladım.
Yarın evde kalır dinlendirim.
İnşallah yarın toparlarim, haftasonu anneme gidip kardeşimin eşyalarını toplayacaktik.
İyi olmazsam gitmem, hem toplu taşıma hem de ev halkına hastalık bulastirmayayim.
Geçmiş olsun canım.sagolun kızlar
Komşu ülkelerin hepsinde var biz de yok pek gerçekçi değil korona bizde de var ve bence bizden saklıyorlarHastanelerin ortak kullandıkları bir sistemde ölüm nedeni korona yazdığını falan görmüşler.
Umarım yalandir
Ben de öyle düşünüyorum maalesefKomşu ülkelerin hepsinde var biz de yok pek gerçekçi değil korona bizde de var ve bence bizden saklıyorlar
Bereketli olsun canımGünaydın
Kayınpederim ve görümcem geldiler oğluşu görmeye. Kv diğer torununu görmeye başka bir şehire gitti.
Dedesi 1 tam altın taktı oğluşa. Allah bereket versin. Mart ayına yazabilirsinkaramelli_turta
Bereketli olsnAltın alan kızlar altınlarınız bereketli olsun
Bugün 100 tl borç alan arkadaş borcunu getirdi
Bugün 5 gr altın alma imkanım varken ben de gün sırası olan arkadaşa verdim
Ayın 15 inden sonrasına kısmet artık
Arkadaşın kredi borcu var yeni evli eşi askerde en iyisi 10 gün öncesinden işini görsün diye düşündüm
Geçmiş olsunKızlar hasta oldum ya
Hafta başından beridir halsizdim, kendimi bakıma aldım ama işe yaramadı. Boynumdan yukarısı benden bagimsiz şekilde davranıyor.
İnşallah yarın toparlarim, haftasonu anneme gidip kardeşimin eşyalarını toplayacaktik.
İyi olmazsam gitmem, hem toplu taşıma hem de ev halkına hastalık bulastirmayayim.
Canim geçmiş olsun bol bol c vitamini al.Kızlar hasta oldum ya
Turtisim harikasinVe kalan ay 74
8.500tl ara ödeme yaptim 7 taksit düştü,
bir de ben ödedim mart ayi taksidimi.
Kalan anapara 111.600tl.
gecmıs olsun kahvemsim dikkat et canımBu hafta hesap yaparken elimdeki birikimi krediye ara ödeme yapsam ne olur diye bankaciya hesaplattirdim.
28 ay vade kısalıyor.
Ama piyasa şartları ortada elimdeki parayı şu an oraya baglayamam
Belki yılsonunda duruma gore, işler yolunda giderse biraz daha üstüne ekleyip tekrar değerlendireceğim bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?