- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.461
Maşallah canım, zaman ne hızlı akiyorÇok iyi teyzesi çok şükür
Sünnet bile oldu oğluşum 2 gün önce
Çok değişik bı şeymiş ya dışardan göründüğü gibi degilmis zormuş guzelliginin tarifi yok tabi o ayrı
Sektör neydi kahvemsiSelam kızlar
Bu Corona virus bizi çok etkiledi.
Yurtdışı çalışıyoruz ve nisan sonuna kadar tüm işler iptal. Herpimiz gergin ve stresliyiz.
İptal olan işlerin tarihleri ne zamana alınacak belli değil haliyle. Yüklü miktarlarda yurtsisina yapılan ödemeler var, müşteriler aldığımız paralar var.
Gelecek tahsilatlar durdu.
B planımız yok.
Bu hafta hep toplantılarla geçiyor ama ne olacak nasıl bir yolda ilerleyeceğiz bilmiyoruz.
Bir ekibimiz bugün Amerika'ya uçtu. Neyle dönecekler bekliyoruz.
Böyle giderse çok ciddi çıkmaza gireceğiz.
Hizmet sektörüSektör neydi kahvemsi
gunaydın ablacım basvuru yapmaya gerek varmı annem de emekli de mevcut bankasından hesabına basvuru yapmadan yatacak dıye bılıyorum baska bankaysamı basvuru yapılıyor? birikimlern bereketli olsunHayirli aksamlar hanimlar...
Banka promosyonu icin basvurumu yaptim. Hesabima gecer gecmez ihtiyac sahibine verip,elimden cikaracagim insallah.
Bugun bir miktar altin aldim ama bildirimi ay sonuna dogru toptan yapacagim...
Banka promosyonunu benim de aklım mantığım vicdanım kabul etmiyor aynen ben de başımdan karşılık beklemeden atanlardanımHayirli aksamlar hanimlar...
Banka promosyonu icin basvurumu yaptim. Hesabima gecer gecmez ihtiyac sahibine verip,elimden cikaracagim insallah.
Bugun bir miktar altin aldim ama bildirimi ay sonuna dogru toptan yapacagim...
Ne güzel düşünmüşsün canımBirazdan ev işine girişirim.Hava guzel olacak sanki.. guzel bir kek yapip site bahçesine geçeceğim blogumuzun çocuklarina ikram edeceğim..
Şimdi oyalanmadan kalksam iyi olacak guzel hafta sonları kizlarr
Geçmiş olsun canımgünaydın kızlar
güzel bi haftasonuna merhaba dıyelim
dün oglum cok huysuzdu oturdum agladım epey. normalde oyle bi cocuk degıl cok hareketli ama devamlı aglamaz yani. 3.dişi cıkarıyor mahvetti onu.ona kızdıkca memnun edemıyoruz o agladıkca ben de agladım. bugun ınsAllah daha guzel daha mutlu bi gün olur
Alimlerin ne dediginden cok, gonlum bu para senin degil diyor. Dun basvuru yaptim, bugun yatmis. Esimin sms ile basvurusu bile kabul edilmedi. Illa ki subeye gitmesi gerekiyormus, ikimizin bankasi da ayni...Banka promosyonunu benim de aklım mantığım vicdanım kabul etmiyor aynen ben de başımdan karşılık beklemeden atanlardanım
Internetten okuduguma gore, basvuru yapiliyormus. Ama sure bitip, banka degistirmeyeceginden emin olduklarinda, hesabina yatiriyorlarsa bilemiyorum. 3 yil once basvuru yaptik mi, hiiic hatirlamiyorum. Sanki yapmamistik...gunaydın ablacım basvuru yapmaya gerek varmı annem de emekli de mevcut bankasından hesabına basvuru yapmadan yatacak dıye bılıyorum baska bankaysamı basvuru yapılıyor? birikimlern bereketli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?