Sektör neydi kahvemsi

Hayirli aksamlar hanimlar...
Banka promosyonu icin basvurumu yaptim. Hesabima gecer gecmez ihtiyac sahibine verip,elimden cikaracagim insallah.
Bugun bir miktar altin aldim ama bildirimi ay sonuna dogru toptan yapacagim...
gunaydın ablacım basvuru yapmaya gerek varmı annem de emekli de mevcut bankasından hesabına basvuru yapmadan yatacak dıye bılıyorum baska bankaysamı basvuru yapılıyor? birikimlern bereketli olsun

günaydın kızlar
güzel bi haftasonuna merhaba dıyelim
dün oglum cok huysuzdu oturdum agladım epey. normalde oyle bi cocuk degıl cok hareketli ama devamlı aglamaz yani. 3.dişi cıkarıyor mahvetti onu.ona kızdıkca memnun edemıyoruz o agladıkca ben de agladım. bugun ınsAllah daha guzel daha mutlu bi gün olur

Hayirli aksamlar hanimlar...
Banka promosyonu icin basvurumu yaptim. Hesabima gecer gecmez ihtiyac sahibine verip,elimden cikaracagim insallah.
Bugun bir miktar altin aldim ama bildirimi ay sonuna dogru toptan yapacagim...
Banka promosyonunu benim de aklım mantığım vicdanım kabul etmiyor aynen ben de başımdan karşılık beklemeden atanlardanım

Birazdan ev işine girişirim.Hava guzel olacak sanki.. guzel bir kek yapip site bahçesine geçeceğim blogumuzun çocuklarina ikram edeceğim..

Şimdi oyalanmadan kalksam iyi olacak guzel hafta sonları kizlarr
Ne güzel düşünmüşsün canım
çocuklar kim bilir ne kadar çok sevinecek

Geçmiş olsun canım

Banka promosyonunu benim de aklım mantığım vicdanım kabul etmiyor aynen ben de başımdan karşılık beklemeden atanlardanım
Alimlerin ne dediginden cok, gonlum bu para senin degil diyor. Dun basvuru yaptim, bugun yatmis. Esimin sms ile basvurusu bile kabul edilmedi. Illa ki subeye gitmesi gerekiyormus, ikimizin bankasi da ayni... Ayni kisiye verecegimiz icin onunkinin de yatmasini bekleyecegiz.

gunaydın ablacım basvuru yapmaya gerek varmı annem de emekli de mevcut bankasından hesabına basvuru yapmadan yatacak dıye bılıyorum baska bankaysamı basvuru yapılıyor? birikimlern bereketli olsun
Internetten okuduguma gore, basvuru yapiliyormus. Ama sure bitip, banka degistirmeyeceginden emin olduklarinda, hesabina yatiriyorlarsa bilemiyorum. 3 yil once basvuru yaptik mi, hiiic hatirlamiyorum. Sanki yapmamistik...(bankami degistirmedim.)

Tesekkur ederim, hepimizin birikimleri bereketli olsun...

Bugün market alışverişine çıkmam lazım kimi ihtiyaç çoğu da yedekleme stok amaçlı marketlerin indirimlerini salim kafayla inceledim liste yaptım neyi nereden alacağıma dair

Geçen haftadan bu yana cenazeler var tanıdıkların başsağlığına giderken çay +şeker ya da çay +şeker +tavuk şeklinde eli boş gitmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…