- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.441
Bana da geldi aynı ses kaydı canım. Allah hepimizi korusunBen de öyle düşünüyorum maalesef
Dün arayı 2.165ten aldım bir gün de ve ne kadar fark etmişBu sene altında fiziksel birikime başlamıştım tembellikten gidip şubat payını alamamıştım. Tam altın alayım diye çıktım cumhuriyet altın aldım. 2210 lira ödedim.
Sen çok iyi almışsın. Ben de güya şubat 15 te alacaktım ancak yeni fırsat bulabildim. Tedavi sürecimiz olunca nakit olsun elimde ki kafaca rahat olayım istemiştim sonra da fırsat olmadı işte. Kısa vadede elimden çıkarmayı düşünmüyorum.Dün arayı 2.165ten aldım bir gün de ve ne kadar fark etmiş
Ara ödeme ile faiz orani değişmiyor,Böyle yapınca kredi aldığınız faiz oranı değişiyormu? Ayrıca Faizden de kurtuluyorsunuzdur sanırım. İnşallah bende bir an önce öder kurtulurum. Bana cesaret veriyorsunuz.bebim daha koca 120 ay ödemem var. Biter mi
Yeni kredi çekip mevcut düzeni bozmam ben olsam. Çünkü yeni bir dosya açılacak ve bu da demek oluyor ki yeni masraf.Hadi inşallah
İlk hedefim tüketici kredisini bitirmek
Sonrada konut kredisini
Tüm bunları yaparken de bozduğum altınları geri yapmak.çocuklarındı çünkü.
İşim çok yani
Belki sayenizde 5yılda bitiririm hepsini.
Canim biraz bekle bakalım neler olacak.Bu hafta hesap yaparken elimdeki birikimi krediye ara ödeme yapsam ne olur diye bankaciya hesaplattirdim.
28 ay vade kısalıyor.
Ama piyasa şartları ortada elimdeki parayı şu an oraya baglayamam
Belki yılsonunda duruma gore, işler yolunda giderse biraz daha üstüne ekleyip tekrar değerlendireceğim bunu.
Alınmış bulunmuştur.Sen çok iyi almışsın. Ben de güya şubat 15 te alacaktım ancak yeni fırsat bulabildim. Tedavi sürecimiz olunca nakit olsun elimde ki kafaca rahat olayım istemiştim sonra da fırsat olmadı işte. Kısa vadede elimden çıkarmayı düşünmüyorum.
Aslında turtisim ben pek ara ödeme yapma taraftarı değilim, uygun faizle çektik zaten. Eşim isteyince hesaplattim.Canim biraz bekle bakalım neler olacak.
Duruma göre değerlendirirsin
Uygun oranla çekilmişse ben de önden Ödeme yapıp kapatma taraftarı değilim. Ev kredimizde 4 yıl kaldı o bitsin yazlık istiyorumAslında turtisim ben pek ara ödeme yapma taraftarı değilim, uygun faizle çektik zaten. Eşim isteyince hesaplattim.
farklı planlarim var açıkçası
Şu işler bir yoluna girsin de hayirlisiyla
Rabbim gönlüne göre versin canım benimAslında turtisim ben pek ara ödeme yapma taraftarı değilim, uygun faizle çektik zaten. Eşim isteyince hesaplattim.
farklı planlarim var açıkçası
Şu işler bir yoluna girsin de hayirlisiyla
İnşallahAra ödeme ile faiz orani değişmiyor,
Inşallah siz de öder bitirirsiniz..
Yeni kredi çekip mevcut düzeni bozmam ben olsam. Çünkü yeni bir dosya açılacak ve bu da demek oluyor ki yeni masraf.
Bende banka borcumuz sonrası ilk hedefim çocuklarıma olan borcum.
Onlarin herşeyini bozdurdum bende.
Canım hoşgeldinKızlarrrr iyi geceler nabersinizzz
Anneliğin 24.gununden sesleniyorummm çok zormuş bee ana olmak
Cennet anaların ayakları altındadır diye boşuna dememişler valla
Ozledim siziii
Çok iyi teyzesi çok şükürCanım hoşgeldin
Paşa nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?