- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.421
Teşekkür ederim, inşallah. Bu topikte takılırsan nasip olur büyük ihtimalleBereketli olsun canım
Ayrıca kredini düşürmen herkese çok güzel örnek oldu. Bizler de yapabiliriz.
Tek kelime ile harikasınız.Ve kalan ay 74
8.500tl ara ödeme yaptim 7 taksit düştü,
bir de ben ödedim mart ayi taksidimi.
Kalan anapara 111.600tl.
Allah kurtarsın canımcımVe kalan ay 74
Kalan anapara 111.600tl.
Böyle yapınca kredi aldığınız faiz oranı değişiyormu? Ayrıca Faizden de kurtuluyorsunuzdur sanırım. İnşallah bende bir an önce öder kurtulurum. Bana cesaret veriyorsunuz.Ve kalan ay 74
Kalan anapara 111.600tl.
En kısa zamanda feraha çıkmanızı diliyorumBu hafta hesap yaparken elimdeki birikimi krediye ara ödeme yapsam ne olur diye bankaciya hesaplattirdim.
28 ay vade kısalıyor.
Ama piyasa şartları ortada elimdeki parayı şu an oraya baglayamam
Belki yılsonunda duruma gore, işler yolunda giderse biraz daha üstüne ekleyip tekrar değerlendireceğim bunu.
Hadi inşallahTeşekkür ederim, inşallah. Bu topikte takılırsan nasip olur büyük ihtimalle
Mevcut krediye ara ödeme yapıp taksitleri düzenlemek daha mantıklı. Sadece erken ödeme cezası kesiliyor, o da az bir miktar. Diğer banka sigorta, masraf vs çıkaracak. Hesaplayıp bakın yine de. Faiz oranına göre değişebilir.Kızlar birşey soracağım
Biriktirdiklerimin bir kısmı ile kredimi yarıya indirmeyi planlıyorum. Bunu yaparken kredi çektiğim bankaya gidip yatırmam ve taksitleri yeniden düzenlemek mi daha karlı olur. Yoksa başka bankadan 3 ay ertelemeli kredi çekip üstüne birikim koyup krediyi toptan kapatmak mı
Yani toplam ödenecek kredi miktarı yarıya düşecek ama başka bankadan devam edeceğim
Yazın elime yine toplu para geçecek. Biraz daha biriktirirsem yine aynı şeyi yapabilirim temmuzda
ben de pandoraya katılıyorum baska bankada tekrar sıgorta masrafı vs falan olur bence turtiş gibi ara ödeme yapıp ödemeleri duzenleyebılırsın temmuzda tekrar ödeme yaparsınKızlar birşey soracağım
Biriktirdiklerimin bir kısmı ile kredimi yarıya indirmeyi planlıyorum. Bunu yaparken kredi çektiğim bankaya gidip yatırmam ve taksitleri yeniden düzenlemek mi daha karlı olur. Yoksa başka bankadan 3 ay ertelemeli kredi çekip üstüne birikim koyup krediyi toptan kapatmak mı
Yani toplam ödenecek kredi miktarı yarıya düşecek ama başka bankadan devam edeceğim
Yazın elime yine toplu para geçecek. Biraz daha biriktirirsem yine aynı şeyi yapabilirim temmuzda
Mevcut krediye ara ödeme yapıp taksitleri düzenlemek daha mantıklı. Sadece erken ödeme cezası kesiliyor, o da az bir miktar. Diğer banka sigorta, masraf vs çıkaracak. Hesaplayıp bakın yine de. Faiz oranına göre değişebilir.
Teşekkürler kızlarben de pandoraya katılıyorum baska bankada tekrar sıgorta masrafı vs falan olur bence turtiş gibi ara ödeme yapıp ödemeleri duzenleyebılırsın temmuzda tekrar ödeme yaparsın
Allah çok yardım etsin canım çokHadi inşallah
İlk hedefim tüketici kredisini bitirmek
Sonrada konut kredisini
Tüm bunları yaparken de bozduğum altınları geri yapmak.çocuklarındı çünkü.
İşim çok yani
Belki sayenizde 5yılda bitiririm hepsini.
Bereketli olsun birikimlerinizEşimin eksik kalan yemek parasını yaptırmışlar.
2 gram altin yaptım bankadan.
Sağol ablacığımBereketli olsun birikimleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?