Anlamadığın cümleyi yazmayacaksin o zaman.
Ben seni kıracak bir şey yazmadım sen neyi yanlış anlayıp bu kadar sert yaZıyorsun insani olarak soruyorum.
banka promosyonunu kredini kapatmak için kullanabilirsin. Ben sadece çekilmiş kredi stres olmaya gerek yok.Senin borç karşısında sorumlu davranmanı eşin De inş görüyordur derken seni incitmek için yazmadım.
bu kadar saldırgan bir tutum karşısında sadece üzülüyorum.
Evveliyatta da beni art niyetle anlamanı sağlayacak tabiri caiz ise bana kinlenebileceğin bir şey de yaptığımı düşünmüyorum

Mutlu gunler hanimlar.
Dogalgaz faturasi gelmis, 192 tl. Yakinda su da gelir. O da 70-80 arasi olur. Elektrik de 120-140 arasi geliyor. Elimizden geldigince dikkat ediyoruz ama, her seye cok zam geldi.
Bu aralar hediyeler hic bitmiyor. Kostur kostur evleniyorlar, catir catir doguruyorlar. Cok yakin zamana kadar gram, ceyrek takmak zorlamiyordu. Simdilerde anca en yakinlara...
E Esila09 bilezigin hayirli olsun, gule gule kullan. Sanalda veya reelde gencler altin aldim deyince mutlu oluyorum. Paralarini car cur ettiklerini gorunce de cok uzuluyorum. Kolay kazanilmiyor...

Ben diyeceklerimi yazdim zaten,
Sana son msjlarimi tekrar tekrar okuyabilirsin.

Hoşgeldin ablacim
Doğalgaz faturani çok sevdim keşke benim olsa
Gençler bilinçli artik abla, herşeyin farkında.

Hoşgeldin ablacim
Doğalgaz faturani çok sevdim keşke benim olsa
Gençler bilinçli artik abla, herşeyin farkında.
Birikim amaciyla bu platformda toplananlar oyle. Cevremde har vurup harman savuranlar o kadar cok ki. Asgari ucretin bir tik ustunde maas alip, 1 yasindaki bebegine bir asgari maas harcayip dogum gunu yapanlar cooook fazla. Bilincli olanlara ne mutlu...
Dogalgaz faturalarimi ben de cok seviyorum. Ev dogu ve guney cephesi, balkonlar kapali, alt ve ust katlar guzel yakiyor, biz de cok sicak aramayinca tatlis bir faturamiz oluyor...

Turtiş ben alyanın artniyetle söylediğini düşünmüyorum. Senin yaptıkların gerçekten takdireşayan. Biliyorsun Türkiye'de erkekler genelde savurgan ve değerbilmezler. Biz burada hepimiz birşeylerden vazgeçip biriktiriyoruz, eşlere destek oluyoruz, inşallah şimdi de gelecekte de bu emeğe değer verirler. Yoksa ne savurgan kadınlar var. Valla ben bazen hele kredi ara ödemesinden sonra durup durup eşime "Değerimi bil haa yemedim içmedim biriktirdim." diyorum.

Alya sen de birazda harca demişsin ya bence turta yeri gelince harcıyor, çocuklarıyla geziyor. Promosyon epey bir miktar borca gittiği iyi bence. Hatta sen de ufaktan bir zula yap kenarda dursun, hayat bu ne olacağı belli olmaz, kenarda seni güvende tutan bir şey olsun biraz.

Pandoracim seni bu konuya asla dahil edip incitmek istemem.
Konu kredi/harcama/biriktirme vs değil zaten.

Ben kimsenin harcamalari/aylik binlerce kk borçları veya kari kocasi hakkinda haddim olmadan yorum yapmıyorum ,aynı saygıyı beklerim.

Uzun sure yetecek kagit urunum var.
Zorda kalirsak yiyecek konusundada idare ederiz.
Icme suyu konusunda tedirginim
Bebek yegenimi de dusunuyorum kardesim evinde kalirsa 3 sokak oteye gidemezsek diyorum sonra abartma diyorum
Maske aldim tesaduf eseri ffp3 buldum ise yaramasin ama kenarda dursun.
Uzun zamandir dezenfektan kullaniyorum yedekledim
Bilinmez bir surec
Kamuda calisiyorum surec nasil yonetilir bilmiyorum
Esimin sektorunde zorunlu yillik izin veriliyor sonra ucretsiz izin olacak

Merhaba...
Su ana kadar hic bir hazirlik yapmadik. Sadece saticisi oldugumuz icin elimizde bol miktarda maske var.

Merhaba cancazım hiçbir somut önlemim yok maske vs gibi
Ama elimden geldiğince genel temizlik kurallarına uymaya çalışıyorum her zamanki gibi
Onun dışında manen tedbir almaya çalışıyorum dua sabır tevekkül

evet, önemli olan da o, derdi veren Allah, dermanını verecek olan da O... bize düşen, tedbir ve takdire rıza...

italya garantina da, almanya ve fransa için de garantina an meselesi,,,, bizde de bir açıklamayla aynı durum olabilir... tedbir anlamında , ilaç, maske ve gıda almakta fayda var.... başka da yapacak bir şey yok zaten... dua ve kendimizi zaten olacak olan sona ( sebebi ne olursa olsun) hazırlamak...

Slm kizlar siz iyi bilirsiniz yapan varmı bilmiyorum bu ara bu promosyon ne oluyor acaba ev kredisi bizimde var

Allah yardımcımız olsun canım

Kişisel olarak her zamanki temzilik ve hijyen kurallarına uyup kalabalik yerlerde bulunmama dışında ne önlem alınabilir ki.
Temizlik, kağıt ürünleri, kuru gıda stoğu zaten normalde de yapıyorum. Biraz eklemeler yaptım bu sefer.
Birkaç ilac siparişi verdim dün, yarın da onlar gelir.
Karantina durumu olursa ne yapılır hiçbir fikrim yok.
Mesela İstanbul kalabalık bir şehir ve insanlar durumun ciddiyetinin farkında değil sanırım.
Rabbim hastalikla, yoklukla sinamasin umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…