- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.621
Ben seni kıracak bir şey yazmadım sen neyi yanlış anlayıp bu kadar sert yaZıyorsun insani olarak soruyorum.Anlamadığın cümleyi yazmayacaksin o zaman.
tamam turtişim anlasılmıstırEn az 20tl demistik uykucum ama üzerinde olursa da kabulümüz
Ben diyeceklerimi yazdim zaten,Ben seni kıracak bir şey yazmadım sen neyi yanlış anlayıp bu kadar sert yaZıyorsun insani olarak soruyorum.
banka promosyonunu kredini kapatmak için kullanabilirsin. Ben sadece çekilmiş kredi stres olmaya gerek yok.Senin borç karşısında sorumlu davranmanı eşin De inş görüyordur derken seni incitmek için yazmadım.
bu kadar saldırgan bir tutum karşısında sadece üzülüyorum.
Evveliyatta da beni art niyetle anlamanı sağlayacak tabiri caiz ise bana kinlenebileceğin bir şey de yaptığımı düşünmüyorum
Hoşgeldin ablacimMutlu gunler hanimlar.
Dogalgaz faturasi gelmis, 192 tl. Yakinda su da gelir. O da 70-80 arasi olur. Elektrik de 120-140 arasi geliyor. Elimizden geldigince dikkat ediyoruz ama, her seye cok zam geldi.
Bu aralar hediyeler hic bitmiyor. Kostur kostur evleniyorlar, catir catir doguruyorlar.Cok yakin zamana kadar gram, ceyrek takmak zorlamiyordu. Simdilerde anca en yakinlara...
E Esila09 bilezigin hayirli olsun, gule gule kullan. Sanalda veya reelde gencler altin aldim deyince mutlu oluyorum.Paralarini car cur ettiklerini gorunce de cok uzuluyorum. Kolay kazanilmiyor...
Birikim amaciyla bu platformda toplananlar oyle. Cevremde har vurup harman savuranlar o kadar cok ki. Asgari ucretin bir tik ustunde maas alip, 1 yasindaki bebegine bir asgari maas harcayip dogum gunu yapanlar cooook fazla. Bilincli olanlara ne mutlu...Hoşgeldin ablacim
Doğalgaz faturani çok sevdim keşke benim olsa
Gençler bilinçli artik abla, herşeyin farkında.
Hayırlı olsun26 gr burma aldim kizlar. 7920 tuttu. Aslinda 8000 gecmek istiyordum ama elinde yoktu.
Pandoracim seni bu konuya asla dahil edip incitmek istemem.Turtiş ben alyanın artniyetle söylediğini düşünmüyorum. Senin yaptıkların gerçekten takdireşayan. Biliyorsun Türkiye'de erkekler genelde savurgan ve değerbilmezler. Biz burada hepimiz birşeylerden vazgeçip biriktiriyoruz, eşlere destek oluyoruz, inşallah şimdi de gelecekte de bu emeğe değer verirler. Yoksa ne savurgan kadınlar var. Valla ben bazen hele kredi ara ödemesinden sonra durup durup eşime "Değerimi bil haa yemedim içmedim biriktirdim." diyorum.
Alya sen de birazda harca demişsin ya bence turta yeri gelince harcıyor, çocuklarıyla geziyor. Promosyon epey bir miktar borca gittiği iyi bence. Hatta sen de ufaktan bir zula yap kenarda dursun, hayat bu ne olacağı belli olmaz, kenarda seni güvende tutan bir şey olsun biraz.
merhaba arkadaşlar...
sağlık bakanı, "virüsün Türkiyede olma ihtimali çok yüksek" diye açıklama yapmış.... Avrupa ülkeleri birer birer garantinaya alınıyor... önlem alan, hazırlık yapan var mı? ne yapıyorsunuz?
Merhaba...merhaba arkadaşlar...
sağlık bakanı, "virüsün Türkiyede olma ihtimali çok yüksek" diye açıklama yapmış.... Avrupa ülkeleri birer birer garantinaya alınıyor... önlem alan, hazırlık yapan var mı? ne yapıyorsunuz?
Merhaba cancazım hiçbir somut önlemim yok maske vs gibimerhaba arkadaşlar...
Merhaba cancazım hiçbir somut önlemim yok maske vs gibi
Ama elimden geldiğince genel temizlik kurallarına uymaya çalışıyorum her zamanki gibi
Onun dışında manen tedbir almaya çalışıyorum dua sabır tevekkül
Allah yardımcımız olsun canımBu virüs iki aydır bizim kabusumuz.
Yurtdışı çalışıyoruz firma olarak her gidip geleni check up için yolluyoruz, 15 gün otelde herkesten uzak kalmalarını sağlıyoruz.
Ama maddi olarak çökme aşamasına yaklaştık.
Tüm organizasyonlarımiz iptal durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?