- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.601
Eşin ne iş yapıyor? Senin kıymetini biliyordur inş borç sorumluluğun ne güzel. Çok da takılma kredi çektiniz zaten. Ödeniyor bir şekilde.Bende banka promosyonumu ev kredisine yatırdım
Faizden gelen faize gitti.
5 yildir ben bu bilincteyim,Eşin ne iş yapıyor? Senin kıymetini biliyordur inş borç sorumluluğun ne güzel. Çok da takılma kredi çektiniz zaten. Ödeniyor bir şekilde.
Senin eşin ne iş yapıyor alya?Eşin ne iş yapıyor? Senin kıymetini biliyordur inş borç sorumluluğun ne güzel. Çok da takılma kredi çektiniz zaten. Ödeniyor bir şekilde.
Yok canım henüz bir gelişme yok eşim mühendis. Yurt dışındaki işlere bakıyorduk corona virüs çıktı. Kısmet :)Senin eşin ne iş yapıyor alya?
Işleri düzeldi mi
Umarım şu virüs gelmeden giderYok canım henüz bir gelişme yok eşim mühendis. Yurt dışındaki işlere bakıyorduk corona virüs çıktı. Kısmet :)
ben de 2 haftalık 30 tl attım kızlar tam rakam bılmıyorum bozuk gectıkce atıcam ınsBu arada kumbarama haftalik 20 tlyi attim
En az 20tl demistik uykucum ama üzerinde olursa da kabulümüzben de 2 haftalık 30 tl attım kızlar tam rakam bılmıyorum bozuk gectıkce atıcam ıns
Burma al sat arasında farkı en az olan cnm. Isciliksiz..Kizlar esimin is yerinde zorunlu yıllık izin basladi sonraki turda ucretsiz izinler olacakmis
Bu arada daha once burma bilezik alan bilen varmi dun aksam israrla onu verdi ama hic bilmiyordum
Tatlum maşallahHemen ufak bir hesap yaptim.. Kalan kalırım vardi ayın 15 ine kadar fazla gelecek diye 0.20 gr aldim...Inanıyorum gün gelecek bu kusuratlar bizi kurtaracak
Cnm ben tercümanım devletin bütün sınavlarını geçtim torpilden elendim hep. Özelde de iş oldukça çalışıyorum
Yazik olmuş.Cnm ben tercümanım devletin bütün sınavlarını geçtim torpilden elendim hep. Özelde de iş oldukça çalışıyorum
Ben neyi sorguladım anlamadım neyin yersiz tepkisi bu pardon .Yazik olmuş.
Yillar geçiyor çünkü.
Bu arada eşimde bende birbirimizin,evliligimizin,yuvamızın kıymetinin farkindayiz ❤
Bunu sorgulamak kimsenin haddine değil!
Önce aynaya baksin insan kendini incelesin,sonra diğerlerini.
Anlamadığın cümleyi yazmayacaksin o zaman.Ben neyi sorguladım anlamadım neyin yersiz tepkisi bu pardon .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?