- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.641
Büyük patronu bir gayri menkulu satması konusunda ikna cabalarindayiz.Allah yardımcımız olsun canım
Abla doğalgaz ve elektrik faturan çok iyi benceMutlu gunler hanimlar.
Dogalgaz faturasi gelmis, 192 tl. Yakinda su da gelir. O da 70-80 arasi olur. Elektrik de 120-140 arasi geliyor. Elimizden geldigince dikkat ediyoruz ama, her seye cok zam geldi.
Bu aralar hediyeler hic bitmiyor. Kostur kostur evleniyorlar, catir catir doguruyorlar.Cok yakin zamana kadar gram, ceyrek takmak zorlamiyordu. Simdilerde anca en yakinlara...
E Esila09 bilezigin hayirli olsun, gule gule kullan. Sanalda veya reelde gencler altin aldim deyince mutlu oluyorum.Paralarini car cur ettiklerini gorunce de cok uzuluyorum. Kolay kazanilmiyor...
Beni de ekler mısınMart ayi birikim listemiz;
1. K kahvemsi mutluluk =2çeyrek altın+1 yarım altın+1 ata altın
2. @mavimli =25 gram altın
3. @klbk33 =1 gram altın
4.karamelli_turta =3 bin tl
5. @-Pandora- =1 tam altin
6. T tatlu =12 gram altın
7. @Beyza Nur =61 gram altın
8. @iyiniyetli =1 yarim altın
9. E Esila09 =burma bilezik
10.
Kumbaracilar 2 Mart/ 1 Haziran
1.karamelli_turta
2.Varyemez
3. K kahvemsi mutluluk
4. @Salty
5. @klbk33
6. @Labratory
7. @asivemai
8. @darklove
9. @-Pandora-
10. @Kmsl Hnd
11. @p_ritha
12.kronikuykucu
13. @mavimli
14. T tatlu
Allah kolaylık versin yardımcınız yardımcımız olsunMerhaba,
ben almanyadayim. Su an virusdan dolayi bazi ürünleri marketdezor aliyoruz, cünkü insanlar panik icinde alisveris yapiyorlar:
bugün tuvalet kagidi icin üc market gezip sadece birinde bir paket ala bildik. Makarnada ve un zor bulunuyor.
Bazi ilaclsr guatir ve tansiyon icin zor bulunuyor vecogu cin de üretildigi icin dahada zorlasacakmis.
Desinfekte ilaci hic biryerde kalmamis, hastanelerden calan bile oldu.
Sabun bile az kalmis marketlerde.
Bebegi olanlara tavsiyem, bebek bezi stocklayin, bebek sütü, su, sabun, deterjan, tuvalet kagidi, kuru gida.
Burda durumlar böyle.
Slm kizlar siz iyi bilirsiniz yapan varmı bilmiyorum bu ara bu promosyon ne oluyor acaba ev kredisi bizimde var
Cancazım geçmiş insanlık ve peygamberler ve kavimleri tarihine baktığımızda her zaman zalimin zulmüne bir sebeple dur demiş Allah anlayanaevet, önemli olan da o, derdi veren Allah, dermanını verecek olan da O... bize düşen, tedbir ve takdire rıza...
italya garantina da, almanya ve fransa için de garantina an meselesi,,,, bizde de bir açıklamayla aynı durum olabilir... tedbir anlamında , ilaç, maske ve gıda almakta fayda var.... başka da yapacak bir şey yok zaten... dua ve kendimizi zaten olacak olan sona ( sebebi ne olursa olsun) hazırlamak...
Günaydın kızlar,
Ilk vaka dün akşam gece yarisi açıklandı
Sagolun. Asil korkutucu virus degilde, insanlarin panik olmasi.Allah kolaylık versin yardımcınız yardımcımız olsun
Inşallah..inşallah yayılmadan, en kısa sürede atlatırız... tüm dünya....
Insanlar ister istemez panik oluyor,Sagolun. Asil korkutucu virus degilde, insanlarin panik olmasi.
yazin azalip, kisin yine cogunlasir diyor bilim adamlari burda. ilac bulup üretmeleride 1,5 yil sürermis.Inşallah..
Insanlar ister istemez panik oluyor,
Umarımbir an önce havalar ısınır zararsiz atlatılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?