Allah yardımcımız olsun canım
Büyük patronu bir gayri menkulu satması konusunda ikna cabalarindayiz.
Bir sonraki yıl için ödemeler yapmak gerek ama para yok.
Bankalar savunma istemeye başladı.
Böyle giderse kredileri geri cagirabilirler.
Bir anda kapıya kilit vurmak zorunda kalabilecek kadar ciddi sikintidayiz.
Ama patron bey çok rahat, nasıl oluyorsa.
Tum mal varlığı ipotekli olan o değil sanki

Abla doğalgaz ve elektrik faturan çok iyi bence
Ama su faturan oldukça fazla benim için

Benim doğalgaz faturası ayın 15 inden sonra geliyor şimdiden 200 metreküpü geçti kullandığımız

Brent Petrol bu kadar düşmüşken bu indirim biraz komik olmadı mı? Birisi Twitter’a yazmış “siz aslında olayı yanlış anlıyorsunuz bize aslında vergi satıyor akaryakıt da hediyesi” diye sanki haklılık payı var gibi. Yarın bir fırsat kollayıp altın alımı yapmak istiyorum bakalım başarabilirsem
Sürekli giriş çıkış yapan yabancı popülasyonla işim gereği içli dışlıyım. Başta biraz tedirgindim. ANcak şu an bana inanılmaz bir rahatlık genişlik geldi sanırım olaya kaderci yaklaşmaya başladığım için olsa gerek bu gamsızlığım.

Beni de ekler mısın geçen ay 2 çeyrek bir gram altın aldım bu ay da 1 çeyrek almak istiyorum

Merhaba,
ben almanyadayim. Su an virusdan dolayi bazi ürünleri marketdezor aliyoruz, cünkü insanlar panik icinde alisveris yapiyorlar:
bugün tuvalet kagidi icin üc market gezip sadece birinde bir paket ala bildik. Makarnada ve un zor bulunuyor.
Bazi ilaclsr guatir ve tansiyon icin zor bulunuyor vecogu cin de üretildigi icin dahada zorlasacakmis.
Desinfekte ilaci hic biryerde kalmamis, hastanelerden calan bile oldu.
Sabun bile az kalmis marketlerde.
Bebegi olanlara tavsiyem, bebek bezi stocklayin, bebek sütü, su, sabun, deterjan, tuvalet kagidi, kuru gida.
Burda durumlar böyle.

Allah kolaylık versin yardımcınız yardımcımız olsun

A
Slm kizlar siz iyi bilirsiniz yapan varmı bilmiyorum bu ara bu promosyon ne oluyor acaba ev kredisi bizimde var

MAas aldigin banka bedavadan para veriyor.

Buradan maaşını almaya devam et diye ya da başka bankaya taşıyınca o banka veriyor

Ben özeldeyim bize yok mesela ya da var da şirket alıyor sanırım bilmiyoruz hiç

KP emekli ona var bin lira alacak

Meb öğretmen arkadaşlar da alıyor

Cancazım geçmiş insanlık ve peygamberler ve kavimleri tarihine baktığımızda her zaman zalimin zulmüne bir sebeple dur demiş Allah anlayana

Firavuna bak başı bile ağrımamış öyleki ilahlık iddia edecek kadar ileri gitmiş Hz Musa peygambere yaptıkları zulmü anlatmaya gerek yok

Nemrut' un Hz Ibrahim peygambere yaptıklarına ne demeli
O kibri zulmü ilahlık iddiası... peki ya sonu Rabbim ona ve tüm insanlığa müthiş bir ders vermiş onun ölüm şekli ile kulağından giren aciz minik bir sivrisineğe teslim olmuş kafasını vura vura ölmüş
Ne kibir ne ilahlık davası ne de zulüm kalmış ortada....
Hangini sayalım Ebu Cehili mi Efendimiz sav 'e yaptıklarını
Yunus Yusuf Eyüp Nuh peygamberin imtihanlarını mı hangisini hangisini
Lut kavminin azgınlıklarını mı söyle hangisini yazalım

Veeee günümüze bir bakalım bizim içinde yaşadığımız zaman diliminde kavimlerin ,azgın taşkın hükümdarların sonunu getiren olaylar hiç yaşanmıyor mu ????

Cahiliye devrinden daha beter şu anda insanlık yasak kılınan her türlü yaşam biçimi var .... Korkarım ki biz insanlar ilahi emir ve yasaklara uyma konusunda kendimize çeki düzen vermeliyiz

Sorarsan bütün insanlığın kalbi temiz kendince
Yaşadığımız ilahi emirler yani din olmazsa ,yaşadığımızı din zannederiz Allah muhafaza...
O zaman da asıl hükümdar asıl güç sahibi varlığını çok acı bir şekilde bize hissettirir

Bilmek yetmiyor uygulamak gerekiyor Şeytan da alimdi ama kibri ona itaat ettirmedi
Ve o imtihanı geçemedi

Halbuki insan ders nazariyla baksa bizler ne kadar aciz ve muhtaç varlıklarız Rabbimin rahmet ve merhametine
3 günlük dünyada neyin kavgası azgınlığı bu ....

Efendimizin veda hutbesindeki hangi öğüdü tutuluyor...

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar
Esime dogum gunu icin minik bir tatil planlamistim almistim
Bize cok yakin ama buyuk bir spa oteli
Iptal hakkim yok
Sizce firma ile gorusup iptali denesemmi beklesemmi
Onumuzdeki hafta gidecektik
Kimse gitmez belki biz oluruz
Cok kararsiz kaldim esime de diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…