- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.721
Kapalı alan canım, ben de bu denli yakın olmazsa gitmeyi düşünmem açıkçasıK kahvemsi mutluluk zor bir karar hele böyle zamanda altin fiyatı yuksek hastalık desen oyle..insanlar her şeyden kaçınıyor...Açık alan ise belki gelen olur ama kapalı mekanlar hakikaten sıkıntılı..
Çok ters zaman a denk geldi hayırlısı insallah cnm
Çok zor bir durum gerçekten.Kapalı alan canım, ben de bu denli yakın olmazsa gitmeyi düşünmem açıkçası
Umarım orta yolu bulursunuz canim..Bu ayın sonunda kardeşimin dugunu var, moralimiz çok bozuk
Ertelemeyi çocuklar istemiyor, aileler kimse gelmez diye endiseli
Adimin yanina 22 ayardan 40 gram bilezigi eklermisin canim.Gramimiz 69 olduMart ayi birikim listemiz;
1. K kahvemsi mutluluk =2çeyrek altın+1 yarım altın+1 ata altın
2. @mavimli =25 gram altın
3. @klbk33 =1 gram altın
4.karamelli_turta =3 bin tl
5.-Pandora- =1 tam altin
6. T tatlu =12 gram altın
7.Beyza Nur =61 gram altın
8. @iyiniyetli =1 yarim altın
9. E Esila09 =burma bilezik
10. @Paramore1 =2 çeyrek+1 gram altın
11. @pisi26237 =3 gram altın
Kumbaracilar 2 Mart/ 1 Haziran
1.karamelli_turta
2.Varyemez
3. K kahvemsi mutluluk
4. @Salty
5. @klbk33
6. @Labratory
7. @asivemai
8. @darklove
9.-Pandora-
10. @Kmsl Hnd
11. @p_ritha
12.kronikuykucu
13. @mavimli
14. T tatlu
Günaydinlar❤Günaydın kızlar
Canım bende işin ciddiyetini annem babam kv e anlatiyorum, hepsi 60 yaş ve üzerinde çünkü.Günaydın kızlar
Durumun ciddiyetini anneme anlatamıyorum. Dün annemlere anneannem ve 2 yengem geldi. Anneannem bile yaşlı kadın tokalaşmıyor, elini kalbine götürerek selamlaştı (Tayyip usülü). Annem de aman anne biz yabancı değiliz diyor.
Anneannem de yaşlılar için çok riskliymiş diyor. Onun böyle dikkat etmesine çok sevindim.
Üniversiteler de tatil olunca kardeşim zar zor bilet bulmuş, gelecek. Annemi aradım bak okul bile tatil oldu, gördün mü durum ciddi diyorum, öyle tatmin oldu. Bu arada normalde çok titizdir. Bime falan gitme dedim, tamam diyor. 50li yaşlarda, inşallah virüs falan bulaşmaz.
Bende ayni durumdayım tatluKizlar sakin olmaya dikkat etmeye çalışıyorum ama bir taraftan da aklimda deli sorular cok artar mi durum kötüleşir mi diye..
Neden tartıştığınızı anlayamadım canım?Oda arkadasimin oglu basket topunu caldirmis. Siparis verdi. Neymis tatilde okul bahcesinde oynarmis. Napacakmis eve mi kapaticakmis
Cok pis kavga ettim biraz hakarette etmis olabilirim.
Allahim ne ilginc milletiz. Sen aklimi koru. Ne kdr bencil olduk.
Isin ekonomisini uretimini dusunen yok.
Cin robot yapti aninda devreye soktu. Biz ne yapabiliriz
Cin i begenmeyiz ama adamlar bu konuda cok disiplinli davrandi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?