Kapalı alan canım, ben de bu denli yakın olmazsa gitmeyi düşünmem açıkçası

Kapalı alan canım, ben de bu denli yakın olmazsa gitmeyi düşünmem açıkçası
Çok zor bir durum gerçekten.
Kardeşiniz ve gelin içinde öyle ne hayal kırıklığı yaşamışlardır. çok kötü bir zamanlama olmuş.
Biz bursada yaşıyoruz çarşı avmler bile bomboş kalmış diyorlar.
Böyle bir ortama kimse girmek istemez

İyi geceler kızlar.
Gerçekten allah sonumuzu hayr etsin.
Çok zor zamanlardan geçiyoruz ne olacak halimiz bilmem.
Demek ki ciddi bişeyler var ki bu denli okullar falan tatil oluyor.
Ben dün 22 ayar gram aldım 1 adet karamellim .
Geçen ayda 2.200 tllik altın aldım.
Altınları toplatıp beşi biryerde aldım en azından bir tane olur fiziki sakladığım için.
Bir tanede çeyreğim kaldı onunlada çeyrekli bileklik yaptım en azından takarım hoş duruyor.

Adimin yanina 22 ayardan 40 gram bilezigi eklermisin canim.Gramimiz 69 oldu

Günaydın kızlar
Durumun ciddiyetini anneme anlatamıyorum. Dün annemlere anneannem ve 2 yengem geldi. Anneannem bile yaşlı kadın tokalaşmıyor, elini kalbine götürerek selamlaştı (Tayyip usülü). Annem de aman anne biz yabancı değiliz diyor.
Anneannem de yaşlılar için çok riskliymiş diyor. Onun böyle dikkat etmesine çok sevindim.
Üniversiteler de tatil olunca kardeşim zar zor bilet bulmuş, gelecek. Annemi aradım bak okul bile tatil oldu, gördün mü durum ciddi diyorum, öyle tatmin oldu. Bu arada normalde çok titizdir. Bime falan gitme dedim, tamam diyor. 50li yaşlarda, inşallah virüs falan bulaşmaz.

Canım bende işin ciddiyetini annem babam kv e anlatiyorum, hepsi 60 yaş ve üzerinde çünkü.

Oda arkadasimin oglu basket topunu caldirmis. Siparis verdi. Neymis tatilde okul bahcesinde oynarmis. Napacakmis eve mi kapaticakmis
Cok pis kavga ettim biraz hakarette etmis olabilirim.
Allahim ne ilginc milletiz. Sen aklimi koru. Ne kdr bencil olduk.
Isin ekonomisini uretimini dusunen yok.
Cin robot yapti aninda devreye soktu. Biz ne yapabiliriz
Cin i begenmeyiz ama adamlar bu konuda cok disiplinli davrandi.

Neden tartıştığınızı anlayamadım canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…