- 6 Ağustos 2010
- 40.494
- 72.470
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.701
sağol ablamBereketli olsun canım
afiyetle tüketin ablaBugün eve gelirken derin dondurucuya koymak için 2 pide almaya gittim ama dayanamadım beraberinde 2 makarna 2 süt aldım
Altin hesap aç bölümüne tıklayıp hesap aciyorsun. Hesap açtıktan sonra döviz ve altin islemleri menüsünden altin al i tıklayıp dilediğin miktarda alıyorsunMrb cnm benim ziraat bankasinda hesabım var ama para olarak,nasıl altın hesabina çevriliyor ve karta para atınca banka direk altın olarak mı ekliyor hesaba bilgi verirmisin
ay evet abla sımdı gordum yarına daha da dusse yarın alabılırım ancaGram altın 318 tl yi gördü
uni de kardesım onlar da 3 hafta tatıl ablaOkullar 16 25 mart arası tatil
25 marttan sonrasında evde eğitim görecekler mis durum baya ciddi Allah'ım korusunOkullar 16 25 mart arası tatil
uni de kardesım onlar da 3 hafta tatıl abla
Bu ayın sonunda kardeşimin dugunu var, moralimiz çok bozuk
Ertelemeyi çocuklar istemiyor, aileler kimse gelmez diye endiseli
Kahvemsi ben 2 haftaya yasaklanir diye dusunuyorum.Bu ayın sonunda kardeşimin dugunu var, moralimiz çok bozuk
Ertelemeyi çocuklar istemiyor, aileler kimse gelmez diye endiseli
Ben nikahı gününde aramızda yapalım, Haziran ya da Eylül'de düğün yapın dedim ama ertlemeyelim gelen gelsin diyorlar.Kahvemsi ben 2 haftaya yasaklanir diye dusunuyorum.
Ben 15 temmuzu yasadim. Hem 2 ay sonra evleniyordum. Hemde o gece dugundeydim
Bence ufak bir nikah yapin herseyin basindayken
Bizimde 11 nisanda vardi
Az bilezik kavgasi etmedik, kv ortak taki istedi
Simdi esim ucretsiz izinde
Ben bizim yerimizede gonderin dicem
Ben nikahı gününde aramızda yapalım, Haziran ya da Eylül'de düğün yapın dedim ama ertlemeyelim gelen gelsin diyorlar.
Valla şaştık kaldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?