Bugün eve gelirken derin dondurucuya koymak için 2 pide almaya gittim ama dayanamadım beraberinde 2 makarna 2 süt aldım
afiyetle tüketin abla
öğlen indirimden küp şeker, bitki çayı ve ıslak mendil aldım stoğa.
un aklımda, bu ara diyette olduğum için evde stok yapmadım ama alayım, her durumda gerekir

Mrb cnm benim ziraat bankasinda hesabım var ama para olarak,nasıl altın hesabina çevriliyor ve karta para atınca banka direk altın olarak mı ekliyor hesaba bilgi verirmisin
Altin hesap aç bölümüne tıklayıp hesap aciyorsun. Hesap açtıktan sonra döviz ve altin islemleri menüsünden altin al i tıklayıp dilediğin miktarda alıyorsun

Ayin 15 i bir an once gelsinnn su borçlardan ödemelerden kurtulmak istiyorum...

Hatta altin daha da düşerse 300 ile 305 arasına taksitle ısciliksiz bilezik alacagim. Görünen su ki biz de hiçbir şekilde ağustos sonuna kadar yatırımlık bir durum soz konusu degil..

Bu ayın sonunda kardeşimin dugunu var, moralimiz çok bozuk
Ertelemeyi çocuklar istemiyor, aileler kimse gelmez diye endiseli

Bu ayın sonunda kardeşimin dugunu var, moralimiz çok bozuk
Ertelemeyi çocuklar istemiyor, aileler kimse gelmez diye endiseli
Kahvemsi ben 2 haftaya yasaklanir diye dusunuyorum.
Ben 15 temmuzu yasadim. Hem 2 ay sonra evleniyordum. Hemde o gece dugundeydim
Bence ufak bir nikah yapin herseyin basindayken
Bizimde 11 nisanda vardi
Az bilezik kavgasi etmedik, kv ortak taki istedi
Simdi esim ucretsiz izinde
Ben bizim yerimizede gonderin dicem

Ben nikahı gününde aramızda yapalım, Haziran ya da Eylül'de düğün yapın dedim ama ertlemeyelim gelen gelsin diyorlar.
Valla şaştık kaldik

Ben nikahı gününde aramızda yapalım, Haziran ya da Eylül'de düğün yapın dedim ama ertlemeyelim gelen gelsin diyorlar.
Valla şaştık kaldik

Cevre ulkelerdeki onlemleri dusunursek dugun gibi topluluklarada yasak gelebilir diye dusunuyorum insallah vaka sayisi artmaz
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah panik yatisir cabucak gecer gider
Acikcasi bende gitmezdim gitmeyecegim herkesin birbirini optugu bir ortama hic gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…