- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.681
bence virüsten cok,özel sektörde çin yoksa işte yok durumu oldu, ne kadarda bagımlıyız adamlara yaEsimin is yeri 15 gun ucretsiz izne zorluyor
Yakin zamanda cikarmalar baslar bu iyi ihtimal
Yada marka ulkeden cekilir
Ulke olarak korkuyorum
Kamuya bir duzen gelicekmi ileride neler olur bilmiyorum
Ben de alışveriş yaptım biraz. Önümüzü göremiyoruz maalesef.stok için aldıklarım
Un
makarna
Nohut
bulaşık makinası deterjanı
kolonya
Ped
Kağıt havlu
Tuvalet kağıdı
Küp şeker
Çamaşır deterjanı
Maden suyu
Salça
Süt
Hindi eti
Tavuk eti
Kıyma
Sucuk
Cok zor durumunuz cok üzüldüm inan. Umarim toparlanirsiniz canimBu virüs iki aydır bizim kabusumuz.
Yurtdışı çalışıyoruz firma olarak her gidip geleni check up için yolluyoruz, 15 gün otelde herkesten uzak kalmalarını sağlıyoruz.
Ama maddi olarak çökme aşamasına yaklaştık.
Tüm organizasyonlarımiz iptal durumda
Sicak yerde mi tatil, spa? öyle ise gidin. Bu virus sicakta yasayamiyor. Ben yurtdisindayim günese cikin diyorlarGunaydin kizlar
Esime dogum gunu icin minik bir tatil planlamistim almistim
Bize cok yakin ama buyuk bir spa oteli
Iptal hakkim yok
Sizce firma ile gorusup iptali denesemmi beklesemmi
Onumuzdeki hafta gidecektik
Kimse gitmez belki biz oluruz
Cok kararsiz kaldim esime de diyemiyorum
Iyi fena degil. Insanlar soguk kanli. tedbirler aliniyor, bilgi veriliyor. Mesela bu virus cocuklari öldürmüyor, onlar cok hafif atlatiyor tasiyici olabiliyorlar bunu bilmek bile iyi.Almanyada hayat nasil şu an?
Sicak yerde mi tatil, spa? öyle ise gidin. Bu virus sicakta yasayamiyor. Ben yurtdisindayim günese cikin diyorlar
Mrb cnm benim ziraat bankasinda hesabım var ama para olarak,nasıl altın hesabina çevriliyor ve karta para atınca banka direk altın olarak mı ekliyor hesaba bilgi verirmisinZiraat bankasından alıyorum bir cok banka veriyor bu sekilde
Mrb cnm benim ziraat bankasinda hesabım var ama para olarak,nasıl altın hesabina çevriliyor ve karta para atınca banka direk altın olarak mı ekliyor hesaba bilgi verirmisin
Ben bir miktar alım yaptımGram altın 318 tl yi gördü
Bereketli olsun canımBen bir miktar alım yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?