- 6 Ağustos 2010
- 40.494
- 72.470
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.741
Bereketli olsun canımgazamız mübarek olsun kızlar nihayet benim de birikimim oldu çok şükür 2020 bereketli olsun ınsAllah
15 gram aldım turtiş
Neden tartıştığınızı anlayamadım canım?
tesekkurler ablacımBereketli olsun canım
Bereketli olsun canım...gazamız mübarek olsun kızlar nihayet benim de birikimim oldu çok şükür 2020 bereketli olsun ınsAllah
15 gram aldım turtiş
İyi günlerde kullan.İyi geceler kızlar.
Gerçekten allah sonumuzu hayr etsin.
Çok zor zamanlardan geçiyoruz ne olacak halimiz bilmem.
Demek ki ciddi bişeyler var ki bu denli okullar falan tatil oluyor.
Ben dün 22 ayar gram aldım 1 adet karamellim .
Geçen ayda 2.200 tllik altın aldım.
Altınları toplatıp beşi biryerde aldım en azından bir tane olur fiziki sakladığım için.
Bir tanede çeyreğim kaldı onunlada çeyrekli bileklik yaptım en azından takarım hoş duruyor.
Anlıyorum ne demek istediğini.Ama uzmanlar çocukların günde bir saat temiz havaya çıkmasının daha iyi olacağını söylüyorlar.zaten hastalık çocuklara çok etki etmiyor,çocuklar taşıyıcı olur diye alınan bir önlem.Ama anneler babalar hala çalışırken, toplu taşımalarda ulaşım sağlarken, insanlarla haşır neşir olurken sadece çocuklar içeri kapanınca yayılmaz algısı oluşturmak doğru değil.Tabiki herkes dikkat etmeli, bence çocuk dışarda oynarkende kontrollü oynarsa sıkıntı olmaz.Toplum olarak birbirimizi uyarırkende daha sakin olmamız lazım.Mesela sen belediyede çalışıyordun diye hatırlıyorum.bende kamuda çalışıyorum ve halkın çok yoğun olduğu bi kurumdayım.Ne kadar önlem alırsam alayım uzak durmam imkansız,bu bir şans işi oldu resmen.Tabiki bahçeli evleri olan bir bölgede bahçelerinde takılmaları daha doğru olur.Kapalı mekanlara gitmek avm gibi çok yanlış.Bu süreçte kimseyi kırmadan,kendimizi yormadan,yanlış yapanlara yanlışını anlatmalıyız diye düşünüyorum.Cocuklar okulun bahcesinde top oynasin diye okullarin tatil oldugunu dusunuyor. Okula gitmesi sizce uygunmu 15 gun evlerde kalsalar ölmezler burasi kucuk hepsi bahceli evde. En azindan bahcede kalsinlar. Ztn hic birseyin farkinda degiller su an herkes sakince önlem almali buyuk sehirlerde avmye kosan aile ile okul bahcesine giden ayni sey. E tatiiil diyorlar bu tatil degil bu dsö nun pandemi ilani icin alinmis bir onlem gulduk eglendik artik yeter dedim hepimiz eve kapanmak zorunda olsak uretim ne olacak ekonomi ne olacak simdi onlem alinmali ki ilerlemesin
Bende bu haldeyim.Kizlar sakin olmaya dikkat etmeye çalışıyorum ama bir taraftan da aklimda deli sorular cok artar mi durum kötüleşir mi diye..
Teşekkür ederim.İyi günlerde kullan.
Anlıyorum ne demek istediğini.Ama uzmanlar çocukların günde bir saat temiz havaya çıkmasının daha iyi olacağını söylüyorlar.zaten hastalık çocuklara çok etki etmiyor,çocuklar taşıyıcı olur diye alınan bir önlem.Ama anneler babalar hala çalışırken, toplu taşımalarda ulaşım sağlarken, insanlarla haşır neşir olurken sadece çocuklar içeri kapanınca yayılmaz algısı oluşturmak doğru değil.Tabiki herkes dikkat etmeli, bence çocuk dışarda oynarkende kontrollü oynarsa sıkıntı olmaz.Toplum olarak birbirimizi uyarırkende daha sakin olmamız lazım.Mesela sen belediyede çalışıyordun diye hatırlıyorum.bende kamuda çalışıyorum ve halkın çok yoğun olduğu bi kurumdayım.Ne kadar önlem alırsam alayım uzak durmam imkansız,bu bir şans işi oldu resmen.Tabiki bahçeli evleri olan bir bölgede bahçelerinde takılmaları daha doğru olur.Kapalı mekanlara gitmek avm gibi çok yanlış.Bu süreçte kimseyi kırmadan,kendimizi yormadan,yanlış yapanlara yanlışını anlatmalıyız diye düşünüyorum.
sagol canım ya ben 324.5 tan aldımkronikuykucu bereketli olsun birikimin. Zamanında aldim bence..307 ye kadar düşmüş..
turtiş listeye de eklermsın gramcıklarımıBereketli olsun canım...
Anlıyorum tabiki karşı tarafı tanımıyorum.Bende sana haksızsın demedim zaten :) sadece daha sakin olmamız lazım demek istedim.Sen daha iyi tanıyorsundur karşı tarafı ve nasıl davranacağını dahs iyi biliyorsundur eminim.Burda hak verdigim noktalar var ama bir ayrinti daha var tam olarak karsiyi tanimiyosun Bahsettigim insanin evinde felclli tansiyon hastasi biri var. Bazi seyleri net ve sert soylemek gerekiyodu. Hala savunuyorum, ellerini yikamaktan banyo yapmaktan aciz cocuklarini okul bahcesine sepetlemek sakin kalinabilecek birsey degil ben boyle soyledikten sonra anladilar ve net bir sekilde konusacagiz dediler.
Ben kucuk bir yerdeyim belediyedeyim bu hafta tesadufen izinliyim duruma gore donmeyi dusunmuyorum cunku oturdugum yer ile arasinda 45 km var ani bir durumda dönemem.
Ben de 326 ‘dan aldım zerre üzülmüyorum. Eninde sonunda çıkıyor bu meretsagol canım ya ben 324.5 tan aldım
neyse saglık olsun dıyelim
Alınmış alınmıştır hayırlı olsun canımsagol canım ya ben 324.5 tan aldım
neyse saglık olsun dıyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?