Merhaba hoşgeldin canım
Aylık gelirin ne kadar giderin ne kadar
Sabit bir borcun var mı bunları yaz istersen önce
Merhaba hoşbulduk gelirimiz 7 bin aylık eşya borcumuza 2 bin ödüyoruz evimizin kirası 800 birde bi bebek haberi aldık işte en çok şuan onun için birikim yapmak istiyorum mesela bu ay kk'na 4000 borcumuz var ve ekstrada evin gelir giderleri desek elimize bişey kalmıyor nasıl çıkcaz işin içinden valla bilmiyorum ben bu ay altın almaya niyetlendim başlamam lazım bebek için

Anladım
Eşya borcu 2000 tl ne kadar sürecek
4000 tl lik kredi kartının için de ne var

Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun

Selam bende de bir miktar tl var, şu an düşmüşken altın alsam mı bilemedim. Bu korona olayı patlayıp nakit falan gerekir mi acaba?
Evde bir miktar nakit olmalı mı sizce kızlar?
Yerini evli cocuklarimizin da bildigi, 3 kisilik cekirdek ailemizi bankaya gitmeden asgari duzeyde 3 ay gecindirecek paramiz hep vardir. Eksilse de ilk firsatta yerine koyariz. Dunyanin bin bir turlu hali var hanimlar...

Merhaba kizlar dip köse ev temizliği ardından her şeyi yıkama faslına başladım..bikac gün sürer boylee..
Tabi hazır düşmüşken kk taksitle bilezik aldim 5gr cok sukur bu ay birikim yapabildim..
Kk limitini de düşürdüm. Önceki kadar kk harcama yüklenmiyoruz..
Bu gece maaşlar yatınca kk gun kira ödemelerini yaparim. Faturalarımin hepsini odemistim

Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz..
Para biriktirmek icin nacizane fikrim zorunlu ödemeyi listele geri kalan i mümkün olduğunca atiniz birikime.. sonra da kk gereksiz harcamalara kullanmayiniz hatta limit düşürünüz

Şu da bir gerçek para yönetimi 1 kişi de olmalı. Herkes kafasına gore harcayınca olmuyor

Selam kızlar
Eşimle mutfak dolapları ve buzdolabını sildik.
İşimiz bitince biraz yürüdük, resmen pimpirikli biri yaptı malum olay beni. Parkta sigara içerken de bir hanim çakmak istedi,geri almadım bizde var diyip.
eşim biz bir sure dışarı cikmayalim en azından birlikte dedi
Dönüşte market alışverişi yaptık, kahvaltılık aldık, biraz stok gibi oldu.
Epey çamaşır yıkadım. Montları falan da attım makinaya.
Bir gram altın aldik hazır dusukken, evde dursun dedik.

Canımcım sürekli temizlik yapıyorsun
Sen de obsesif kompulsif bir durum var mı ?

Canımcım sürekli temizlik yapıyorsun
Sen de obsesif kompulsif bir durum var mı ?
Abla ya
Geçen hafta büyük temizlik yapinca mutfak kalmıştı sadece, bugün onu hallettik.
Soruna gelince yok öyle bir durum, geçen sene doktora gittim. Anlattım, sorular sordu.
Test yaptı resimlerle falan.
Normalden bir tık daha titizsin ama obsesif kompusus değilsin dedi.
Benimki yetistiriliş tarzıyla alakalı bir durum, başta Annem olmak üzere ailenin tüm kadınları çok temiz ve titizdir. Onlar ev hanımı oldukları için evlerinin sürekli derli toplu olması normal.
Bende çalıştigim için evime yeterince vakit ayiramadigimi düşünüyorum, haftaici mutfak dışında bir iş yapmıyorum. fırsat olunca da suyunu çıkarıyorum.

Öyle olmasına sevindim canım
Ben mutfak işleriyle uğraşmayı seviyorum ama temizlik işini maalesef sevmiyorum temizlik işi bana çok nankör geliyor
İyi geceler ❤

İyi geceler kızlar nasilsinizz
Eşimin iş yerinde oğlumuza para toplamışlar bebegi olanlara hep yapiyolar boyle
Eşim parayı benim hesaba attı sizce altinami cevireyim öylemi dursa yoksa
Bizim acil durumlardada kullanabileceğimiz paramız kalmadı kenarimizda oğlumun parasına dokunmak istemiyorum ama tldemi bıraksak parayı bilemedim lazım olursa
Ben bir ay sonra işsizlik maaşı almaya baslicam bide doğum paramin yarısi kaldı o yaticak inşallah biraz rahatlariz kenarada para atarım
Aslında çalışmam gerektigini hissediyorum ama bebeğime bakicak kimse olmadığı için yeltenemiyorum zaten daha erkende
Bakalım zaman ne gostericek hayırlısı

Canım tl lazımsa ama bebeğin için de birikim yapmak istiyorsan o zaman bebeğine gelen para ile altın olarak ne alabiliyorsan onu hesapla örneğin 1 cumhuriyet ya da 5 gr ya da 10 gram altın vs gibi Onu bir yere not al
Bebeğine borçlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…