- 6 Ağustos 2010
- 40.494
- 72.459
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.841
Ellerine sağlık canımTabiki;
1 lt süt
1,5 su br şeker
3 tepeleme yemek kaşığı mısır nişastası
Sürekli karıştır.
Bunlar ocakta kaynamaya başlayınca kapatip,
Içine;
2 paket krema
1 vanilya
2 yem. Kaşığı mavi haşhaş i da ekle,
Küçük kaselere paylaştır.
Kaselerindibine rondodan burçak bisküvi koyulduğunda da süper oluyor.
Ama ben diyettetimTabiki;
1 lt süt
1,5 su br şeker
3 tepeleme yemek kaşığı mısır nişastası
Sürekli karıştır.
Bunlar ocakta kaynamaya başlayınca kapatip,
Içine;
2 paket krema
1 vanilya
2 yem. Kaşığı mavi haşhaş i da ekle,
Küçük kaselere paylaştır.
Kaselerindibine rondodan burçak bisküvi koyulduğunda da süper oluyor.
Bereketli olsunKumbaralara 20şer liradan 40tl attım
Bu haftanın parası
Yarında gelecek haftanın parasından atcam
Sayenizde zengin olcam kızlar
Teşekkür ederim ablacım, çok pratik ama enfes oluyor.Ellerine sağlık canım
O senin diyetin canımAma ben diyettetim
Kuzucum sözde bende başlayacağım,Ama ben diyettetim
Ben yesem size kalori olsa olmaz mıO senin diyetin canımkaramelli turta ne yapsın biz senin yerine de yesek olmaz mı
Aynen bende senin gibi hesaptan kullanıyorum bu ara canım.Ben de kumbarama 38 TL attım.
Para virüs acisindan sıkıntılı diye birkaç gündür banka kartıyla alışveriş yapıyorum.
Dün yaptığım alışverişte ürünü iki kere geçince nakit iade etti. Attım kumbaraya.
Olur olur olmaz mı hiçBen yesem size kalori olsa olmaz mı
Biz yiyelim başkaları şişsinBen yesem size kalori olsa olmaz mı
Insanin cani tatlı istememesi nasil birşeyŞaka bir yana canım hiç tatlı istemiyor, bu hafta kahvaltılarda pekmez falan vardı yiyemedim.
Eşim hasta mısın diye dalga geçiyor
Diyetten önce haftada üç gün mutlaka yerdim, şirkette yemekte çıkardı evde yapmasam bile.Insanin cani tatlı istememesi nasil birşey
Keşke benim de istemese.
Allah bereket versin. Bende elimden geldiğince kart geçiyorum. Aşı bulunur yapılır inşallah tez vakitteBen de kumbarama 38 TL attım.
Para virüs acisindan sıkıntılı diye birkaç gündür banka kartıyla alışveriş yapıyorum.
Dün yaptığım alışverişte ürünü iki kere geçince nakit iade etti. Attım kumbaraya.
Aslinda geçen yil bu zamanlar bende beslenmeme dikkat ederken cnm hiç tatlı istemiyordu.Diyetten önce haftada üç gün mutlaka yerdim, şirkette yemekte çıkardı evde yapmasam bile.
Sanırım şöyle doğru beslenin ve ve vücuda o şekeri doğal yollarla verince ekstra tatlı yeme isteği olmuyor.
Ben de yok en azından.
Değişik bir tarihe denk geldi cnm.Kızlar aramızda kalsın da düğün işi beni çok korkutuyor.
Salon resmi açıklama olmadan iptal etmiyor, zaten çocuklarda iptal istemiyor.
Ama en az 500 kişi ile aynı ortamda olacak olmak beni çok tedirgin ediyor. Annsm yıllar önce kemoterapi gördü onun için de ekstra dusunceliyim.
Salonu isim vermeden aradım, her düğün öncesi dezenfekte yapılıyor, masalarda kolonyagi, girişte dezenfektan falan var dedi. Canlı yayında Instagram'da baktım iki gündür olan düğünler hep kalabalık.
Annem de ekstra dezenfektan ve kolonyagi sipariş etmiş. Kapıda insanlara dağıtılacak.
Kardeşime de çok uzuluyorum, o kadar özendiler hazırlandılar ama boş geçer gibime geliyor.
Kimseye de birşey diyemem kardeşim dışında kim olursa olsun ben asla gitmezdim.
Rabbim hayırlısıyla düğünü yapmayı nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?