Ellerine sağlık canım

Ama ben diyettetim

Aynen bende senin gibi hesaptan kullanıyorum bu ara canım.
Bereketli olsun kumbaralar:) en az miktari ben atiyorum

Insanin cani tatlı istememesi nasil birşey
Keşke benim de istemese.
Diyetten önce haftada üç gün mutlaka yerdim, şirkette yemekte çıkardı evde yapmasam bile.
Sanırım şöyle doğru beslenin ve ve vücuda o şekeri doğal yollarla verince ekstra tatlı yeme isteği olmuyor.
Ben de yok en azından.

Allah bereket versin. Bende elimden geldiğince kart geçiyorum. Aşı bulunur yapılır inşallah tez vakitte

Aslinda geçen yil bu zamanlar bende beslenmeme dikkat ederken cnm hiç tatlı istemiyordu.
Istemsiz sartliyoruz mu acaba

Kızlar aramızda kalsın da düğün işi beni çok korkutuyor.
Salon resmi açıklama olmadan iptal etmiyor, zaten çocuklarda iptal istemiyor.
Ama en az 500 kişi ile aynı ortamda olacak olmak beni çok tedirgin ediyor. Annsm yıllar önce kemoterapi gördü onun için de ekstra dusunceliyim.
Salonu isim vermeden aradım, her düğün öncesi dezenfekte yapılıyor, masalarda kolonyagi, girişte dezenfektan falan var dedi. Canlı yayında Instagram'da baktım iki gündür olan düğünler hep kalabalık.
Annem de ekstra dezenfektan ve kolonyagi sipariş etmiş. Kapıda insanlara dağıtılacak.
Kardeşime de çok uzuluyorum, o kadar özendiler hazırlandılar ama boş geçer gibime geliyor.
Kimseye de birşey diyemem kardeşim dışında kim olursa olsun ben asla gitmezdim.
Rabbim hayırlısıyla düğünü yapmayı nasip eder inşallah.

Değişik bir tarihe denk geldi cnm.
Misafir sayisi az olabilir keşke erteleyebilselerdi ama onlar da istemiyor diyorsun.
Gerçekten zor bir durum.
Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…