Canim sonucta karari sen vermedin, üzülme.
Maalesef bu dönem olacak bunlar.

Çok üzücü bir durum napıcaz böyle bilmiyorum .. allah çalışanların yardımcısı olsun ... virüs tehlikeside olsa malesef çalışıyoruz çalıştırılıyoruz o yüzden korkuyorum bende
Gerçekten bu durum çok canımı sıkıyor ,çalışmak istemiyorum evden çıkmak istemiyoruz.

ben de cok uzuldum sımdı canım tepetaplak oldu her sey Rabbim beterınden korusun

Kahvemsi uzulme ne olur
Ben aksam cok kotu oldum bugun daha sabirliyim
Her seyi yuregimde hissettim
Bugun nasil kararlar alinacak acaba
Markete gittim icim urperdi.
Esimin de otel kapaniyor. Allah herkesin yardimcisi olsun

En azından şu 14 süreç bitene kadar durulaaydi ailesi ev gecindiiriliuor sonuçta kredileri var insanların Allah'ım yarım etsin ben de çok uzuldum

işten çıkardıklarımıza üzüldüm evet ama onlar yeni personeldi,
bundan sonraki halimize daha çok üzülüyorum
bu ay başında maaşlar ucu ucuna ödenecek
ama geri döndüğümüzde çıkartmalar devam edecek, şu an 14 kişi daha var listede
bizim sektör tamamen bitti gibi birşey,
sonraki aylarda nasıl toparlanacağız bir planımız yok
en önemlisi para yok, para gelecek bir durum yok
piyasadaki gecikmiş alacaklararın ve 2021 organizasyonlarının peşine düştük ama tüm firmalar sıkıntıda
hastalık sonrası genel olarak ekonomik anlamda ciddi sorunlar olacağı için yeni bir iş de alternatif değil
cantorun ablanın da dediği gibi birikim ve israfın kıymetini çok daha iyi anlayacağımız bir döneme giriyoruz.
Çok sükür az çokdemeden birşeyler attık kenara ama hazıra dağ dayanmaz,
eşimle genel bir ekonomik plan yaptık dün, evde olduğumuz süreçte detaylı kararlar alacağız
Rabbim sonumuzu hayır etsin

Turizm de bu sekilde kahvemsi
Inan calisanlar bir an önce netlessin diye bekliyor
Kimsenin laf edecek hali yok. 2020 21 karanlik. Sadece canimizi koruyalim akil sagligimizi koruyalim.
Uzme kendini ne olur kritik bir yerdesin isin zor.

Ayy artık benimde bozuluyor.
Yengem gebe annemle hastaneye geldiler sancısı var .
Ama eşim gelmesinler bize diyor çünkü test yapılan bir hastane ve haliyle korkuyor .
Geçen de kontrole geldiler ablama geçtiler ben gitmedim eşim istemedi hastaneden geliyorlar riskli diye valla arada kalmaktan bıktım.
Ablam diyor burdaki insanlara neden bişey olmuyor aynı hastanede çalışıyor.
Abartıyorsun diyorlar .
Ben ne yapayım ya ne diyim valla yoruldum ondan sonra eşim başımın etini yiyor.
Haklı ama bizimkilerde fazla rahat...

Kızlar koronavus zirvesinden şirketim için ekonomik paketten faydalı şeyler açıklandı.
Rabbim yardım edecek devam edeceğiz diye umuyorum
Bu durumda yarın da işe gidiyorum ben
Canim sizin adiniza çok sevindim de ,
Kendim ve diğer çalışanlar adına üzgünüm.
Hiç-bir düzenleme yok çalışanlar için.
Ekonomiyi canli tutacak olan kesim biz çalışanlar.

Son düzenleme:
Konusmanin tamamını dinledim, yorumlamak muhtemelen bana düşmez ama söylemeden gecemeyecegim; ekonomi paketi yerine ulaşırsa çok iyi bir calisma
yalnız halk sagligi yine halka bırakıldı burada daha net tedbirler bekliyordum.
Tavsiye niteliğinde oldu.
Keşke avmler de kapatılıp geçici süre sokağa çıkma yasağı getirilseydi

Ben Cumhurbaskanimizin sesini duymaya ihtiyaci olan bir kesim oldugunu dusunuyorum
Belki ise yarayabilir ama net degildi benim kolonyam var yeea moduna donerse sokaga cikma yasagi gelebilir
Bugun hukumete yakin bir otel grubunun 2 ay kapandigini ogrendim cunku tek artilari ellerinden alindi.
Avmler kapatilmaliydi
Kamuda onlem gerekiyor
Eksik cok nokta var
Toplu tasima arttirilmali yada kisi kisitlanmali
Senin paketi begenmen icime su serpti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…