- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.201
Af buyur bacım
Allah rahmet eylesin. Hafta basi bizim de yakinlarimizda cenaze vardi, gitmedik. Telefonla taziyede bulunduk. Hayati boyunca garipti, olumu de garip oldu.en yakın arkadasımın dedesi vefat etmıs gece 3te
her seyimizde birbirimizin yanındaydık olamadık
hoca gelıp apar topar helallik alıp kaldırmıs virusten dolayı
duayı da kendıleri okuyormus.
Rabbim ölümünde hayırlısını versın gercekten ya
Bu arada kandılınız mubarek olsun kızlar
Rabbim hayırlı saglıklı imanlı ömürler nasıp etsın cümlemize
Allah rahmet eylesin ablaAllah rahmet eylesin. Hafta basi bizim de yakinlarimizda cenaze vardi, gitmedik. Telefonla taziyede bulunduk. Hayati boyunca garipti, olumu de garip oldu.Ebedi hayati guzel olsun insaallah.
Amin insallah.Allah cumle olmuslerimize merhametiyle muamele etsin, rahmetiyle agirlasin.Allah rahmet eylesin abla
Anladığım bir alan değil, burada eğlence amaçlı konuştuk sadece.ilgileniyosunuz diye iyi niyetle açıklayım dedim ama siz kusura bakmayın ya, benim gibi senelerdir bunun ilmini almış birinin ne haddineydi :)
Anladığım bir alan değil, burada eğlence amaçlı konuştuk sadece.
Yanlış anlasildiysam kusura bakmayın.
Hayirlisi bakalim...Bir dus aldim biraz uyumusum daha iyiyim sanki
Kandil gunu hastahanelerde rezil olmaktan korkuyorum bugunde beklicem galiba
Demeyin öyle üzülürümyok muhabbetinizin eğlence amaçlı olduğunu biliyorum. sizi ilgili görünce en azından dinlediğinizde doğru şekilde dinlemiş olun diye bilgilendirmek istedim. biraz tersler gibi oldu cevabınız bence. yoksa kimsenin muhabbetine karışma derdinde değilim :)
Allah rahmet etsin canım. Rabbim olumun de hayirlisini versin...en yakın arkadasımın dedesi vefat etmıs gece 3te
her seyimizde birbirimizin yanındaydık olamadık
hoca gelıp apar topar helallik alıp kaldırmıs virusten dolayı
duayı da kendıleri okuyormus.
Rabbim ölümünde hayırlısını versın gercekten ya
Bu arada kandılınız mubarek olsun kızlar
Rabbim hayırlı saglıklı imanlı ömürler nasıp etsın cümlemize
Ama sen keyfi yapmadın ki ne bilesin sanada gelmiş. Çalışan insanlar mecburen dışarda yapcak bişey yokInsan kendine korkmuyor da bulastirdim diye korkuyor
Canim senin için demedim bu saydıklarımi ama aslan erkeği çok fena.kendini begenmıs vs onlar cok sukur huyum degıl canım
amaa sahiplenme bogma konusu ergenlik genclık yıllarımın ana konusuydu
önyargıya gelince malesef hemen fikir üretirim biri yada konuda.biraz törpüledim o ozelliğimi.
sen pek aslan sevmıyosun heralde turtişim sen beni balık olarak sev o da benim
baskınlık derken ben lider ruhu anlamında dedim canım yoksa baskın ruh var bende de
ama benim butun ozellikler yakın cevrem ve sevdıgım insanlar sevdıgım arkadaslariçin gecerli. dıger kişilere hiç takılmam yani umrumda olmaz o anlamda.kendi işime bakarım.
ben de senin gibi kendi ıkna olduguma ıkna etmeye calısırım cevremdekıleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?