- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.161
Teyzemin oglu Iran baglantili calisiyor. Surekli gidip gelme vs, bazi semptomlari da yasayinca dr.a gitmis. Evden almislar test yapmislar, sonuc negatif. Hemen panik olma, cok hafif gecirenler de var. Allah korktuklarimizdan emin eylesin.
14 gun karantinada durdu evinde, sorun yok simdi. 184 u arayip bilgi alabilirsin.Amin
Ztn yasamaktan cok tasimaktan korkuyorum
Is yerim umrecilerden istilaya ugramisti.
Yada esimin otelden geldi. 14 gun icinde tasimis oluyor. O zmn yandik demektir
Bu belirtiler bende de mevcut ama normal griptir diyorum çünkü dışarıdan Bi temasım hiç olmadı oğlumda aynı malesefEsim donmeyecek kizlar, otel izin vermis yari kapali konumda.
Nisanda ne olacak belli degil
Minimum harcama minimum temas.
Bu arada hastaligi kaptigimi dusunuyorum.
Bas agrisi halsizlik ishal ve mide bulantisi var burun tikanikligi eklem agrisi var
Atesim yok
Esimde bas agrisi yasiyor
Ates olursa arayacagim bekliyorum. Yarin mudurumu arasammi pazartesi gidip rapor alip donsemmi.
Acaba belirti tasiyanlar nasil degerlendiriliyor
Kafam cok karisik cok halsizim
Psikolojik olabilir mi canım yaAmin
ben de canım gelecekle ılgılı vs yorumlara degılde karakterle ılgılı alakaya ınanıyorumBiraz diyelim
Kişilikle burclarin alâkası olduğuna da inanıyorum aslinda
canımm ck uzuldum Rabbim feraha cıkarsın cümlemizi Allahım gördügümüzden geri koymasın şifa versin bedenımıze ruhumuzaYüksek miktarda sıkıntı öngörüyoruz canım.
Mart maaşını kısmī olsa da odeyebiliriz sanıyorum, tahsilat departmanı da evden çalışıyor.
Ama sonrası yok.
Mart sonu yeni kararlar alınacak.
Ücretsiz izin, istifa etmek isteyenler, vs degerlendirilecek.
Süreç ülkemizde bitse bile biz uluslararası çalıştığımız için en iyi ihtimal Ekim ayına kadar işlerimiz yok.
Tek umudum ekonomi paketindeki krediden faydalanabilmek yoksa durum çok çok çok vahim.
Patron gayrimenkul satışı da yapılabilir dedi dün son konuşmada ama o da bu piyasa şartlarında zor gibi.
Yani Allah büyüktür durumumuzun özeti bu
canım bence test yaptır belirtilerden suphelenıyorsan.Amin
Sende aslinda aslandan çok baliksin ❣ben de canım gelecekle ılgılı vs yorumlara degılde karakterle ılgılı alakaya ınanıyorum
benim de burcum aslan yükselenim balık. dengelıyor bence
canımm ck uzuldum Rabbim feraha cıkarsın cümlemizi Allahım gördügümüzden geri koymasın şifa versin bedenımıze ruhumuza
canım bence test yaptır belirtilerden suphelenıyorsan.
ayakta atlatan dahi çok kişi varmıs. Allah korusun olursa da tedavisi var saglıklı gencler daha cabuk atlatır Allahın ıznıyle
Bu belirtiler bende de mevcut ama normal griptir diyorum çünkü dışarıdan Bi temasım hiç olmadı oğlumda aynı malesefateş şuan yok
Psikolojik olabilir mi canım ya
Belirtiler devam ederse telefon destek hattını ara istersen
ah canım tesekkur ederim naif olarak görmüyorum hıc kendimiSende aslinda aslandan çok baliksin ❣
Naif,duygusal,sadik :)
ben de vırusle ılgısı yok gıbı hıssedıyorum ama tabiki hisle olacak ıs degıl bılgı alıp ona gore hareket etmen en guzeli canımBenim riskli temaslarim var.
Yarin arayip bilgi alir ona gore hareket ederim.
ben de vırusle ılgısı yok gıbı hıssedıyorum ama tabiki hisle olacak ıs degıl bılgı alıp ona gore hareket etmen en guzeli canım
sana oyle oluyormu bılmıyorum ben de streslıyken hemen midem agrır bulanır basım agrır.
bulguların strese baglı da olabılır
Aslan çok kendini beğenmiş insanlara tepeden bakar genelde.ah canım tesekkur ederim naif olarak görmüyorum hıc kendimi
ben kendimi aslana daha yakın hıssediyorum aslında, ama öyle marka takıntısı,lüks, işte makyaj bakım vs bana uymuyor
genelde aslan hemen dıalog kurar,ortam insanı, kendine ve yakın cevresine karsı asırı kontrolcü,kinsiz, içindekini hemen dısarı vuran ınsanlar genelde.
lider ruhta baskındır aslanlarda ama benim içim oyle dısım degıl onu da balık bastırıyor sanırım
ama tahmın ettıgın gıbı duygusal ve sadıgımdır
bunlar iyi yönleri kötü yönlerine harfler yetmez hiç yazmim
Cnm sen önlemini al da stresten kaynakli bence.Ölü gibi kalkiyorum gozumu acmam 4 oluyor 1 agri kesici aliyorum brz rahatliyorum aksam yataga nasil girdigimi bilemedim
Birde bitkisel bir kac sey yaptim ama kesmedi cok midem bulaniyor
Bende baskın karakter olmadığımı düşünüyordum ama iş yerindeki arkadaşlar öyle olduğumu söyledilerah canım tesekkur ederim naif olarak görmüyorum hıc kendimi
ben kendimi aslana daha yakın hıssediyorum aslında, ama öyle marka takıntısı,lüks, işte makyaj bakım vs bana uymuyor
genelde aslan hemen dıalog kurar,ortam insanı, kendine ve yakın cevresine karsı asırı kontrolcü,kinsiz, içindekini hemen dısarı vuran ınsanlar genelde.
lider ruhta baskındır aslanlarda ama benim içim oyle dısım degıl onu da balık bastırıyor sanırım
ama tahmın ettıgın gıbı duygusal ve sadıgımdır
bunlar iyi yönleri kötü yönlerine harfler yetmez hiç yazmim
Böyle olmamış füze atsaydınAslan çok kendini beğenmiş insanlara tepeden bakar genelde.
Biraz onyargilidir ,sahiplenmeye bayilir.
Sevdiğini aşırı boğar
Bence balığa bir adim daha yakinsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?