Teyzemin oglu Iran baglantili calisiyor. Surekli gidip gelme vs, bazi semptomlari da yasayinca dr.a gitmis. Evden almislar test yapmislar, sonuc negatif. Hemen panik olma, cok hafif gecirenler de var. Allah korktuklarimizdan emin eylesin.

Amin
Ztn yasamaktan cok tasimaktan korkuyorum
Is yerim umrecilerden istilaya ugramisti.
Yada esimin otelden geldi. 14 gun icinde tasimis oluyor. O zmn yandik demektir

Bu belirtiler bende de mevcut ama normal griptir diyorum çünkü dışarıdan Bi temasım hiç olmadı oğlumda aynı malesef ateş şuan yok

Biraz diyelim
Kişilikle burclarin alâkası olduğuna da inanıyorum aslinda
ben de canım gelecekle ılgılı vs yorumlara degılde karakterle ılgılı alakaya ınanıyorum
benim de burcum aslan yükselenim balık. dengelıyor bence
canımm ck uzuldum Rabbim feraha cıkarsın cümlemizi Allahım gördügümüzden geri koymasın şifa versin bedenımıze ruhumuza
Amin
Ztn yasamaktan cok tasimaktan korkuyorum
Is yerim umrecilerden istilaya ugramisti.
Yada esimin otelden geldi. 14 gun icinde tasimis oluyor. O zmn yandik demektir
canım bence test yaptır belirtilerden suphelenıyorsan.
ayakta atlatan dahi çok kişi varmıs. Allah korusun olursa da tedavisi var saglıklı gencler daha cabuk atlatır Allahın ıznıyle

Sende aslinda aslandan çok baliksin ❣
Naif,duygusal,sadik :)

Bu belirtiler bende de mevcut ama normal griptir diyorum çünkü dışarıdan Bi temasım hiç olmadı oğlumda aynı malesef ateş şuan yok

Benim riskli temaslarim var.
Yarin arayip bilgi alir ona gore hareket ederim.

Psikolojik olabilir mi canım ya
Belirtiler devam ederse telefon destek hattını ara istersen

Yok kahvemsi sabahlari ölu gibi kalkiyorum gozumu acmam 4 oluyor
Dun gece mide bulantisindan ayaga kalkamadim
Rengimde yesilimsiymis
Sadece usutmus olabilirim. Ama riskli temaslar? Diyorum
Insallah yarin iyi uyanirim

Sende aslinda aslandan çok baliksin ❣
Naif,duygusal,sadik :)
ah canım tesekkur ederim naif olarak görmüyorum hıc kendimi
ben kendimi aslana daha yakın hıssediyorum aslında, ama öyle marka takıntısı,lüks, işte makyaj bakım vs bana uymuyor
genelde aslan hemen dıalog kurar,ortam insanı, kendine ve yakın cevresine karsı asırı kontrolcü,kinsiz, içindekini hemen dısarı vuran ınsanlar genelde.
lider ruhta baskındır aslanlarda ama benim içim oyle dısım degıl onu da balık bastırıyor sanırım
ama tahmın ettıgın gıbı duygusal ve sadıgımdır
bunlar iyi yönleri kötü yönlerine harfler yetmez hiç yazmim

Benim riskli temaslarim var.
Yarin arayip bilgi alir ona gore hareket ederim.
ben de vırusle ılgısı yok gıbı hıssedıyorum ama tabiki hisle olacak ıs degıl bılgı alıp ona gore hareket etmen en guzeli canım
sana oyle oluyormu bılmıyorum ben de streslıyken hemen midem agrır bulanır basım agrır.
bulguların strese baglı da olabılır

Ölü gibi kalkiyorum gozumu acmam 4 oluyor 1 agri kesici aliyorum brz rahatliyorum aksam yataga nasil girdigimi bilemedim
Birde bitkisel bir kac sey yaptim ama kesmedi cok midem bulaniyor

Aslan çok kendini beğenmiş insanlara tepeden bakar genelde.
Biraz onyargilidir ,sahiplenmeye bayilir.
Sevdiğini aşırı boğar
Bence balığa bir adim daha yakinsin

Bugün borcum olduğu için niyetlendim. Okula giderken çok yoğun olduğumdan oruc tutamıyordum. Burnum akmaya sürekli hasirmaya başladım. Evdekiler bu araoruç tutmami engellediler.
Yapamadigim ya da zaman darlığından kısıtlı yapabildiğim şeyleri yapıyorum. 2 gündür kitap okuma saatleri düzenledik. Oglus kızım güzelce okuyoruz. İbadetlerimi arttırdım. Allah kabul ederse...Annemle dün manti bugün içli kofte yaptık d.dondurucuya attık. Simdilik evde kalmak güzel. Dışarıya çıkıp yürüyüş yapabilseydim çok iyi olurdu sadece...

Bende baskın karakter olmadığımı düşünüyordum ama iş yerindeki arkadaşlar öyle olduğumu söylediler hatta ben dedim ben kimsenin üstünde baskı kurmuyorum ama filan derken aslında öyle olmadığını, bir şekilde herkesi etkilediğimi söylediler.Evde baskınım ama onu biliyorum.Kötü niyetli değiliz ama aslanlar olarak,hatta bazen fazla iyi niyetli oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…