Bu konuda çok haklisin ablacım.

Sanırım sokağa çıkma yasağı gelecek bu gidişle insanlar anlamıyor çünkü
Gidilebilecek her türlü cafe, mağaza,mekan kapalı, parklardan banklar sokuldu, mangal yasak, en son kuaförler de kapanacak kararı çıktı.
Zaten çıkacak bir yer kalmadı, bu evinizde oturun demek. Bu kadar algısı bozuk bir millet olduğumuza gerçekten inanamıyorum.
Mecburen ise giden evde kalmak istiyor, evde kalabilecek olan kendini sokağa atıyor.

Bu konuda çok haklisin ablacım.
Bazen onculuk edip, teskilatlanma gerekiyor. Tek cocuklu, issiz bekar bir annenin market ihtiyaclarini kizimla birlikte ustlendik. Faturalarina destegi de hemen hemen bulduk.
Birileri "hadi" deyince yuruyecek guzel insanlar var cok sukur...

Bizim binada yaşlı bir adam var.
Kronik kalp hastası, böbreğin biri yok. En az 70 yaşında.
Kaç gündür görünmüyordu.
Balkonda otururken gördüm, elinde poşetler geliyor.
Evde çok sıkılmış hava güzel diye aşağı inmiş, inmisken de pazara gitmiş.
Alışverişini yapıp getirecek bir suru çocuğu, torunu falan da var.
Sırf can sikintisindan ölecek.

Bazen onculuk edip, teskilatlanma gerekiyor. Tek cocuklu, issiz bekar bir annenin market ihtiyaclarini kizimla birlikte ustlendik. Faturalarina destegi de hemen hemen bulduk.
Birileri "hadi" deyince yuruyecek guzel insanlar var cok sukur...
Çok haklısın bu konuda.
Gerçekten ihtiyacı olana imkanı olanlar mutlaka destek olmalı.
Bu süreçte çok fazla insan üzülecek maalesef

Cocuklari vardir ama belki ihtiyaclarini sormuyorlardir. Bizim apartmandaki bir amcanin da cocuklari torunlari var ama cok seyrek gelirler. Dunden onceki gun kapisini calip sorduk, bir kac eksigini zar zor soyledi de alip goturduk.

Belediyelerin boyle bir hizmeti var mi acaba ? Olsa cok guzel olur...

karamelli_turta canımcım bir de koçların özelliklerini sıralar mısın
Kendimi bir de senden duyayım
Güçlüdür koç.
Aceleci,sabırsız, tuttuğunu koparir, pes etmez.
sevdiklerini sahiplenir ve sahiplenilmeyi ister.
Kin tutmaz ama çok çabuk sinirlenir.
Enerjiktir, öncüdür.
Ama biraz saftir :))

Yaziklarim yanlış değildi, ne alâka yanlış öğrenmeyin demek.

Sohbete dahil olun tabi ama önce bir merhaba denir, damdan düşer gibi olmuş.

Abla bahsettigim adamin karşı binamızda bir oğul, yan binada kardeşi, üst sokakta kızı şeklinde bir suru yakını var bu çevrede.
Paralı biri olduğu için de herkes gelir gider, boş bırakmazlar.
Eşime söyledim durumu, olay baska o tekel ürünü almaya çıkmıştır onu kimseden isteyemez dedi.

Anladim, yaramaz bir ihtiyarmis. Bizim amcamiz halim selim bir adamcagiz. Yoneticiye de soyledik, apartman gorevlisi servise cikmadigi halde haftada bir kac kere kapisini calip, ihtiyaclarini gorecek...

Dedeler duramiyor evde cnm,sanırım ciddiyetin farkinda değiller ama üzülüyorum böyle gerçekten

sizin yazdıklarınız için söylemedim zaten. astrologların belirli dönemlerdeki (retro vs) yorumlarını buna göre dinlersiniz diye belirtmiştim. ilk postumu okursanız görürsünüz o detayı :)

Güçlüdür koç.
Aceleci,sabırsız, tuttuğunu koparir, pes etmez.
sevdiklerini sahiplenir ve sahiplenilmeyi ister.
Kin tutmaz ama çok çabuk sinirlenir.
Enerjiktir, öncüdür.
Ama biraz saftir

Aynı ben
O saflığı ise her kişiyi kendi gibi bilmesi

sizin yazdıklarınız için söylemedim zaten. astrologların belirli dönemlerdeki (retro vs) yorumlarını buna göre dinlersiniz diye belirtmiştim. ilk postumu okursanız görürsünüz o detayı :)
Ben israrla ilk mesajin selâm olmasi gerektiğini savunuyorum öncelikle

Canim muhtemelen çocukları torunlari bu bağımlılığı varsa kızıyorlar ve engellemeye çalışıyorlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…