- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.221
Sanırım sokağa çıkma yasağı gelecek bu gidişle insanlar anlamıyor çünküSonunda mangal ve piknik yapmak da yasaklandı.
Şaka gibi bir milletiz
Bu konuda çok haklisin ablacım.Su donemde toplumsal yardimlasmanin onemi cok buyuk. Ama maddi, ama manevi...Kim neyi ne kadar yapabiliyorsa. Herkes gucunun yettigini yapmada istikrar gostermeli diye dusunuyorum. Cok fazla issiz insan var. Salgin da tuz biber oldu.
Herkes stok yapamadi. Zaten gunluk ihtiyaclarini karsilayamiyorlar, stok ne...
En azindan su zor gunleri atlatana kadar, en yakinlarimizdan baslayarak, desteklerimizi rutine baglasak keske...
Paylasabilecek durumda olan herkes paylassa...
Gun birlik beraberlik gunu. Paylasmak ruha iyi gelir...
Gidilebilecek her türlü cafe, mağaza,mekan kapalı, parklardan banklar sokuldu, mangal yasak, en son kuaförler de kapanacak kararı çıktı.Sanırım sokağa çıkma yasağı gelecek bu gidişle insanlar anlamıyor çünkü
Bazen onculuk edip, teskilatlanma gerekiyor. Tek cocuklu, issiz bekar bir annenin market ihtiyaclarini kizimla birlikte ustlendik. Faturalarina destegi de hemen hemen bulduk.Bu konuda çok haklisin ablacım.
Çok haklısın bu konuda.Bazen onculuk edip, teskilatlanma gerekiyor. Tek cocuklu, issiz bekar bir annenin market ihtiyaclarini kizimla birlikte ustlendik. Faturalarina destegi de hemen hemen bulduk.
Birileri "hadi" deyince yuruyecek guzel insanlar var cok sukur...
Cocuklari vardir ama belki ihtiyaclarini sormuyorlardir. Bizim apartmandaki bir amcanin da cocuklari torunlari var ama cok seyrek gelirler. Dunden onceki gun kapisini calip sorduk, bir kac eksigini zar zor soyledi de alip goturduk.Bizim binada yaşlı bir adam var.
Kronik kalp hastası, böbreğin biri yok. En az 70 yaşında.
Kaç gündür görünmüyordu.
Balkonda otururken gördüm, elinde poşetler geliyor.
Evde çok sıkılmış hava güzel diye aşağı inmiş, inmisken de pazara gitmiş.
Alışverişini yapıp getirecek bir suru çocuğu, torunu falan da var.
Sırf can sikintisindan ölecek.
Güçlüdür koç.
Yaziklarim yanlış değildi, ne alâka yanlış öğrenmeyin demek.yok muhabbetinizin eğlence amaçlı olduğunu biliyorum. sizi ilgili görünce en azından dinlediğinizde doğru şekilde dinlemiş olun diye bilgilendirmek istedim. biraz tersler gibi oldu cevabınız bence. yoksa kimsenin muhabbetine karışma derdinde değilim :)
Abla bahsettigim adamin karşı binamızda bir oğul, yan binada kardeşi, üst sokakta kızı şeklinde bir suru yakını var bu çevrede.Cocuklari vardir ama belki ihtiyaclarini sormuyorlardir. Bizim apartmandaki bir amcanin da cocuklari torunlari var ama cok seyrek gelirler. Dunden onceki gun kapisini calip sorduk, bir kac eksigini zar zor soyledi de alip goturduk.
Belediyelerin boyle bir hizmeti var mi acaba ? Olsa cok guzel olur...
Anladim, yaramaz bir ihtiyarmis. Bizim amcamiz halim selim bir adamcagiz. Yoneticiye de soyledik, apartman gorevlisi servise cikmadigi halde haftada bir kac kere kapisini calip, ihtiyaclarini gorecek...Abla bahsettigim adamin karşı binamızda bir oğul, yan binada kardeşi, üst sokakta kızı şeklinde bir suru yakını var bu çevrede.
Paralı biri olduğu için de herkes gelir gider, boş bırakmazlar.
Eşime söyledim durumu, olay baska o tekel ürünü almaya çıkmıştır onu kimseden isteyemez dedi.
Dedeler duramiyor evde cnm,sanırım ciddiyetin farkinda değiller ama üzülüyorum böyle gerçektenBizim binada yaşlı bir adam var.
Kronik kalp hastası, böbreğin biri yok. En az 70 yaşında.
Kaç gündür görünmüyordu.
Balkonda otururken gördüm, elinde poşetler geliyor.
Evde çok sıkılmış hava güzel diye aşağı inmiş, inmisken de pazara gitmiş.
Alışverişini yapıp getirecek bir suru çocuğu, torunu falan da var.
Sırf can sikintisindan ölecek.
Güçlüdür koç.
Aceleci,sabırsız, tuttuğunu koparir, pes etmez.
sevdiklerini sahiplenir ve sahiplenilmeyi ister.
Kin tutmaz ama çok çabuk sinirlenir.
Enerjiktir, öncüdür.
Ama biraz saftir :))
Yaziklarim yanlış değildi, ne alâka yanlış öğrenmeyin demek.
Sohbete dahil olun tabi ama önce bir merhaba denir, damdan düşer gibi olmuş.
❤Güçlüdür koç.
Aceleci,sabırsız, tuttuğunu koparir, pes etmez.
sevdiklerini sahiplenir ve sahiplenilmeyi ister.
Kin tutmaz ama çok çabuk sinirlenir.
Enerjiktir, öncüdür.
Ama biraz saftir
Yaziklarim yanlış değildi, ne alâka yanlış öğrenmeyin demek.
Sohbete dahil olun tabi ama önce bir merhaba denir, damdan düşer gibi olmuş.
Çok geçmiş olsun.Umarım temiz çıkar testler.Senin diğer hastalıklarındanda olabilir.Abla ayni uyandim kolumu kipirdatacak halim yok birazdan 184 u ararim.
esila nasılsın sımdı merak ettımAbla ayni uyandim kolumu kipirdatacak halim yok birazdan 184 u ararim.
Ben israrla ilk mesajin selâm olmasi gerektiğini savunuyorum önceliklesizin yazdıklarınız için söylemedim zaten. astrologların belirli dönemlerdeki (retro vs) yorumlarını buna göre dinlersiniz diye belirtmiştim. ilk postumu okursanız görürsünüz o detayı :)
Canim muhtemelen çocukları torunlari bu bağımlılığı varsa kızıyorlar ve engellemeye çalışıyorlardır.Abla bahsettigim adamin karşı binamızda bir oğul, yan binada kardeşi, üst sokakta kızı şeklinde bir suru yakını var bu çevrede.
Paralı biri olduğu için de herkes gelir gider, boş bırakmazlar.
Eşime söyledim durumu, olay baska o tekel ürünü almaya çıkmıştır onu kimseden isteyemez dedi.
Ben israrla ilk mesajin selâm olmasi gerektiğini savunuyorum öncelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?