- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.636
- 548
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.181
mide bulantısı en önemli semptomlarından ve özellikle direnci düşük kişilerde görülüyor. bence beklemeden bir sağlık kuruluşuna gidin.Ölü gibi kalkiyorum gozumu acmam 4 oluyor 1 agri kesici aliyorum brz rahatliyorum aksam yataga nasil girdigimi bilemedim
Birde bitkisel bir kac sey yaptim ama kesmedi cok midem bulaniyor
Canım çok dikkat et kendine varsada inşallah hafif atlatırsın.Benim riskli temaslarim var.
Yarin arayip bilgi alir ona gore hareket ederim.
kendini begenmıs vs onlar cok sukur huyum degıl canımAslan çok kendini beğenmiş insanlara tepeden bakar genelde.
Biraz onyargilidir ,sahiplenmeye bayilir.
Sevdiğini aşırı boğar
Bence balığa bir adim daha yakinsin
baskınlık derken ben lider ruhu anlamında dedim canım yoksa baskın ruh var bende deBende baskın karakter olmadığımı düşünüyordum ama iş yerindeki arkadaşlar öyle olduğumu söyledilerhatta ben dedim ben kimsenin üstünde baskı kurmuyorum ama filan derken aslında öyle olmadığını, bir şekilde herkesi etkilediğimi söylediler.Evde baskınım ama onu biliyorum.Kötü niyetli değiliz ama aslanlar olarak,hatta bazen fazla iyi niyetli oluyoruz
migde bunaltisi coronada pek olmuyormus. Daha fazla gripte olurmus.Ölü gibi kalkiyorum gozumu acmam 4 oluyor 1 agri kesici aliyorum brz rahatliyorum aksam yataga nasil girdigimi bilemedim
Birde bitkisel bir kac sey yaptim ama kesmedi cok midem bulaniyor
Canım çok dikkat et kendine varsada inşallah hafif atlatırsın.
Lutfen, ara...Allah yardimcimiz olsun.Abla ayni uyandim kolumu kipirdatacak halim yok birazdan 184 u ararim.
Geçmiş olsun canımAbla ayni uyandim kolumu kipirdatacak halim yok birazdan 184 u ararim.
Aaaa hepsi ben
Rabbim sonsuz rahmet ve merhamet eylesin dedeyeen yakın arkadasımın dedesi vefat etmıs gece 3te
her seyimizde birbirimizin yanındaydık olamadık
hoca gelıp apar topar helallik alıp kaldırmıs virusten dolayı
duayı da kendıleri okuyormus.
Rabbim ölümünde hayırlısını versın gercekten ya
Bu arada kandılınız mubarek olsun kızlar
Rabbim hayırlı saglıklı imanlı ömürler nasıp etsın cümlemize
Af buyur bacımgüneş burcunuza göre değil de aslında tam olarak yükseleninize, yükselen burcunuzun yöneticisinin hangi burçta olduğuna, güneş burcunuzun yöneticisinin hangi burçta olduğuna, doğum haritanızda hangi evlerde yerleşip birbirleri ile nasıl açı yaptıklarına göre kişilik analiz tam yapılabilir aslında. bir de duygusal dünyamızı ve duygusal tepkilerimizin nasıl olduğunu anlatan ay burcumuz vardır.ay burcunuzun da yukarıdaki sıralamaya göre konumu kişiliğiniz için detaylı anlatım yapılmasını sağlar böylece.
meraklıysanız ve internette yorumları falan okuyup dinliyorsanız önce yükselen burcunuz için yapılanları dinleyin. ardından güneş burcunuz için yapılanları.
böylece astrologların önemli dönemlerde yaptıkları açıklamalardan (retro dönemleri, güneş ve ay tutulmaları, yeniay ve dolunay dönemleri gibi) kendiniz için daha çok fikir elde edebilirsiniz.
Allah rahmet eylesinen yakın arkadasımın dedesi vefat etmıs gece 3te
her seyimizde birbirimizin yanındaydık olamadık
hoca gelıp apar topar helallik alıp kaldırmıs virusten dolayı
duayı da kendıleri okuyormus.
Rabbim ölümünde hayırlısını versın gercekten ya
Bu arada kandılınız mubarek olsun kızlar
Rabbim hayırlı saglıklı imanlı ömürler nasıp etsın cümlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?