Ölü gibi kalkiyorum gozumu acmam 4 oluyor 1 agri kesici aliyorum brz rahatliyorum aksam yataga nasil girdigimi bilemedim
Birde bitkisel bir kac sey yaptim ama kesmedi cok midem bulaniyor
mide bulantısı en önemli semptomlarından ve özellikle direnci düşük kişilerde görülüyor. bence beklemeden bir sağlık kuruluşuna gidin.

Aslan çok kendini beğenmiş insanlara tepeden bakar genelde.
Biraz onyargilidir ,sahiplenmeye bayilir.
Sevdiğini aşırı boğar
Bence balığa bir adim daha yakinsin
kendini begenmıs vs onlar cok sukur huyum degıl canım
amaa sahiplenme bogma konusu ergenlik genclık yıllarımın ana konusuydu
önyargıya gelince malesef hemen fikir üretirim biri yada konuda.biraz törpüledim o ozelliğimi.
sen pek aslan sevmıyosun heralde turtişim sen beni balık olarak sev o da benim
baskınlık derken ben lider ruhu anlamında dedim canım yoksa baskın ruh var bende de
ama benim butun ozellikler yakın cevrem ve sevdıgım insanlar sevdıgım arkadaslariçin gecerli. dıger kişilere hiç takılmam yani umrumda olmaz o anlamda.kendi işime bakarım.
ben de senin gibi kendi ıkna olduguma ıkna etmeye calısırım cevremdekıleri

Ölü gibi kalkiyorum gozumu acmam 4 oluyor 1 agri kesici aliyorum brz rahatliyorum aksam yataga nasil girdigimi bilemedim
Birde bitkisel bir kac sey yaptim ama kesmedi cok midem bulaniyor
migde bunaltisi coronada pek olmuyormus. Daha fazla gripte olurmus.
Insallah birsey yoktur. Icinizi ferrah tutun

Su donemde toplumsal yardimlasmanin onemi cok buyuk. Ama maddi, ama manevi...Kim neyi ne kadar yapabiliyorsa. Herkes gucunun yettigini yapmada istikrar gostermeli diye dusunuyorum. Cok fazla issiz insan var. Salgin da tuz biber oldu.
Herkes stok yapamadi. Zaten gunluk ihtiyaclarini karsilayamiyorlar, stok ne...
En azindan su zor gunleri atlatana kadar, en yakinlarimizdan baslayarak, desteklerimizi rutine baglasak keske...
Paylasabilecek durumda olan herkes paylassa...
Gun birlik beraberlik gunu. Paylasmak ruha iyi gelir...

güneş burcunuza göre değil de aslında tam olarak yükseleninize, yükselen burcunuzun yöneticisinin hangi burçta olduğuna, güneş burcunuzun yöneticisinin hangi burçta olduğuna, doğum haritanızda hangi evlerde yerleşip birbirleri ile nasıl açı yaptıklarına göre kişilik analiz tam yapılabilir aslında. bir de duygusal dünyamızı ve duygusal tepkilerimizin nasıl olduğunu anlatan ay burcumuz vardır.ay burcunuzun da yukarıdaki sıralamaya göre konumu kişiliğiniz için detaylı anlatım yapılmasını sağlar böylece.

meraklıysanız ve internette yorumları falan okuyup dinliyorsanız önce yükselen burcunuz için yapılanları dinleyin. ardından güneş burcunuz için yapılanları.

böylece astrologların önemli dönemlerde yaptıkları açıklamalardan (retro dönemleri, güneş ve ay tutulmaları, yeniay ve dolunay dönemleri gibi) kendiniz için daha çok fikir elde edebilirsiniz.

en yakın arkadasımın dedesi vefat etmıs gece 3te
her seyimizde birbirimizin yanındaydık olamadık
hoca gelıp apar topar helallik alıp kaldırmıs virusten dolayı
duayı da kendıleri okuyormus.
Rabbim ölümünde hayırlısını versın gercekten ya
Bu arada kandılınız mubarek olsun kızlar
Rabbim hayırlı saglıklı imanlı ömürler nasıp etsın cümlemize

Rabbim sonsuz rahmet ve merhamet eylesin dedeye

Af buyur bacım

Allah rahmet eylesin
Böyle bir ortamda ölüm bile ne kadar zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…