Oy kuzumm maşallah size.
Kirk gezmenize bayıldım ❤

oy masAllah kuzuma 40 yaslarını göresin

Masallah size...
Oy kuzumm maşallah size.
Kirk gezmenize bayıldım ❤
Sağolun kizlarr
Napalim turtis biz zati karantinadaydik aynen devam
oy masAllah kuzuma 40 yaslarını göresin
Amin amin çokca amin canim
Ay bı an dusundumde
40 yaşında o minicik ayaklar palete donusucek
Minnak elleri babası gibi olcek

İnsanımız duyarlı olsa iki hafta diyorlar ama sokağa çıkma yasağı gelmez ve bu şekilde davranılırsa daha çok uzun sure evdeyiz.
Bizim mahallenin yaşlıları sokağı turluyorlar.
Sokağa çıkma yasağı var diyor belediyenin temizlik qorevlisi. Amcalar gayet rahat sokağın başına kadar gidip geliriz diyor.

Sabahin korunde henuz kalabaliklasmadan, pazar isini gorduk geldik. Pazarcilar yeni yeni tezgah aciyorlardi. Dogru durust insan yoktu. Pazarcilar eldivenliydi, secme secmece yoktu. Bizim icin aslolan yesillik. Anacigim diyabet hastasi. Her hafta mutlaka 3 bag farkli yesillik, bir orta boy marul, 7-8 adet de kapya biber yer. Bunlari bulamaz isek, kadin ac kalir. Balik yagina ara vermistik biraz, yeniden basladik. Ozellikle annem. Yaslilar bebek gibi bakim istiyor. Bizim evin kucuk kizi...

kahvemsim esım bana da lıste yap dedi ama ne alacagıma karar veremedm ya pazara da gtmeyelim marketten alalım dıyor sasırdım
evde birer paket var her seyden cay falan 500taneli var.seker un 5er kılo. yedeklesemmi acaba

ah ellerinden operim ablacım
20 sene ananemle kaldım evlerimiz aynı sokaktaydı. onun üstüne bir daha gül koklamadım

Varsa ekmek tarifiniz uygun zamanda yazarmisiniz ablalar/kizlar
canım ben ınstagramdan ıkı kısıden tarif gördüm
kaptanıneşi hesabı var baya acık anlatıyor cok severek takıp edıyorum epeydır youtube sayfası da var ınstagram kullanmıyorsan.
bide nermin yazılıtas varmıs onu da yeni ekledim
ben de denemeyi düsunuyorum

ah ellerinden operim ablacım
20 sene ananemle kaldım evlerimiz aynı sokaktaydı. onun üstüne bir daha gül koklamadım
Allah razi olsun.
Ailenin pamuk ninesidir kendisi. Allah herkese boyle uyumlu, agzi duali yaslilik nasip etsin...
Anneannene de Allah rahmet eylesin.

kahvemsim esım bana da lıste yap dedi ama ne alacagıma karar veremedm ya pazara da gtmeyelim marketten alalım dıyor sasırdım
evde birer paket var her seyden cay falan 500taneli var.seker un 5er kılo. yedeklesemmi acaba
Ben de pazara gitmem daha çok insan var.
Market hatta manavli bakkal var üst sokakta oradan almak niyetindeyim.
Çay, şeker, un, yağ, bulgur falan temel şeyler. Dönüşümlü kullanınca epey gider sanırım.
Sebze,yeşillik ve süt grubu az kaldi onlardan alacağım ben.

Para cezası verilsin en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…