- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.261
Oy kuzumm maşallah size.Sağol canım
Çok şükür iyi gidiyor şimdilik inişli çıkışlı
Birbirimizin dilini çözmeye çalışıyoruz
Ihlamalar mıhlamalar falan
Gaz cikarmalar cikaramamalar
Gece en son kalktığı saatten sonra uyumamalar
Yarın 40ımız çıkıyor teyzesiii
40 uçurmaya bı odadan diğer odaya geçmeyi planlıyoruz
oy masAllah kuzuma 40 yaslarını göresinSağol canım
Çok şükür iyi gidiyor şimdilik inişli çıkışlı
Birbirimizin dilini çözmeye çalışıyoruz
Ihlamalar mıhlamalar falan
Gaz cikarmalar cikaramamalar
Gece en son kalktığı saatten sonra uyumamalar
Yarın 40ımız çıkıyor teyzesiii
40 uçurmaya bı odadan diğer odaya geçmeyi planlıyoruz
Masallah size...
Hayırlı olsun
Sağolun kizlarrOy kuzumm maşallah size.
Kirk gezmenize bayıldım ❤
Amin amin çokca amin canimoy masAllah kuzuma 40 yaslarını göresin
Birkaç güne komple sokağa çıkma yasağı gelir, gelsin de zaten anlamiyor insanlar.Panik olmamaya çalışıyorum sakinim genelde ama sayilar git gide arttıkça tedirginliğimde artıyor ve durum sandığımızdan daha vahim bence
kahvemsim esım bana da lıste yap dedi ama ne alacagıma karar veremedm ya pazara da gtmeyelim marketten alalım dıyor sasırdımOlay çok daha ileri boyuta gitmeden, yarın sabah erkenden çıkıp yumurta, yoğurt,süt, sebze, meyve almayı planlıyorum. Liste yapıyorum.
Sonra da bitse bile çıkmam. Evde ne varsa.
Sabah bir video izledim. Ekmeği de evdekiler bitince kendim yapacağım. Olmazsa yemem zaten çok aramiyoruz.
ah ellerinden operim ablacımSabahin korunde henuz kalabaliklasmadan, pazar isini gorduk geldik. Pazarcilar yeni yeni tezgah aciyorlardi. Dogru durust insan yoktu. Pazarcilar eldivenliydi, secme secmece yoktu. Bizim icin aslolan yesillik. Anacigim diyabet hastasi. Her hafta mutlaka 3 bag farkli yesillik, bir orta boy marul, 7-8 adet de kapya biber yer. Bunlari bulamaz isek, kadin ac kalir. Balik yagina ara vermistik biraz, yeniden basladik. Ozellikle annem. Yaslilar bebek gibi bakim istiyor. Bizim evin kucuk kizi...
canım ben ınstagramdan ıkı kısıden tarif gördümVarsa ekmek tarifiniz uygun zamanda yazarmisiniz ablalar/kizlar
Allah razi olsun.ah ellerinden operim ablacım
20 sene ananemle kaldım evlerimiz aynı sokaktaydı. onun üstüne bir daha gül koklamadım
Ben de pazara gitmem daha çok insan var.kahvemsim esım bana da lıste yap dedi ama ne alacagıma karar veremedm ya pazara da gtmeyelim marketten alalım dıyor sasırdım
evde birer paket var her seyden cay falan 500taneli var.seker un 5er kılo. yedeklesemmi acaba
Para cezası verilsin en iyisiİnsanımız duyarlı olsa iki hafta diyorlar ama sokağa çıkma yasağı gelmez ve bu şekilde davranılırsa daha çok uzun sure evdeyiz.
Bizim mahallenin yaşlıları sokağı turluyorlar.
Sokağa çıkma yasağı var diyor belediyenin temizlik qorevlisi. Amcalar gayet rahat sokağın başına kadar gidip geliriz diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?