Varyemez abla Allah rahmet eylesin
Dun facebookta bir grupta bir vakanin hikayesini okudum
Hadi senaryodur dedim
Altta akrabalari birsuru yorum yazmis dogruymus
Ama bakis acilarina yasadiklarimiza inanamiyorum
Vakalar aciklanmali yoksa kimse korkup oturmayacak hala insanlar buraya gelmez diyor

onun haberi de çıktı ki daha teyit edilmemiş farklı şehirlerden de duyum alıyorum.
illa şu covid19 her mahalleye/sokağa/apartmana/ aileye gelecek ki öyle kafamıza dank edecek. Ancak o zaman da çok çok geç olacak.

İnsanlar çok enteresan gerçekten, balkonda oturuyorum.
Kadınlar camdan cama konuşuyor, yarın güne gelmemezlik yapma diyorlar. Bizden birşey olmaz o kadar hazırlık yapmıştır diyor diğeri de.
Allah'ım ya elime Domestos alıp hepsinin tepesinden dökmek geliyor içimden.
Ev oturmaları da yapilmasın.
İlla herşeyi mi devlet yasaklayacak, bizim insanımızın aklı fikri niye çalışmıyor.
Ya da bizim vatandas profili belli devlet niye komple sokağa çıkma yasağı yapmıyor.
Sağlık olmadığı yerde para konuşulmaz ki

Arabayla çıkmaktamı yasaklandı?Bizimde köye gitmemiz lazımda ondan soruyorum

Ayyy cidden anlamıyorlar ya.Amaç insanaları birbirinden uzak tutmak ne günü yaa

Başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin abla, bu ölümden bile daha zor
Basiniz sag olsun. Allah rahmetiyle agirlasin.
Sağolun canlar Allah razı olsun
Rabbim hepimizin geçmişlerine ve de bizlere sonsuz rahmet ve merhamet eylesin inşaallah

Kizlar merhaba,
ara sira konunuza daliyorum böyle, af ola. Ilk sayfadan beri okuyorum sizleri ama ❤
Biz almanyada virus konusunda baya ilerledik, onun icin burda yasadiklarimizdan dolayi bunlari öneriyorum:
bebekli olanlar mutlaka fazladan bez, islak bez, mama, meyve püreleri alin. Reyonlarin cogu bos burda. ates kesici.

Agrikesici
kadin pedleri
sabun bolca
kuru meyve
salca
bulgur
mercimek
tuz
yag
un
maya

bunlari bolca aldik biz. evi markete cevirdim resmen. Cikma yasagi geldi bize, ama markete gide biliriz. Stoklar sayesinde nekadar az alisverise cikarsak okadar iyi elbetde.
Almanyadada cok insan umursamiyordu durumu. Artik 21000 kisi hasta, ve bu sadece bilinen vakalar. Herkesi test edemiyorlar. 21000 olunca burdada insanlar akillandi.
Türkyede anca o sayilari görünce uyanir herhalde.
Kendinize iyi bakin, saglikli kalin ❤

Çok teşekkürler bilgilendirme ve uyarılar için

Bereketli olsun aldıkların canım
basın sagolsun Allah rahmet eylesın
sagol ablacım saglıklıa gunlerde yeriz ınsAllah
okulları üniversiteleri idari izinleri uzatacaklarmı
çok merak edıyorum
vakalar bu kadar artmısken oglusa vırus getırmek istemıyorum işten ya çok küçük daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…