- 6 Ağustos 2010
- 40.487
- 72.448
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.301
Başınız sağolsunBugün Kocaeli'nde yaşayan dayım ölmüş cenazesine katılamıyoruz
Düğün illa olacaksa nikahlanip evlerine geçsin gençler nedir bu konvoy gerçekten anlamak zor
Allah rahmet eylesin abla, bu ölümden bile daha zorBugün Kocaeli'nde yaşayan dayım ölmüş cenazesine katılamıyoruz
Düğün illa olacaksa nikahlanip evlerine geçsin gençler nedir bu konvoy gerçekten anlamak zor
Basiniz sag olsun. Allah rahmetiyle agirlasin.Bugün Kocaeli'nde yaşayan dayım ölmüş cenazesine katılamıyoruz
onun haberi de çıktı ki daha teyit edilmemiş farklı şehirlerden de duyum alıyorum.Varyemez abla Allah rahmet eylesin
Dun facebookta bir grupta bir vakanin hikayesini okudum
Hadi senaryodur dedim
Altta akrabalari birsuru yorum yazmis dogruymus
Ama bakis acilarina yasadiklarimiza inanamiyorum
Vakalar aciklanmali yoksa kimse korkup oturmayacak hala insanlar buraya gelmez diyor
Ay yuh artık yaaaBir arkadasim var benden kucuk, 49 yaslarinda. Esi beyefendi 63 ve koah hastasi. Market, maas cekimi vs illa cikmak gerektiginde, kendi evhamli ve tedirginmis diye esini gonderiyor. Bu da farkli bir vaka...
Arabayla çıkmaktamı yasaklandı?Bizimde köye gitmemiz lazımda ondan soruyorumYuh ya bu zamanda ne düğünü
Pes gerçekten.
Bizim binadaki yaşlı amca da bir arabaya binip uzaklaştı. Plakayı aldım, zaten o amcanın ikameti köyü
153u aramama eşim engel oldu.
Ama bir daha göreyim onu da, onu alan beyaz saçlı amcayi da şikayet edeceğim.
Ayyy cidden anlamıyorlar ya.Amaç insanaları birbirinden uzak tutmak ne günü yaaİnsanlar çok enteresan gerçekten, balkonda oturuyorum.
Kadınlar camdan cama konuşuyor, yarın güne gelmemezlik yapma diyorlar. Bizden birşey olmaz o kadar hazırlık yapmıştır diyor diğeri de.
Allah'ım ya elime Domestos alıp hepsinin tepesinden dökmek geliyor içimden.
Ev oturmaları da yapilmasın.
İlla herşeyi mi devlet yasaklayacak, bizim insanımızın aklı fikri niye çalışmıyor.
Ya da bizim vatandas profili belli devlet niye komple sokağa çıkma yasağı yapmıyor.
Sağlık olmadığı yerde para konuşulmaz ki
Başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin abla, bu ölümden bile daha zor
Varyemez abla Allah rahmet eylesin
Dun facebookta bir grupta bir vakanin hikayesini okudum
Hadi senaryodur dedim
Altta akrabalari birsuru yorum yazmis dogruymus
Ama bakis acilarina yasadiklarimiza inanamiyorum
Vakalar aciklanmali yoksa kimse korkup oturmayacak hala insanlar buraya gelmez diyor
Sağolun canlar Allah razı olsunBasiniz sag olsun. Allah rahmetiyle agirlasin.
Basiniz sagolsun. Isiklar icinde yatsinSağolun canlar Allah razı olsun
Rabbim hepimizin geçmişlerine ve de bizlere sonsuz rahmet ve merhamet eylesin inşaallah
Amin Allah razı olsunBasiniz sagolsun. Isiklar icinde yatsin
Bilmiyorum o detayı, benim bahsettiğim adam gezmeye gitti köye donmediArabayla çıkmaktamı yasaklandı?Bizimde köye gitmemiz lazımda ondan soruyorum
Çok teşekkürler bilgilendirme ve uyarılar içinKizlar merhaba,
ara sira konunuza daliyorum böyle, af ola. Ilk sayfadan beri okuyorum sizleri ama ❤
Biz almanyada virus konusunda baya ilerledik, onun icin burda yasadiklarimizdan dolayi bunlari öneriyorum:
bebekli olanlar mutlaka fazladan bez, islak bez, mama, meyve püreleri alin. Reyonlarin cogu bos burda. ates kesici.
Agrikesici
kadin pedleri
sabun bolca
kuru meyve
salca
bulgur
mercimek
tuz
yag
un
maya
bunlari bolca aldik biz. evi markete cevirdim resmen. Cikma yasagi geldi bize, ama markete gide biliriz. Stoklar sayesinde nekadar az alisverise cikarsak okadar iyi elbetde.
Almanyadada cok insan umursamiyordu durumu. Artik 21000 kisi hasta, ve bu sadece bilinen vakalar. Herkesi test edemiyorlar. 21000 olunca burdada insanlar akillandi.
Türkyede anca o sayilari görünce uyanir herhalde.
Kendinize iyi bakin, saglikli kalin ❤
basın sagolsun Allah rahmet eylesınBereketli olsun aldıkların canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?