- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.281
3.150 tl para cezası varPara cezası verilsin en iyisi
Canım ben yapıyorum çok da gizel oluyor hatta geçen gün yaptım bak foto da atıyorumVarsa ekmek tarifiniz uygun zamanda yazarmisiniz ablalar/kizlar
Ellerine sağlık canım, aldım tarifi deneyeceğim evdekiler bitinceCanım ben yapıyorum çok da gizel oluyor hatta geçen gün yaptım bak foto da atıyorum
1.5 su bardağı ılık sü1 tatlı kaşığı şeke1 tatlı kaşığı tuz 1 paket maya
3.5 su bardağından bir tık fazla un
Yoğur,,, mayası gelsin şekil ver,,, tepsi de 2 saat mayalansın,,,, sonrasında üzerine de fırça ile su sür bıçakla çizik at üzerine un serp 200 derecede pişir muhteşem oluyor afiyet olsun
Bozulan duzen olsun, hersey yoluna girer. Biz balkondan hic kimseyi gormuyoruz. Sokaklar terkedilmis gibi ama merkez duydugum, okudugum kadariyla insan kaynamis dun...Abla bugun iyiyim evde kalmak tum duzeni bozdu gec yatip gec kalkmamin sarhoslugu disinda birseyim kalmadi disari ztn cikmiyorum isyerinden izin ayarlasam cok iyi olacak
Kucucuk mahallemde herkes sokakta Allahim sen sabir ver
Bu cahillik ulkeyi nereye goturuyor uretim durdurulursa biz biteriz
Oyy oyyy ellerine saglik., harika gorunuyorlar..Kimbilir belki bir gun gorusme imkani da olur, o zamana borcun olsun...Eki Görüntüle 2607607
Ben de bugün peynirli ve de sade olmak üzere 3 tepsi poğaça yaptım komşuya da verdim biraz.
Dün kandil diye pişi yapmıştım .
Ondan önceki gün portakallı kek
Hem yemek için hem de komşuya vermek için ne de olsa az sadaka çok bela defedermiş o niyetle
Kızlar toplanıp sizlerle yiyebilme imkanımız olsaydı keşke
Süper görünüyor, ellerine sağlık ablaEki Görüntüle 2607607
Ben de bugün peynirli ve de sade olmak üzere 3 tepsi poğaça yaptım komşuya da verdim biraz.
Dün kandil diye pişi yapmıştım .
Ondan önceki gün portakallı kek
Hem yemek için hem de komşuya vermek için ne de olsa az sadaka çok bela defedermiş o niyetle
Kızlar toplanıp sizlerle yiyebilme imkanımız olsaydı keşke
Yuh ya bu zamanda ne düğünüAz once ana caddeden dugun konvoyu gecti
Inanamiyorum inanamiyorum
Biri plaka alip sikayet etmistir umarim
İnşaallah abla çok isterimOyy oyyy ellerine saglik., harika gorunuyorlar..Kimbilir belki bir gun gorusme imkani da olur, o zamana borcun olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?