- 6 Ağustos 2010
- 40.487
- 72.447
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.321
Sağolasın canım benimbasın sagolsun Allah rahmet eylesın
sagol ablacım saglıklıa gunlerde yeriz ınsAllah
okulları üniversiteleri idari izinleri uzatacaklarmı
çok merak edıyorum
vakalar bu kadar artmısken oglusa vırus getırmek istemıyorum işten ya çok küçük daha
Ablacim başınız sağolsunBugün Kocaeli'nde yaşayan dayım ölmüş cenazesine katılamıyoruz
Düğün illa olacaksa nikahlanip evlerine geçsin gençler nedir bu konvoy gerçekten anlamak zor
Insan zaten çalışmaktan gocunmuyor da bu kadar sorumsuz ınsanin arasina nasil gireceğim,eve virüs getirir miyim korkusu var.Su an tek umudum birinin sikayet etmesi
Ben yarin bu bomba halkin icine nasil ise gidicem ya
Canım sık sık yaz,haberdar et bizi.Kizlar merhaba,
ara sira konunuza daliyorum böyle, af ola. Ilk sayfadan beri okuyorum sizleri ama ❤
Biz almanyada virus konusunda baya ilerledik, onun icin burda yasadiklarimizdan dolayi bunlari öneriyorum:
bebekli olanlar mutlaka fazladan bez, islak bez, mama, meyve püreleri alin. Reyonlarin cogu bos burda. ates kesici.
Agrikesici
kadin pedleri
sabun bolca
kuru meyve
salca
bulgur
mercimek
tuz
yag
un
maya
bunlari bolca aldik biz. evi markete cevirdim resmen. Cikma yasagi geldi bize, ama markete gide biliriz. Stoklar sayesinde nekadar az alisverise cikarsak okadar iyi elbetde.
Almanyadada cok insan umursamiyordu durumu. Artik 21000 kisi hasta, ve bu sadece bilinen vakalar. Herkesi test edemiyorlar. 21000 olunca burdada insanlar akillandi.
Türkyede anca o sayilari görünce uyanir herhalde.
Kendinize iyi bakin, saglikli kalin ❤
Kolay gelsin canım,Selam kızlar
Dün ve bugün evdeydim
Temizlik, bolca çamaşır ütü, pasta börek yaptım
Yarın mesai
Market işini erkenden halletmem gerek
Allah razı olsun canım benimAblacim başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin..
Evi sık sık temizlesem de, camlar berbat. Temizlikci hanimi da toplu tasima sebebiyle cagirmiyorum. Kendim kas yirtiklarindan dolayi silemiyorum, esime de kiyip sildiremiyorum. Oyle pis pis oturuyoruz.Bugün havayı da güzel görünce temizliğe giriştim,
Tâbi bitmedi :)
Yarina da cocuk odası ve mutfağa girecegim.
Tuvalet banyo hallederim.
Annemle konuşurken temizlik yapıyoruz dedim, parça parça yap heryeri birgunde bitirirsen evde sıkılırsın dediBugün havayı da güzel görünce temizliğe giriştim,
Tâbi bitmedi :)
Yarina da cocuk odası ve mutfağa girecegim.
Tuvalet banyo hallederim.
Ablacım tek derdiniz bu olsun,birkaç hafta silinmese birşey olmaz sağlık olsun.Evi sık sık temizlesem de, camlar berbat. Temizlikci hanimi da toplu tasima sebebiyle cagirmiyorum. Kendim kas yirtiklarindan silemiyorum, esime de kiyip sildiremiyorum. Oyle pis pis oturuyoruz.
Ellerine saglik, temizlik gibisi yok, ohh misss...
Cam silmekten nefret ederim ben de, bu evde yüksek korkuyorum da.Evi sık sık temizlesem de, camlar berbat. Temizlikci hanimi da toplu tasima sebebiyle cagirmiyorum. Kendim kas yirtiklarindan dolayi silemiyorum, esime de kiyip sildiremiyorum. Oyle pis pis oturuyoruz.
Ellerine saglik, temizlik gibisi yok, ohh misss...
Kadinlarin ev isiyle, ogrencinin odevi bitmezzz...Annemle konuşurken temizlik yapıyoruz dedim, parça parça yap heryeri birgunde bitirirsen evde sıkılırsın dedi
Ben de sana diyorum
Canim bense bir iki güne derin temizliği bitireyim diye hemen başladımAnnemle konuşurken temizlik yapıyoruz dedim, parça parça yap heryeri birgunde bitirirsen evde sıkılırsın dedi
Ben de sana diyorum
Yok yahu ne dert edecegim, camin disi sokak deyip geciyorum.Ablacım tek derdiniz bu olsun,birkaç hafta silinmese birşey olmaz sağlık olsun.
Geçen hafta derin temizlik yapmıştık, iki kişi olunca da pek pislenmiyor ama hergun yapacak birşey mutlaka oluyor.Kadinlarin ev isiyle, ogrencinin odevi bitmezzz...
Hergun mutlaka yapilacak sey cikiyor, masallah cok bereketli.
Benim evimde hiç canlı çiçek yok, bakmayı beceremiyorumBugün yine alışverişe gittik.
Geneli meyve sebze olmak üzere stokluk ne kadar da alsam az görünüyor gözüme
Bugünümü de ciceklerimin bakimina ayirmayi düşünüyorum,
Toprağı degismesi gerekenler,yavrulari ayrılması gerekenler var.
Atayim mi size bir fotoEki Görüntüle 2607744
Evet canım bende biraz önce duydum yunanistanı.Yunanistan da sokağa çıkma yasağı yarın sabah itibari ile baslayacakmis.
sabah erkenden markete giderim, bu durumda bizde de ne olacağı belli olmaz.
Listemi yaptım, fazla fazla alacağım sebze ve meyveyi
Sebze meyveyi haftalik alıyorum cnm.Benim evimde hiç canlı çiçek yok, bakmayı beceremiyorum
Stokluk sebze meyveyi nasil saklayacaksin.
Benim buzluk da dolu.
Kolayliklar diliyorum cnmSağlık çalışanıyim evet,
Stresli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?