- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.361
Canım sık sık yaz,haberdar et bizi.
Umarım tez zamanda toparlanir heryer inş.
Sokağa cikma yasağı toplam vaka sayısı kacken başladı?
Cikma yasagi tam uygulanmiyor. 2 gündür bu sekilde uygulaniyor:
tek veya birlikte ayni evi paylastigimiz insanlarla cikip yürüyüse gide biliyoruz.
Arkadas ziyaretleri yadak. Birlikte yasamadigimiz insanlarla disardada bulusmak yasak. 25000€ cezasi var.
Markete gidebiliriz, ezcane, banka ve postane acik.
Cok önemli degilse evde durun diyorlar.
21000 üstü bilinen hastalaninca bu yasaklar cikti.
Eger insanlar bu sekil birbirinden uzak durursa ve hasta sayisi böylece yavaslanirsa bu sekil devam edilcek.
Fayda etmezse, Italya gibi herhalde market haric tamamen cikma yasagi verilir diye düsünüyorum.
Kurutulmus meyve satiliyor bizde. Ondan aldim biraz. Bal kabagida uzun süre disarda bozulmuyor.Benim evimde hiç canlı çiçek yok, bakmayı beceremiyorum
Stokluk sebze meyveyi nasil saklayacaksin.
Benim buzluk da dolu.
tesekkur ederim bakıcam insAllahN11’den aldım ben hatap un diye aratınca Hatap Değirmenleri diye dükkan var orası fabrika satışı.
Ben de 3 te yatıp 6 da kalktımtesekkur ederim bakıcam insAllah
günaydın hanımlar 2de yatıp 6da kalktım.
daimi erkenci kuzu sayesinde
Çok üzüldüm kahvemsi canım yaSelam kızlar
Sabah erken kalkıp markete gittim.
Kahvaltılık,yumurta,sut, biraz meyve ve yeşillik aldım.
Aynı sosyal medyadakiler gibi aldığım herşeyi sabunlu suyla yıkayıp boş odaya koyduk, havalasin yerleştiriniz.
Yarın şirkete gitmem gerek. İşkura başvuru yapacağım tüm şirketlerimiz için, patron para yok en azından harcliginiz olur dedi
Alıyoruz da hep eksik varmış gibi geliyor bugünlerde.Selam kızlar
Aynı sosyal medyadakiler gibi aldığım herşeyi sabunlu suyla yıkayıp boş odaya koyduk, havalasin yerleştiriniz.
Yarın şirkete gitmem gerek. İşkura başvuru yapacağım tüm şirketlerimiz için, patron para yok en azından harcliginiz olur dedi
Allah yardimciniz olsun.Selam kızlar
Canım bu erken kalkma sorununa çözüm yokmu yatesekkur ederim bakıcam insAllah
günaydın hanımlar 2de yatıp 6da kalktım.
daimi erkenci kuzu sayesinde
Allah yardımcınız olsun kahvemsimSelam kızlar
ah canım 40 ı cıksın gecer 3 ay olsun gecer 8 ay oldu aynıCanım bu erken kalkma sorununa çözüm yokmu ya
Bizimkide 5te 6da karnı acıkınca uyaniyor emziriyorum tabi ondan öncede iki üç saatte bir uyanıyor ama sonra uyutmak ne mümkün
Şimdi annem varda aliyo benden goturuyo içeri ben öyle uyuyorum annem gidince naparim bilmem sersem tavuk gibi gezerim ortalıkta heralde
Nasiplimi oluyomus öyle kızah canım 40 ı cıksın gecer 3 ay olsun gecer 8 ay oldu aynıcocukla alakalı
erken kalkıyor cocuk nasıpli diyor herkes tabi bana sor bıde
gün agarırken uyanık olmak erken kalkmak dinimizce de cok sevapmıs canım eve bereket ınsana huzur getırırmıs ama bebekli anneye napar bılmıyorumNasiplimi oluyomus öyle kızne nasibi ki
turtiş bu ay su 500Ev işleri bugün de devam epey kolayladim yarin da mutfağa detayli girişeceğim.
Ama evin en çok çalışanı çamaşır makinesi
Yemek zamani artik, birde kek attim firina gelsin kilolar
Kahvem de var ama gelmeyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?