Benim evimde hiç canlı çiçek yok, bakmayı beceremiyorum
Stokluk sebze meyveyi nasil saklayacaksin.
Benim buzluk da dolu.
Kurutulmus meyve satiliyor bizde. Ondan aldim biraz. Bal kabagida uzun süre disarda bozulmuyor.
Benim kücük kizim var. Mecbur arada markete gudip taze sebze alcam. Onun meyvesini bebekler icin meyvepüreleri var ya bardakta satiliyor, onla hal etdim.

Evet tam tahmin ettigim gibi Belediye bi tuhaf
Bir kismi biz niye burdayiz modunda
Obur kismi hic birseyin farkinda degil
Seker kalp hastasi 65 yas ustu adami zabita muduru yapmislar. Galiba vatandasi öldurmek icin daha guzel bir plan olamaz.
Allahim 1 kere duzgun karar alsinlar ya.
Kanser hastasi cocuga izin vermemisler. Ben olsam coktan Bakanliga sikayet etmistim
Bana da bikbik edip durdular.
15 kisi ufacik odada toplanti yapicakmisiz. 1.5 mt mesafeyi saglayabilecekmiyiz diyorum ise gelirsende kaparsin diyor. Belki ben hastayim diyorum yuzume bakiyor.
Kendi yaparmis.
Ben burdan sevgilerimi iletiyorum
Odada 10 kisi
Ya 2 gun once hastaydim hepiniz oleceksiniz nihahaha diyecem zor tutuyorum

Selam kızlar
Sabah erken kalkıp markete gittim.
Kahvaltılık,yumurta,sut, biraz meyve ve yeşillik aldım.
Aynı sosyal medyadakiler gibi aldığım herşeyi sabunlu suyla yıkayıp boş odaya koyduk, havalasin yerleştiriniz.
Yarın şirkete gitmem gerek. İşkura başvuru yapacağım tüm şirketlerimiz için, patron para yok en azından harcliginiz olur dedi

Çok üzüldüm kahvemsi canım ya
Allah çok çok yardımcınız ve yardımcınız olsun

Alıyoruz da hep eksik varmış gibi geliyor bugünlerde.
Allah yardımcınız olsun canım

Allah yardimciniz olsun. Boyle haberler beni cok uzuyor...

tesekkur ederim bakıcam insAllah

günaydın hanımlar 2de yatıp 6da kalktım.
daimi erkenci kuzu sayesinde
Canım bu erken kalkma sorununa çözüm yokmu ya
Bizimkide 5te 6da karnı acıkınca uyaniyor emziriyorum tabi ondan öncede iki üç saatte bir uyanıyor ama sonra uyutmak ne mümkün
Şimdi annem varda aliyo benden goturuyo içeri ben öyle uyuyorum annem gidince naparim bilmem sersem tavuk gibi gezerim ortalıkta heralde

Allah yardımcınız olsun kahvemsim

ah canım 40 ı cıksın gecer 3 ay olsun gecer 8 ay oldu aynı cocukla alakalı
erken kalkıyor cocuk nasıpli diyor herkes tabi bana sor bıde

turtiş bu ay su 500
hamamı gectim artık baraja dogru gıdıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…