Abla bimde 1 kg un bile kalmamış

Hala haberlerde biliyoruz yasak ama bi guneslenelim dedik diyorlar
Bu insanlar yuzunden yarin isime gitmeye korkuyorum..
Maddi kayiplardan ulkemin halinden aylarca eve kapanip gercekten ac kalan insanlarin yapacaklarindan...
Icim darlandi yine

selam hanımlar
asırı yorucu bi gundu
sabahtan beri ayaktayım
nohut, kusbası almıstık onlar haslandı duduklude.
brokoli haslasım yarın ilk defa corbasını yapıcam ıns
market manav cok oyaladı bugun bızı ya, eve gel sil koy dezenfekte ol falan filan.
yemek yedim oglanı yıkadım uyuttum anca bu saat oldu.normalde annemin buyuk dolap dondurucusu var ona koyuyoruz ama annem bızde oldugundan onu bosalttık bizimkide full artk.
bu arada annem 15 inde evinde bakmaya baslıcaktı oglanı, sımdı bu illet işi girdi araya, ne zaman biter diyip duruyor bayrama kadar bitmezse getırr goturursunuz cocugu daha duramam diyor bakalm nası ıkna etcez sürerse o da haklı

ankarada beledıyede vardıyalı sistemle calısıyorlarmıs
her ısten bir kişi kalıyormus gunluk

Burdada gecen belediyeler oldu canim
Ben yrn defterleri alir gelirim evde yazarim yrn digerlerini gonderirim sabah ola hayrola
Onlar cikmaz ama herseyin ilki varmis
Evden yapabilecegim isler var. Kepten yazilari atarim odadakiler bilmiyor cimerleri atarim bunuda bilmiyolar
Ztn raporlarimi buldum idari izin kullanmam lazim ama isleri de yaparim
Bir vatandasla muhattap olmak kaliyor oda ztn bana zarar

idari izinlilerin de ıkıncı bı emre kadar uzatılmıs ızınler
hayırlısıyla düzelsin ortalık gitsin su ıllette gidip calısalım ısımıze gucumuze bakalım.
hatırlarsan huzursuzum suanda ıs yerınde demıstım
düşün ona rağmen, yeterki bitsin su hastalık bi an evvel bakalım işlerimize diyorum Rabbim bu gunlerimizden geri koymasın

Bende onu dusundum uyuyamiyorum ne guzel gunlermis.. son 1 ay spora gidiyordum..
Is yerinde rahattim..
Hep sukrederdim ama simdi cok garip gunler..
Kendimi kaptirmamaya calisiyorum sanki hersey normalmis.gibi yapmaya calisiyorum

Bende onu dusundum uyuyamiyorum ne guzel gunlermis.. son 1 ay spora gidiyordum..
Is yerinde rahattim..
Hep sukrederdim ama simdi cok garip gunler..
Kendimi kaptirmamaya calisiyorum sanki hersey normalmis.gibi yapmaya calisiyorum
bana da annem diyor devamlı bunları okuyosun izliyosun baska seylerle bak ılgılen dıyor
bak mesela bu saat oldu yorgunluktan bitkınım ama uyuyamıyorum dusunmekten.
tedbır alıp gerısını Allaha bırakmaktan baska caremız yok

bu arada kızlar esım okumusta fransada sanırım herkes faydalansın diye aynı urunden cok alırsan atıyorum 5 katı ödemek zorundasın gibi kural getırmısler sayıyı net hatırlamıyorumda bi tane yag alıcaksan 20 liraysa 2. alırsan 100tl gıbı.
cok fena durumdalar cunku haberlerde gördük daha marketin turunu yolda durdurup yagmalıyolardı

Ben marka olarak Hatap un sevdiğimden, markette de bir kiloluk paket 7 tl olduğundan internetten fabrikasından 10 kg aldım kilosu kargoyla beraber 3.5 liraya geldi tavsiye ederim
ıyı fıkır aslında kendi sitesıne girdim ama online alısverısını goremedım ya hangı sıteden aldın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…