- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.341
Abla bimde 1 kg un bile kalmamışBana da en gec hafta ortasi sokaga cikma yasagi olur gibi geliyor.
Kizim bugun markete gitmis. Bakliyat, seker, un, makarna ve hijyenik ped reyonlari bombosmus.
Neyse ki soylemesem de, evlatlar icin de her zaman yedek bulundururum, yine alip koydum. Annelik iste...
Stok isinin abartildigini dusunuyorum.Abla bimde 1 kg un bile kalmamış
masAllah kuzuya
ankarada beledıyede vardıyalı sistemle calısıyorlarmısBizede esnek calisma geldi, insallah yarin duzgun bir sistem kurulur.
Naparsaniz yapin canınızi koruyun diyorlar
ankarada beledıyede vardıyalı sistemle calısıyorlarmıs
her ısten bir kişi kalıyormus gunluk
idari izinlilerin de ıkıncı bı emre kadar uzatılmıs ızınlerBurdada gecen belediyeler oldu canim
Ben yrn defterleri alir gelirim evde yazarim yrn digerlerini gonderirim sabah ola hayrola
Onlar cikmaz ama herseyin ilki varmis
Evden yapabilecegim isler var. Kepten yazilari atarim odadakiler bilmiyor cimerleri atarim bunuda bilmiyolar
Ztn raporlarimi buldum idari izin kullanmam lazim ama isleri de yaparim
Bir vatandasla muhattap olmak kaliyor oda ztn bana zarar
idari izinlilerin de ıkıncı bı emre kadar uzatılmıs ızınler
hayırlısıyla düzelsin ortalık gitsin su ıllette gidip calısalım ısımıze gucumuze bakalım.
hatırlarsan huzursuzum suanda ıs yerınde demıstım
düşün ona rağmen, yeterki bitsin su hastalık bi an evvel bakalım işlerimize diyorum Rabbim bu gunlerimizden geri koymasın
bana da annem diyor devamlı bunları okuyosun izliyosun baska seylerle bak ılgılen dıyorBende onu dusundum uyuyamiyorum ne guzel gunlermis.. son 1 ay spora gidiyordum..
Is yerinde rahattim..
Hep sukrederdim ama simdi cok garip gunler..
Kendimi kaptirmamaya calisiyorum sanki hersey normalmis.gibi yapmaya calisiyorum
Ben marka olarak Hatap un sevdiğimden, markette de bir kiloluk paket 7 tl olduğundan internetten fabrikasından 10 kg aldım kilosu kargoyla beraber 3.5 liraya geldi tavsiye ederimAbla bimde 1 kg un bile kalmamış
ıyı fıkır aslında kendi sitesıne girdim ama online alısverısını goremedım ya hangı sıteden aldın acabaBen marka olarak Hatap un sevdiğimden, markette de bir kiloluk paket 7 tl olduğundan internetten fabrikasından 10 kg aldım kilosu kargoyla beraber 3.5 liraya geldi tavsiye ederim
N11’den aldım ben hatap un diye aratınca Hatap Değirmenleri diye dükkan var orası fabrika satışı.ıyı fıkır aslında kendi sitesıne girdim ama online alısverısını goremedım ya hangı sıteden aldın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?