- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.541
Aylarca derken cnmKendinize meşkul ola bileceginiz birşeyler bulun. Aylarca sürcek bu durum. Yeni rutinler bulmalıyız kendimize
8-10 haftadan bahsediliyor. Ki o da toplum bilincine uygun hareket edilmesi ile mumkun...Veya devletin yaptirimi sokaga cikma yasagi.
Canım burdaki doktorlar, kurumlar siyasetciler 12 ay en azından sürer diyor. Çünkü aşı bulup üretmeleri bu kadar zaman alcak.Aylarca derken cnm
Çinde hayatin biraz normale döndüğünü duyuyoruz, ortalama 3 ay oldu onlarda bu durum tâbi dünya sağlık örgütüne aciklanali.
Hangi süpürgeymiş o :) bende yormadan giç göstermeye gerek kalmadan temizleyecek bir süpürge arıyorumYaslilar onemli. Ayni sokakta oturdugumuz kizim bile, annemi koruma adina kapidan mesafeyi koruyarak ugrayip gidiyor. En cok torunu koklamayi ozledik...
Disariya cikip, dondugumuzde bir cok rutinimiz oldu. Esimde de, bende de hafif OKB vardi, artacak diye korkuyorum.
Su an esim haril haril kapi ve banyo dolaplarini siliyor.
Damadim da telefonda konusurken, supurge markasi muhabbeti yapiyormus. Al olm bu makineden super temizliyor, hic yormuyor falan...
Dyson animal. Ihlas'tan sonra bize tuy gibi geldi...Hangi süpürgeymiş o :) bende yormadan giç göstermeye gerek kalmadan temizleyecek bir süpürge arıyorum
Ever bir arkadaşım daha kullanıyordu,köpek var diye almıştı çok memnundu.Sadece o yetermi sizce başka süpürgeye gerek kalmadan?Biraz pahalı malumDyson animal. Ihlas'tan sonra bize tuy gibi geldi...
O olunca baska supurgeye ne hacet?Ever bir arkadaşım daha kullanıyordu,köpek var diye almıştı çok memnundu.Sadece o yetermi sizce başka süpürgeye gerek kalmadan?Biraz pahalı malum
Ne bilim aynı arkadaşın birde şu araba fiyatına olan süpürgeler varya onlardan vardıdaO olunca baska supurgeye ne hacet?
Bizimkiler kablolu...Ne bilim aynı arkadaşın birde şu araba fiyatına olan süpürgeler varya onlardan vardıdaonuda yardımcı geldikçe açtırıyordu.Dyson ın kablosuz olmasıda çok mantıklı ben dip köşe koltuk arkası süpürürken zorlanıyorum normalde
Ablacim bereketli olsunkaramelli_turta mart ayi birikimim bir cumhuriyet, bir yarim altin, bir ceyrek altin. 800 tl artik beklemedigim bir para vardi o geldi, onu da kisisel acil durum parama kattim. Su siralar sicak para lazim...
Ozrengin abla Allah razi olsun senden, çok sevaba gireceksin ama dikkat et kendine en kirli yüzeylerden biri paralar eldiven vs mutlaka kullan.Okul müdürüm aradı kaymakam bey gönüllü öğretmen aramış yaşlılarımızın emekli aylıklarını çekecek ben de tamam dedim
Allah razı olsun ablaOkul müdürüm aradı kaymakam bey gönüllü öğretmen aramış yaşlılarımızın emekli aylıklarını çekecek ben de tamam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?