8-10 haftadan bahsediliyor. Ki o da toplum bilincine uygun hareket edilmesi ile mumkun...Veya devletin yaptirimi sokaga cikma yasagi.

Ancak askeri tanklar sokaga inerse insanlar korkar abla
Bugun bizim kurum yine kayniyormus
Adamlar daha ne yapsin kac kere anlatsin
Pazartesi duzen kurduk baskan yardimcisi sali bozdu bizim birimi elletmedik bugun surekli evrak istiyormus 2 kisi gelseydiniz diyormus sinirim bozuldu.
Hala insanlar ego pesinde hala biseyin farkinda degil
Belediyeye bulastiginda mi anlayacak anlamadim

Aylarca derken cnm

Çinde hayatin biraz normale döndüğünü duyuyoruz, ortalama 3 ay oldu onlarda bu durum tâbi dünya sağlık örgütüne aciklanali.
Canım burdaki doktorlar, kurumlar siyasetciler 12 ay en azından sürer diyor. Çünkü aşı bulup üretmeleri bu kadar zaman alcak.
Evet çin şu an biraz rahatladı cünkü herkes sıkı karantinadaydı. İnsanlar yine normal hayata dönmege başlıyorda buda yeniden şimdiye kadar hastalanmıyanların riske girmeleri anlamına geliyor. Dedigim gibi anca çogumuz kaptıktan veya aşı olduktan sonra bu telikeyi atlatmış olcaz diyorlar burda

Hangi süpürgeymiş o :) bende yormadan giç göstermeye gerek kalmadan temizleyecek bir süpürge arıyorum

Selam kızlar
Bugün epey çalıştım, kısa çalışma ödeneği beni epey ugrastiracak gibi duruyor.
Yarın yine şirkete gitmem gerek.
Sözde online başvuru ama bir suru prosedur var, hem evde kalıp hem bu işleri evden nasıl yapacağız ki. Muhasebeciler hariç evde kal dediler sanırım, ben anlamadım.

Merhaba hanımlar hayırlı akşamlar herkese
Ben de bugün ikindi vaktine kadar evdeydim
Listemi yaptım
4 market gezdim her ihtiyacımı alacağım uygun fiyatlı marketi tercih ediyorum her zaman
Zaten küçük bir ilçede arabayla her yer çok yakın 30 dk da bitirmişim bütün alışveriş ve dolaşma işini
Bu çok büyük bir avantaj
Seç markette 5 kg un 12.95 tl 2 adet aldım
Yerel bir markette komili yuvam tuvalet kağıdı ve havlu kağıt indirimdeydi
Yumurtanın kolisi 9 küsur idi
Ve başkaca ihtiyaç ve de stoklarımı aldım geldim

O olunca baska supurgeye ne hacet?
Ne bilim aynı arkadaşın birde şu araba fiyatına olan süpürgeler varya onlardan vardıda onuda yardımcı geldikçe açtırıyordu.Dyson ın kablosuz olmasıda çok mantıklı ben dip köşe koltuk arkası süpürürken zorlanıyorum normalde

karamelli_turta mart ayi birikimim bir cumhuriyet, bir yarim altin, bir ceyrek altin. 800 tl artik beklemedigim bir para vardi o geldi, onu da kisisel acil durum parama kattim. Su siralar sicak para lazim...
Ablacim bereketli olsun
Okul müdürüm aradı kaymakam bey gönüllü öğretmen aramış yaşlılarımızın emekli aylıklarını çekecek ben de tamam dedim
Ozrengin abla Allah razi olsun senden, çok sevaba gireceksin ama dikkat et kendine en kirli yüzeylerden biri paralar eldiven vs mutlaka kullan.

Okul müdürüm aradı kaymakam bey gönüllü öğretmen aramış yaşlılarımızın emekli aylıklarını çekecek ben de tamam dedim
Allah razı olsun abla
ama turtısın dedıgı gıbı cok dıkkat et
telefonla göruserek planlayıp birden fazla kısınınkini aynı gun halledersın ıns

Kızlar merhabalar
Yazdıklarınızı takipteyim
Hergün okuyorum
Bizim evde harcamalar durdu
Gerekmedikten sonra bişey harcamıyoruz
Zaten harcasakda eve yiyecek alıyoruz
Kimileriniz yazmış 3 ay kullanmaaya yetecek kadar evde para olmalı diye. Bizde olmadığını farkettim siz yazınca. Onu biriktiriyorum şu sıra.
Kumbaraya hem geçen hafta için hem bu hafta için hem gelecek hafta için 20x3=60şar tl den 120 tl para katacağım şimdi. Hatta ilerideki 2 hafta için de katayım. Hesap düz olsun. İyi ki biri hatırlarmış burada. Yoksa unutmuştum ben corona düşünmekten.
Gram altın alacaktım eşim alma dedi biraz nakitimiz olsun dedi. Bende o nakitin yarısını ayırdım birikime koyacağım. Herşey düzelince ya kredi için kullanacağım ya da altın alacağım o para ile.
Hayatımızın eskisi gibi olmasını ve dünyada artık herhangi bir problem yaşanmamasını diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…