Ever bir arkadaşım daha kullanıyordu,köpek var diye almıştı çok memnundu.Sadece o yetermi sizce başka süpürgeye gerek kalmadan?Biraz pahalı malum
Benim de süpürgem Dyson animal modeli. Ortalama 7 yıl oldu başka bir süpürgeye ihtiyaç olmuyor.verdiğim her kuruşa helal olsun.

Okul müdürüm aradı kaymakam bey gönüllü öğretmen aramış yaşlılarımızın emekli aylıklarını çekecek ben de tamam dedim
Çok güzel

Dünde annemlere kızımın okulundan 2 öğretmen gitmiş anneannemde annemde kalıyor ne ihtiyqcınız varsa biz yapalım market hastane ev işi filan diye annemde teşekkür etmiş ama. Mutlu olduk yani

Geçmiş olsun canım
Yaş kaç?
Teşekkür ederim
31 yaşımdayım aslında doğum kontrol hapı kullanıyorum hamilelilk resti yaptım negatif ilaç içiyorum olmuyorum aklıma direk erken menopoz geldi ama stresten de olabilir diyorum bilemedim valla

Teşekkür ederim
31 yaşımdayım aslında doğum kontrol hapı kullanıyorum hamilelilk resti yaptım negatif ilaç içiyorum olmuyorum aklıma direk erken menopoz geldi ama stresten de olabilir diyorum bilemedim valla
Bekle bakalım
Olmadı doktora gidersin korona durumları son bulunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…