- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.561
Twiterda biri yazmış 3 ay erteleme için bir taksit ödemesi kadar faiz eklemiyormuşKızlar kredi erteleme olayında faiz olmayacak denmiş ama devlet bankası calisani arkadaşına o işin içinde faiz olcak demiş ne kadar doğru bilmiyorum
Normalde olcak yani faiz demi iyi yine 3 ay için benceTwiterda biri yazmış 3 ay erteleme için bir taksit ödemesi kadar faiz eklemiyormuş
Maddi manevi yardimlasmaya, harika bir ornek olmus.Okul müdürüm aradı kaymakam bey gönüllü öğretmen aramış yaşlılarımızın emekli aylıklarını çekecek ben de tamam dedim
Twitte şey yazmış aylık 6bin TL an konut kredisi ertleme için 5.989 TL faiz talep ettiler.Normalde olcak yani faiz demi iyi yine 3 ay için bence
Benim de süpürgem Dyson animal modeli. Ortalama 7 yıl oldu başka bir süpürgeye ihtiyaç olmuyor.verdiğim her kuruşa helal olsun.Ever bir arkadaşım daha kullanıyordu,köpek var diye almıştı çok memnundu.Sadece o yetermi sizce başka süpürgeye gerek kalmadan?Biraz pahalı malum
Dün eşim diyordu Ne derece doğru bilmiyorum ancak 1.4 gibi bir orandan bahsediyorduKızlar kredi erteleme olayında faiz olmayacak denmiş ama devlet bankası calisani arkadaşına o işin içinde faiz olcak demiş ne kadar doğru bilmiyorum
Yaaaaa evrt peki sonrası nasıl olacak bildiri geldi mi size mesela sınavlar lgs yada spor lisesi başvuruları ya da yaz tatili uzatılacak mı ayyyyy ne çok soru sprdum30 Nisana kadar tatiliz
Çok güzelOkul müdürüm aradı kaymakam bey gönüllü öğretmen aramış yaşlılarımızın emekli aylıklarını çekecek ben de tamam dedim
GünaydınGünaydın kızlar❤❤❤
Canım henüz bize yapılan bir bildiri yokYaaaaa evrt peki sonrası nasıl olacak bildiri geldi mi size mesela sınavlar lgs yada spor lisesi başvuruları ya da yaz tatili uzatılacak mı ayyyyy ne çok soru sprdum
Hayır yaaaaaaa. Olamadım daha adet söktürücü ilaç da kullanıyorumGünaydın
Nasıl çörekotu işe yaradı mı?
Geçmiş olsun canımHayır yaaaaaaa. Olamadım daha adet söktürücü ilaç da kullanıyorum
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Yaş kaç?
Bekle bakalımTeşekkür ederim
31 yaşımdayım aslında doğum kontrol hapı kullanıyorum hamilelilk resti yaptım negatif ilaç içiyorum olmuyorum aklıma direk erken menopoz geldi ama stresten de olabilir diyorum bilemedim valla
Ayyyy evet yaaaa zaten şu korona olayı olmasaydı çoktan gitmiştim doktara inşallah ona fırsat olmadan olurum da gitmeme gerek kalmazBekle bakalım
Olmadı doktora gidersin korona durumları son bulunca
Çörekotu adet olana kadar her gün alsaydınAyyyy evet yaaaa zaten şu korona olayı olmasaydı çoktan gitmiştim doktara inşallah ona fırsat olmadan olurum da gitmeme gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?