- 7 Ocak 2018
- 27.578
- 80.047
- 598
- 36
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.581
Evet canım 2 gündür yiyorum olana kadar devam o zamanÇörekotu adet olana kadar her gün alsaydın
1 çay kaşığı bal ile yarim çay kaşığı çörekotu
Maşallah maşallahTwiterda biri yazmış 3 ay erteleme için bir taksit ödemesi kadar faiz eklemiyormuş
Günaydın kızlar
Özel sektör sen ise gelmeye devam çağrısına uyarak birazdan yollara düşeceğim.
Fırsatçı tefeciler yaş yere yatmaz pisliklerEğer kredi taksit ertelemede bir taksit ödemesi kadar faiz olursa başvurmam ben.
O ne öyle, günahtır ya.
hayrından çok zararı olacak dıyosun yani turtişimEğer kredi taksit ertelemede bir taksit ödemesi kadar faiz olursa başvurmam ben.
O ne öyle, günahtır ya.
Sıfır faiz olsaydı veya cüzi bir miktar,hayrından çok zararı olacak dıyosun yani turtişim
amann bosa taksit ertelerler mi
ödenir tabi canım cok sukurSıfır faiz olsaydı veya cüzi bir miktar,
Olabilirdi.
Ki bize izin verilse de tamamen ücretsiz izne çıkmayacağız,ücretli izin olacak.
Taksitler de Ödenir inş.
Süpürgenin fotosun paylaşabilirmisiniz?Benim arkadaşta gördüğüm kablosuz olan mdeldi.Sizinkiler normal süpürge şeklinde olanlarmı acaba?Benim de süpürgem Dyson animal modeli. Ortalama 7 yıl oldu başka bir süpürgeye ihtiyaç olmuyor.verdiğim her kuruşa helal olsun.
Belediye meclisleri 3 ay tatilmis.
3 ay cok tedirgin edici bir sure ya
Uzuldum...
Merhaba...Alisverise cikip geldim. Marketde az insan vardi. Bazi ürünleri bulamadim, geldigi gibi satiliyor anlasilan.
Kasanin önünde isaretler var. Müsteriler orda bekliyor aradaki mesafeyi tutmak icin.
Ekmek, yumurta, sebze icin cikmisdim. Yumurta az vardi. Ekmek aldim. Un aldimda mutfakta sifirimhayatimda hic hamur isi yapmadim. Bir ilk olcak. Yemekte tam 5 cesit biliyorum Sizleri okuyunca keske bende su yemek islerini zamaninda ögrensedim diyorum.
Neyse ögrenmek icin bol zamanim olcak gibi görünüyor.
Yarin hava iyi olcakmis, ailece saglam bir yürüyüs yapariz. Temiz hava ve hareket de önemli. Allahdan evimize cok yakin kocaman bir park var. Orda kimseye yaklasmadan yürüye biliriz.
50€ harcadim alisverisde.
Artik cok dikatli harcamaya calisiyoruz cünkü esimin geliri baya düsdü.
Umarim ekonomi cabuk toparlar virusdan sonra.
Artik herkes daha tutumlu yasar diye düsünüyorum. Birikimin önemini herkes anladi herhalde.
Sizlerde durumlar nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?