Eğer kredi taksit ertelemede bir taksit ödemesi kadar faiz olursa başvurmam ben.
O ne öyle, günahtır ya.
Fırsatçı tefeciler yaş yere yatmaz pislikler
milletin zor zamanını kendileri için kazanca dönüştürmenin derdindeler Allah bunları kahretsin başlardan defetsin

hayrından çok zararı olacak dıyosun yani turtişim
amann bosa taksit ertelerler mi
Sıfır faiz olsaydı veya cüzi bir miktar,
Olabilirdi.
Ki bize izin verilse de tamamen ücretsiz izne çıkmayacağız,ücretli izin olacak.
Taksitler de Ödenir inş.

Son düzenleme:
Benim de süpürgem Dyson animal modeli. Ortalama 7 yıl oldu başka bir süpürgeye ihtiyaç olmuyor.verdiğim her kuruşa helal olsun.
Süpürgenin fotosun paylaşabilirmisiniz?Benim arkadaşta gördüğüm kablosuz olan mdeldi.Sizinkiler normal süpürge şeklinde olanlarmı acaba?

Belediye meclisleri 3 ay tatilmis.
3 ay cok tedirgin edici bir sure ya
Uzuldum...
malesef daha yeni başlıyoruz gibi duruyor.Şu an yapılanlar sadece salgını yavaşlatmak için.Çin ve bizdrn önce başlayan avrupa ülkeleri hala uğraşıyor.Inşallah ilacı bulunur en kısa zamanda o şekilde son bulur.Yoksa bencede 3 ay daha devam eder gibi

Haftaya da evdeyim kizlar, çok şükür.
Allah biliyor ya zaten de evden çıkmak istemiyorum.
Küçük kuzuma dedim tam o sirada yanımdaydı ,sen bana uğur getiriyorsun her zaman.
Gerçekten de öyle,iyiki anneyim
Kuzum benim abisine gitti hemen söyledi, diyorki bir de ben anneme uğur getiriyorum.
Bal böceği

Alisverise cikip geldim. Marketde az insan vardi. Bazi ürünleri bulamadim, geldigi gibi satiliyor anlasilan.
Kasanin önünde isaretler var. Müsteriler orda bekliyor aradaki mesafeyi tutmak icin.
Ekmek, yumurta, sebze icin cikmisdim. Yumurta az vardi. Ekmek aldim. Un aldimda mutfakta sifirim hayatimda hic hamur isi yapmadim. Bir ilk olcak. Yemekte tam 5 cesit biliyorum Sizleri okuyunca keske bende su yemek islerini zamaninda ögrensedim diyorum.
Neyse ögrenmek icin bol zamanim olcak gibi görünüyor.
Yarin hava iyi olcakmis, ailece saglam bir yürüyüs yapariz. Temiz hava ve hareket de önemli. Allahdan evimize cok yakin kocaman bir park var. Orda kimseye yaklasmadan yürüye biliriz.
50€ harcadim alisverisde.
Artik cok dikatli harcamaya calisiyoruz cünkü esimin geliri baya düsdü.
Umarim ekonomi cabuk toparlar virusdan sonra.
Artik herkes daha tutumlu yasar diye düsünüyorum. Birikimin önemini herkes anladi herhalde.
Sizlerde durumlar nasil?

Merhaba...
Bu serden elbet hayirlar cikacak. Aynen dedigin gibi tabandan tavana tasarrufu ogrenecegiz. Miras yedi torun gibi, elimize geceni yemeyecegiz. Temizlik de cabasi...
Burda hemen herkes evinde. Onemli bir sey olmadikca cikmiyoruz, cikinca da butun islerimizi hizli hizli hallediyoruz. Calisanlar icin endiseliyim.
Allah sonumuzu hayir etsin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…