- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.701
Yaş ilerledikce metabolizma hızımız yavaşlıyor sanırım onun da etkisi var.Ben tedavi oncesi 52 idim 54 le beta pozitif oldu. 72 ye kadar geldim Ama o donem zayif aralikta basladigm icin Cok olmus alim. Hic bir sey yapmadan 59 a indim ancak yag oranim %32 lerde idi. O da emzirme olmadigi icinmis. Yag depolamis vucudum sut icin. Neyse diyetle 57 leri glrdum yag orani da 28 lerde daha. Simdi daha zor gidiyor. Onceden daha hizli giderdi.
Aldım adresi, ben de yakın zamanda ekmek işine gireceğim. Teşekkürlerİyi geceler herkese. Dün aşağıdaki linkteki ekmek tarifini denedim ve çok beğendim. Paylaşmak istedim.
Yas Cok etkili citir genclerden degiliz ArtikYaş ilerledikce metabolizma hızımız yavaşlıyor sanırım onun da etkisi var.
Bir de senin hormon ilaçları tabi ister istemez etkiliyor.
3_4 yıl önce kendim diyet yaparak bir ayda çok rahat kilo veril koruyordum ama bu sefer zor geldi ne yalan söyleyeyim.
Bu arada ben de 36 yaşındayım. Şubat sonu klinikteki ölçümde yağ oranim 22 çıkmıştı.
biraz daha düşmüştür sanırım bu ay ölçüme gidemem.
umarim en kısa sürede bebegini kucağına alırsın.
günaydinGunumuz aydin olsun...
Öyle deme çıtır sayılırız halaYas Cok etkili citir genclerden degiliz Artik
Senin yag oranin Cok Iyiymis
TAbi soylemeyi unuttum bu diyet sureci o yumurta gelistirici igneleri x2 tur aldim. Belki o da sureci yo-yo gibi yapti.
kahvemsi gözünü sevim kalkınca bi saat oglusla oturda ben uyuyayımGünaydın kızlar
İse giderken biraz daha uyusam diye alarmı ertlerdim
Şimdi evdeyiz ama kaçta yatarsam yatayım en geç 8:30da uyanıyorum
Gönder ben evdeyken bizde kalsınkahvemsi gözünü sevim kalkınca bi saat oglusla oturda ben uyuyayım
Ilk zamanlar ben De 6:30 da gozumu aciyordum zamanla 10 a kadar kaydirdimGünaydın kızlar
Ben hafta başında öyleydim de biraz alıştım rahata:)Günaydın kızlar
Benim küçük minnoş bebeyken, eşimin kuzeni gelmişti özlemiş bebisi.kahvemsi gözünü sevim kalkınca bi saat oglusla oturda ben uyuyayım
Yanlış anlaşılmak istemem ama benim bebek tahammülüm aglrasa, mizmizlanirsa bir saat maksimum. Sonra annesine veririm.Benim küçük minnoş bebeyken, eşimin kuzeni gelmişti özlemiş bebisi.
20 günlük fln benimki.
Bakti ki hamakta yavaş yavaş salliyorum uyusun diye,
Sen biraz uyu ben bakarim ona dedi
Bir uyumuşum ki tam 2 saat deliksiz
Kuzen kıyamamış beni uyandirmaya, pispislamis durmuş.
Daha da bebiş sevmeye gelmedi o günden sonra
K kahvemsi mutluluk iki saate geri getirmeyesin paşayı
Banli şu an sanirim, son msjindan dolayi şikayet eden olmuş gibi görünüyor.Ewet nerde, bize günaydın demeden geçmezdiVaryemez ablamiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?