- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.661
36 yım ben. Saçlarım şu ara toplu yoksa eve çok dökülüyorsirken sen kac yasındasın ben 30 yasındayım uzun süredir okuyunca kafada bise canlanır ya seni hep ben yaslarda ince uzun sacları toplu, daha ziyade ciddi hep öyle hayal edıyorum
meselaCanTorun abla sarı kısa saclı elleri kibar ve ojeli bakımli gözleri renkli
Ne güzel cnm,Ben de anne olduğumdan beri hem zaman, hem malzeme tasarruflu oldum. Mesela bugün baktım dolapta 6 tane pörsümeye başlamış havuç var, 3ünü bugün pırasaya kattım, diğer 3ünü de yarın buzluktaki bezelye ile pişiririm dedim. Pörsümüş havuçtan 2 günlük menüm çıktı.
Ya kızlar bir de şey çıktı bende, artık markete gitmek zor ya elimdeki malzeme hemen bitmesin diye az az kullanır oldum. Sizde de var mı böyle değişiklikler ? Salonda 5li avize var, 2li tarafı yaktım oturuyorum
Bu dönemin aslında kazanımları da oldu bize.Ben de anne olduğumdan beri hem zaman, hem malzeme tasarruflu oldum. Mesela bugün baktım dolapta 6 tane pörsümeye başlamış havuç var, 3ünü bugün pırasaya kattım, diğer 3ünü de yarın buzluktaki bezelye ile pişiririm dedim. Pörsümüş havuçtan 2 günlük menüm çıktı.
Ya kızlar bir de şey çıktı bende, artık markete gitmek zor ya elimdeki malzeme hemen bitmesin diye az az kullanır oldum. Sizde de var mı böyle değişiklikler ? Salonda 5li avize var, 2li tarafı yaktım oturuyorum
Teşekkürler
Bende cok daha dikatli oldum. Hem markete gitmemek icin hemde gelecekte ekonomi icin endiseli oldugumdan. Sizdeyeni annesi iz hatirladigim kadariyla. Allah anali babali büyütsün. Bahti güzel olsunBen de anne olduğumdan beri hem zaman, hem malzeme tasarruflu oldum. Mesela bugün baktım dolapta 6 tane pörsümeye başlamış havuç var, 3ünü bugün pırasaya kattım, diğer 3ünü de yarın buzluktaki bezelye ile pişiririm dedim. Pörsümüş havuçtan 2 günlük menüm çıktı.
Ilahi, guldurdun beni...sirken sen kac yasındasın ben 30 yasındayım uzun süredir okuyunca kafada bise canlanır ya seni hep ben yaslarda ince uzun sacları toplu, daha ziyade ciddi hep öyle hayal edıyorum
meselaCanTorun abla sarı kısa saclı elleri kibar ve ojeli bakımli gözleri renkli
Hic bir fikrim yok...Teşekkürleracaba iu kablosuz olanlarda aynı performansı gösteriyormudurki şarjlı olanlar.Bakayım bunada
Bebeğim bu hafta 5aylık oldu, teşekkür ederim, siz de analı babalı sağlıcakla büyütün inşallahBende cok daha dikatli oldum. Hem markete gitmemek icin hemde gelecekte ekonomi icin endiseli oldugumdan. Sizdeyeni annesi iz hatirladigim kadariyla. Allah anali babali büyütsün. Bahti güzel olsun
sen biraz daha balık etli kumralsın beyaz saglıkcı kıyafetıyle canlanıyosun hepKronik ben nasılım senin hayalinde çok merak ettim
Zaman çok hızlı geçiyor yakında ek gıdalarınız başlayacaktır o ilk tadımlardaki tepkilerini videoya kaydetmelisinBebeğim bu hafta 5aylık oldu, teşekkür ederim, siz de analı babalı sağlıcakla büyütün inşallah
turtişim sen beni gördün zaten bi beyaz ten uymuyor gerisi tam benUykucu benim hayalimdeki sen,
Minyon beyaz tenli kahverengi sacli, aslan gorunumlu baliksin
ya benim de emzirdıgım için cok dokuluyor 2 aydan fazla olmustur kardesım bıoblas sarımsaklı sampuan al dedi ondan aldım a101de var 20 tl sanırım cok memnunum tavsiye ederim36 yım ben. Saçlarım şu ara toplu yoksa eve çok dökülüyor
yaa tutmadı o zman ablaIlahi, guldurdun beni...
Gencligim dahil hic oje surmedim. Saclarim kumral, beyaz tenli, kara kas kara goz bir hatunum...Ha bu arada tesetturluyum.
Rabbim en yakın zamanda sana da hayırlısıyla nasıp etsın ınsAllahZaman çok hızlı geçiyor yakında ek gıdalarınız başlayacaktır o ilk tadımlardaki tepkilerini videoya kaydetmelisin
Ben de her gece TRT Haberi seyretmeyi aliskanlik haline getirdim. Gun boyunca enerjim dusmesin diye pek takip etmiyorum, gece de okumadan veya seyretmeden duramiyorum. Allah yardimcimiz olsun...turtişim sen beni gördün zaten bi beyaz ten uymuyor gerisi tam ben
ya benim de emzirdıgım için cok dokuluyor 2 aydan fazla olmustur kardesım bıoblas sarımsaklı sampuan al dedi ondan aldım a101de var 20 tl sanırım cok memnunum tavsiye ederim
yaa tutmadı o zman abla
bide hamilelere cinsiyet önerisi yaparım asla tutmaz
bu arada vakalar artmıs yıne gerildim gece gece
Evet kumral bir hemşireyimsen biraz daha balık etli kumralsın beyaz saglıkcı kıyafetıyle canlanıyosun hep
Evet zaman gerçekten hızlı akıyormuş. Biz doktorumuzun önerisiyle tadımlara başladık, telim hep videolardan dolmuş, hafıza uyarısı veriyor sürekliZaman çok hızlı geçiyor yakında ek gıdalarınız başlayacaktır o ilk tadımlardaki tepkilerini videoya kaydetmelisin
Aman aman, masallah kuzuya...Bebeğim bu hafta 5aylık oldu, teşekkür ederim, siz de analı babalı sağlıcakla büyütün inşallah
Igne ve iplikle yildizimiz hic barismadi...Almanyada bazi kurumlar insanlardan yardim istiyor. Maske bulunmadigi icin, bizlere eski nevresimlerden maske dikip yollayin diyorlar. Önemli olan pamukdan olmali, 65 derecede yikana bilmeli ve 2-3 katli dikilcek mis. Yaslilar yurdu, cocuk hastaneleri cocuklar icin istiyor...
El beceriyi olana belki fikir olur. Hicden iyidir. Ben tabi mutfakta oldugum gibi bu konudada malesef yine birsey yapamiyacagimSiz dikin kendinize imkaniniz varsa.
Amin inşallah. Güya bu ay başlayacaktık tekrar tedaviye ancak pandemiye takıldık. Sağlık olsun da gerisi hallolur bir şekilde.Rabbim en yakın zamanda sana da hayırlısıyla nasıp etsın ınsAllah
8.5 aylık olduk biz masAllah istah yönünden tam benim oglumtuz seker hiç katmıyorum ona ragmen ck sevıyor bıseler yemeyi, ah oglum bide bu hallerini yesen napardın diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?