36 yım ben. Saçlarım şu ara toplu yoksa eve çok dökülüyor

Ne güzel cnm,
Ben bir dönem haftalık menü yapip ona göre sebze et vs. Alışverişi yapiyordum.

Bu dönemin aslında kazanımları da oldu bize.
Bizim evde maydonoz dereotu gibi şeyler hariç bozulan bir şey olmaz pek. Bu ara kıvırcığı biraz abartmışım baktım gidici hemen kağıda sardım öyle saklamaya başladım yoksa dolapta kat kat şeye pek tahammül edemezdim

Bende cok daha dikatli oldum. Hem markete gitmemek icin hemde gelecekte ekonomi icin endiseli oldugumdan. Sizdeyeni annesi iz hatirladigim kadariyla. Allah anali babali büyütsün. Bahti güzel olsun

Ilahi, guldurdun beni...
Gencligim dahil hic oje surmedim. Saclarim kumral, beyaz tenli, kara kas kara goz bir hatunum... Ha bu arada tesetturluyum.

Son düzenleme:
Bende cok daha dikatli oldum. Hem markete gitmemek icin hemde gelecekte ekonomi icin endiseli oldugumdan. Sizdeyeni annesi iz hatirladigim kadariyla. Allah anali babali büyütsün. Bahti güzel olsun
Bebeğim bu hafta 5aylık oldu, teşekkür ederim, siz de analı babalı sağlıcakla büyütün inşallah

Bebeğim bu hafta 5aylık oldu, teşekkür ederim, siz de analı babalı sağlıcakla büyütün inşallah
Zaman çok hızlı geçiyor yakında ek gıdalarınız başlayacaktır o ilk tadımlardaki tepkilerini videoya kaydetmelisin

Uykucu benim hayalimdeki sen,
Minyon beyaz tenli kahverengi sacli, aslan gorunumlu baliksin
turtişim sen beni gördün zaten bi beyaz ten uymuyor gerisi tam ben
36 yım ben. Saçlarım şu ara toplu yoksa eve çok dökülüyor
ya benim de emzirdıgım için cok dokuluyor 2 aydan fazla olmustur kardesım bıoblas sarımsaklı sampuan al dedi ondan aldım a101de var 20 tl sanırım cok memnunum tavsiye ederim
Ilahi, guldurdun beni...
Gencligim dahil hic oje surmedim. Saclarim kumral, beyaz tenli, kara kas kara goz bir hatunum... Ha bu arada tesetturluyum.
yaa tutmadı o zman abla
bide hamilelere cinsiyet önerisi yaparım asla tutmaz

bu arada vakalar artmıs yıne gerildim gece gece

Zaman çok hızlı geçiyor yakında ek gıdalarınız başlayacaktır o ilk tadımlardaki tepkilerini videoya kaydetmelisin
Rabbim en yakın zamanda sana da hayırlısıyla nasıp etsın ınsAllah
8.5 aylık olduk biz masAllah istah yönünden tam benim oglum tuz seker hiç katmıyorum ona ragmen ck sevıyor bıseler yemeyi, ah oglum bide bu hallerini yesen napardın diyorum

Ben de her gece TRT Haberi seyretmeyi aliskanlik haline getirdim. Gun boyunca enerjim dusmesin diye pek takip etmiyorum, gece de okumadan veya seyretmeden duramiyorum. Allah yardimcimiz olsun...

sen biraz daha balık etli kumralsın beyaz saglıkcı kıyafetıyle canlanıyosun hep
Evet kumral bir hemşireyim Boyum uzun, zayıfım. Gerçi biraz hamilelikten göbek kaldı.

Sen de benim hayalime göre kumral, minyon tiplisin. Bir de aklımda hep kucağında birazcık tosbik bir bebekle canlanıyorsun

Evet zaman gerçekten hızlı akıyormuş. Biz doktorumuzun önerisiyle tadımlara başladık, telim hep videolardan dolmuş, hafıza uyarısı veriyor sürekli

kronikuykucu ve sirkencubin saclariniz icin bir onerim var. Biraz kokulu ama, saclari coook saglikli yapiyor.
Bir litreye yakin zeytinyagina, iki bas sarimsagi ayiklayip dis dis at. Karanlik bir yerde 1 ay kadar bekletin. Sonra haftada bir veya iki kez, zeytinyagindan alip sac diplerine masaj yapin, uclarina kadar da sur. Sonra basiniza naylon bir baslik gecirip, bir iki saat durun. Sonra da yikayin.
Ayni sekilde hazirlanmis z.yagi icine yumurta sarisi katip, uygulayabilirsiniz.
Sabirli olursaniz, gercekten ise yariyor...

Almanyada bazi kurumlar insanlardan yardim istiyor. Maske bulunmadigi icin, bizlere eski nevresimlerden maske dikip yollayin diyorlar. Önemli olan pamukdan olmali, 65 derecede yikana bilmeli ve 2-3 katli dikilcek mis. Yaslilar yurdu, cocuk hastaneleri cocuklar icin istiyor...

El beceriyi olana belki fikir olur. Hicden iyidir. Ben tabi mutfakta oldugum gibi bu konudada malesef yine birsey yapamiyacagim Siz dikin kendinize imkaniniz varsa.

Igne ve iplikle yildizimiz hic barismadi...
Almanya' da da ekipman eksigi var desenize...

Amin inşallah. Güya bu ay başlayacaktık tekrar tedaviye ancak pandemiye takıldık. Sağlık olsun da gerisi hallolur bir şekilde.
İlk yıl tuz olmuylrdu sanırımBenim dökülmeler gebelikten kalma. O ara ertelenenler şimdi döngüsünü tamamlıyor. Birkaç destek önerisi aldım araştırıp başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…