Bu ay nakit paramizi erken bitirdim, stokluklara ekstra ilâve yapınca.
Kahvaltilik, kahve ve birkaç eksik için bugün günler sonra evden çıkmaya karar verdim:)
4 gün boyunca hava da buz gibi olunca çıkmak istemedim markete de.

Hava çok güzel sabah yuruyuse gitsem mi diye düşünüp vazgeçtim ben de
Çıkıp gelince eve mikrop tasimis gibi hissediyorum

annem kardesım esim üçü de bu görevi üstleniyolar ama sıpa durmuyor ki ayy yeminle uyumayan çocuk dogurmusum yaa
uyusa da uykusu cok hafif.
en gec 8.5 ta yatırıyorum ama sabaha kadar maximum ıkı saatte bir uyanıyor genellikle saatte bir. ve en gec 6da uyanıyor
gündüz uykusunda ayagımızda sabit duruyor yoksa yatırdıgımız an uyanıyor
aynı babası ya yasamak için uyuyolar
biraz anasına cekeydi keske
gerci benim uykum var da uyuyamadıktan sonra neye yarar uykuculugumuz fırsat yok
kahvemsimmm bı kere yolla dedin
lütfen özel jetini yolla oglumu aldır
o kadar yolu gelmısken bi hafta kalır artık
ben sana bez, anne sütü, gerekli ıhtıyacların hepsını yollarım bi hafta corona morona aklınıza gelmez bak garanti edıyorum

Lütfen o mesajım için biri beni şikayet etsin
Eşime söyledim koyarız bos odaya takılır dedi, düşün çocuğun ne kadar emin ellerde olacak

Kızlar size bir ekmek tarifi vereyim gerçekten çok güzel oluyor

1.5 su bardağı ılık süt,,,1 tatlı kaşığı tuz,,,1 tatlı kaşığı şeker,,,1 paket maya,,,,3.5 su bardağında az biraz fazla un

Mayalayın kabarsın sonra tepside mayalandırın 2 saat kadar çok güzel oluyor

Ama sen idari izindesin yasal degil bence bu talebi
idari izinliler de dahıl olmak üzere genelgede amir isterse görev yerine gelmek zorundalardır dıyor canım. işe gitmektense evden yaparım
bu arada basta esnek calısma gelmemıstı ya
benim evrakların acil olan cogunu arkadaslara yönlendirmisti nası olsa ben gelemıcem dıye sımdı bu esnek calısma işi cıkınca kalanları yap dıyor bana artık ıstedıkçe yaparım napayım
Lütfen o mesajım için biri beni şikayet etsin
Eşime söyledim koyarız bos odaya takılır dedi, düşün çocuğun ne kadar emin ellerde olacak
ah ah benim yakısıklı akca pakca oglumu bos odalaramı layık gördünüz

Alışverişi yaptık oglumla.
Iki markete gittik bostu,yalniz yerel markette dikkatimi soğan ve patetesler çekti, cuvallarca.
Gözlerime inanamadim .
150 tl harcadık, eksikler tamam en az 1 hafta sonra çıkarız inş artık.
Familia tuvalet kağıdı için belki çıkarım stokluk.

Elmali kurabiye de yaptim, birde canım kısır istiyor hafta başından beri onu da yapayim.
Ev hamini turta mode on

O boş oda çocuk odası olması gereken oda, bizde çocuk olmadığı için adı boş oda
Senin paşaya tahsis ettik işte daha ne istiyorsun.
Sonuçta 2+1 ev yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…