- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.721
Aaaa ne mesajı kaçırmışım benBanli şu an sanirim, son msjindan dolayi şikayet eden olmuş muhtemelen.
Takip ediliyoruz muhtemelen
Saygilar bizden
Son yazdığı msj için sanırım,arattir bak cnm.Aaaa ne mesajı kaçırmışım ben
Hava çok güzel sabah yuruyuse gitsem mi diye düşünüp vazgeçtim ben deBu ay nakit paramizi erken bitirdim, stokluklara ekstra ilâve yapınca.
Kahvaltilik, kahve ve birkaç eksik için bugün günler sonra evden çıkmaya karar verdim:)
4 gün boyunca hava da buz gibi olunca çıkmak istemedim markete de.
Evet becerikli kızımız nerelerde acaba
annem kardesım esim üçü de bu görevi üstleniyolar ama sıpa durmuyor ki ayy yeminle uyumayan çocuk dogurmusum yaaBenim küçük minnoş bebeyken, eşimin kuzeni gelmişti özlemiş bebisi.
20 günlük fln benimki.
Bakti ki hamakta yavaş yavaş salliyorum uyusun diye,
Sen biraz uyu ben bakarim ona dedi
Bir uyumuşum ki tam 2 saat deliksiz
Kuzen kıyamamış beni uyandirmaya, pispislamis durmuş.
Daha da bebiş sevmeye gelmedi o günden sonra
K kahvemsi mutluluk iki saate geri getirmeyesin paşayı
kahvemsimmm bı kere yolla dedinYanlış anlaşılmak istemem ama benim bebek tahammülüm aglrasa, mizmizlanirsa bir saat maksimum. Sonra annesine veririm.
Eşim de evde ya idare ederiz sanırım diye düşünüyorum, kronikcim uyusun biraz.
Gerçi bez olayı da var dimi
Aaakronikuykucu evde kalinmasi gereken şu günlerde el kadar bebeği yatıya göndermeye utanmiyormusun
Ama sen idari izindesin yasal degil bence bu talebiay beni de müdürüm aradı
bılgısayarları eve alıyoruz sen de al eve projeleri evden yaparsın dıyo
bi laf varya afedersiniz
ben diyorum totomda ayı bağırıyor müdür hala proje derdinde
Lütfen o mesajım için biri beni şikayet etsinannem kardesım esim üçü de bu görevi üstleniyolar ama sıpa durmuyor ki ayy yeminle uyumayan çocuk dogurmusum yaa
uyusa da uykusu cok hafif.
en gec 8.5 ta yatırıyorum ama sabaha kadar maximum ıkı saatte bir uyanıyor genellikle saatte bir. ve en gec 6da uyanıyor
gündüz uykusunda ayagımızda sabit duruyor yoksa yatırdıgımız an uyanıyor
aynı babası ya yasamak için uyuyolar
biraz anasına cekeydi keske
gerci benim uykum var da uyuyamadıktan sonra neye yarar uykuculugumuz fırsat yok
kahvemsimmm bı kere yolla dedin
lütfen özel jetini yolla oglumu aldır
o kadar yolu gelmısken bi hafta kalır artık
ben sana bez, anne sütü, gerekli ıhtıyacların hepsını yollarım bi hafta corona morona aklınıza gelmez bak garanti edıyorum
Ben senin gizli hayranin/takipcinimLütfen o mesajım için biri beni şikayet etsin
Eşime söyledim koyarız bos odaya takılır dedi, düşün çocuğun ne kadar emin ellerde olacak
idari izinliler de dahıl olmak üzere genelgede amir isterse görev yerine gelmek zorundalardır dıyor canım. işe gitmektense evden yaparımAma sen idari izindesin yasal degil bence bu talebi
ah ah benim yakısıklı akca pakca oglumu bos odalaramı layık gördünüzLütfen o mesajım için biri beni şikayet etsin
Eşime söyledim koyarız bos odaya takılır dedi, düşün çocuğun ne kadar emin ellerde olacak
O boş oda çocuk odası olması gereken oda, bizde çocuk olmadığı için adı boş odaidari izinliler de dahıl olmak üzere genelgede amir isterse görev yerine gelmek zorundalardır dıyor canım. işe gitmektense evden yaparım
bu arada basta esnek calısma gelmemıstı ya
benim evrakların acil olan cogunu arkadaslara yönlendirmisti nası olsa ben gelemıcem dıye sımdı bu esnek calısma işi cıkınca kalanları yap dıyor bana artık ıstedıkçe yaparım napayım
ah ah benim yakısıklı akca pakca oglumu bos odalaramı layık gördünüz
Ama sen idari izindesin yasal degil bence bu talebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?