- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.681
Benim kafamda annem küçükken bir kek çırpmadığı kaldı uygulamadık şey koymadık tok evin aç kedisi gibidir saçım@kronikuykucu vesirkencubin saclariniz icin bir onerim var. Biraz kokulu ama, saclari coook saglikli yapiyor.
Bir litreye yakin zeytinyagina, iki bas sarimsagi ayiklayip dis dis at. Karanlik bir yerde 1 ay kadar bekletin. Sonra haftada bir veya iki kez, zeytinyagindan alip sac diplerine masaj yapin, uclarina kadar da sur. Sonra basiniza naylon bir baslik gecirip, bir iki saat durun. Sonra da yikayin.
Ayni sekilde hazirlanmis z.yagi icine yumurta sarisi katip, uygulayabilirsiniz.
Sabirli olursaniz, gercekten ise yariyor...
Ben de hem kizima, hem kendime bir ara cok yaptim. Saclar hem gurlesmisti, hem de piril piril olmustu. Bir de herseyde oldugu gibi iyi beslenmek lazim...Benim kafamda annem küçükken bir kek çırpmadığı kaldı uygulamadık şey koymadık tok evin aç kedisi gibidir saçım
Eksikler var malesef. Evde kalmakla onlari destekliye biliriz. Insallah en sz hasarlsr atlatiriz bu virusuIgne ve iplikle yildizimiz hic barismadi...
Almanya' da da ekipman eksigi var desenize...
Ben çok takdir ediyorum birşeyler yapmayı beceren insanları.Igne ve iplikle yildizimiz hic barismadi...
Almanya' da da ekipman eksigi var desenize...
evdeyken bide cok hareketsiz kaliyoruz. Ben dogumdan sonra 9kg verip, malesef hepsini yine geri aldim. Ayni hatayi yapma benim gibi.Kızlar ben bu evde kalma sürecinde mümkün olduğunca mutfaktan uzak durmaya çalışıyorum.
O kadar emek edip verdiğim kiloları almak istemiyorum.
Diyet programını durdurduk kendimce önlem alıyorum ama eşim hem çok iştahlı hem de mutfakta birşeyler yapmayı çok seviyor
Baktım olacak gibi değil sen kahvaltiyi hazırla akşam yemeği benden dedim, iki öğün devam ediyorum ama kaç gün uyar şüpheliyim.
OyyyKuzum benim abisine gitti hemen söyledi, diyorki bir de ben anneme uğur getiriyorum.
Diyeti ben De durdurdum. Cunku direncKızlar ben bu evde kalma sürecinde mümkün olduğunca mutfaktan uzak durmaya çalışıyorum.
O kadar emek edip verdiğim kiloları almak istemiyorum.
Diyet programını durdurduk kendimce önlem alıyorum ama eşim hem çok iştahlı hem de mutfakta birşeyler yapmayı çok seviyor
Baktım olacak gibi değil sen kahvaltiyi hazırla akşam yemeği benden dedim, iki öğün devam ediyorum ama kaç gün uyar şüpheliyim.
Evet evde hareket alanı kısıtlı. Gerçi spor aletlerim var günaşırı yapmaya çalışıyorum da süreç uzarsa nasıl olur bilmiyorum.evdeyken bide cok hareketsiz kaliyoruz. Ben dogumdan sonra 9kg verip, malesef hepsini yine geri aldim. Ayni hatayi yapma benim gibi.
Bazen olacagi varsa simdi olsun düsünüyorum. Hastanelerin halen kapaditesi varken olsak daha iyi. Hem bagisiklik kazanip bu sürekli olan stressden korkudanda kurtuluruz diye düsünüyorum. Sonrada ya atlatamasak diye düsünüyorum. Bu yogun duygular cok yoruyor insani gercekten.Bugün çalıştığımız banka subesinde bir çalışana teşhis konduğu için şubenin geçici olarak kapatıldığını öğrendim, hem çalışan için üzüldüm hem de ise devam ediyor olsak kesin oraya gitme ya da o personelin şirkete gelme ihtimalini düşünerek tedirgin oldum
Ben online program ile ilerliyordum aslında benim hedefimin altına da düştük.Diyeti ben De durdurdum. Cunku direnc
GOsterdigim bir nokta idi ve iki uc gunluk metabolizma sasirtmacali listeler veriyordu diyetisyenim. Online devam edebiliriz dedi ancak Benim dikkat ettigim o olcum gunleeinde yag oranim oluyordu onu su an yapamayacsgim icin ara verdim rutinden devam ediyorum.
Bu olay hepimizi psikolojik olarak dağıttı.Bazen olacagi varsa simdi olsun düsünüyorum. Hastanelerin halen kapaditesi varken olsak daha iyi. Hem bagisiklik kazanip bu sürekli olan stressden korkudanda kurtuluruz diye düsünüyorum. Sonrada ya atlatamasak diye düsünüyorum. Bu yogun duygular cok yoruyor insani gercekten.
cok güzel kilo vermisinBen online program ile ilerliyordum aslında benim hedefimin altına da düştük.
Diyet programı olup her gün ne yiyeceğim yazilinca çok rahat oluyordu ve mecburen uyuyordum ama şimdi bilemiyorum nasıl olacak.
81,50 ile başladık pazartesi 66,30 ile ara verdik.
Geri döndüğünde en kotu burada kalmış olman gerek dedi diyetisyenim. Onun bendeki hedefi 65 kg
Ben tedavi oncesi 52 idim 54 le beta pozitif oldu. 72 ye kadar geldim Ama o donem zayif aralikta basladigm icin Cok olmus alim. Hic bir sey yapmadan 59 a indim ancak yag oranim %32 lerde idi. O da emzirme olmadigi icinmis. Yag depolamis vucudum sut icin. Neyse diyetle 57 leri glrdum yag orani da 28 lerde daha. Simdi daha zor gidiyor. Onceden daha hizli giderdi.Ben online program ile ilerliyordum aslında benim hedefimin altına da düştük.
Diyet programı olup her gün ne yiyeceğim yazilinca çok rahat oluyordu ve mecburen uyuyordum ama şimdi bilemiyorum nasıl olacak.
81,50 ile başladık pazartesi 66,30 ile ara verdik.
Geri döndüğünde en kotu burada kalmış olman gerek dedi diyetisyenim. Onun bendeki hedefi 65 kg
Bu dusunceler elbette yorar. Tedbir bizden, takdir Allah'tan deyip an'i yasamali. Yoksa psiikolojimiz bozulur...Bazen olacagi varsa simdi olsun düsünüyorum. Hastanelerin halen kapaditesi varken olsak daha iyi. Hem bagisiklik kazanip bu sürekli olan stressden korkudanda kurtuluruz diye düsünüyorum. Sonrada ya atlatamasak diye düsünüyorum. Bu yogun duygular cok yoruyor insani gercekten.
Ellerine saglik...İyi geceler herkese. Dün aşağıdaki linkteki ekmek tarifini denedim ve çok beğendim. Paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?