Benim kafamda annem küçükken bir kek çırpmadığı kaldı uygulamadık şey koymadık tok evin aç kedisi gibidir saçım

Kızlar ben bu evde kalma sürecinde mümkün olduğunca mutfaktan uzak durmaya çalışıyorum.
O kadar emek edip verdiğim kiloları almak istemiyorum.
Diyet programını durdurduk kendimce önlem alıyorum ama eşim hem çok iştahlı hem de mutfakta birşeyler yapmayı çok seviyor
Baktım olacak gibi değil sen kahvaltiyi hazırla akşam yemeği benden dedim, iki öğün devam ediyorum ama kaç gün uyar şüpheliyim.

Igne ve iplikle yildizimiz hic barismadi...
Almanya' da da ekipman eksigi var desenize...
Ben çok takdir ediyorum birşeyler yapmayı beceren insanları.
Örgü, dikiş, tığ işi hiç birini bilmem.
Gerçi uğraşacak vakit de olmadı yeteneğim var mı onu da bilmiyorum.
Mutfağı da pek sevdiğimi söyleyemem.
Arada değişik şeyler deniyorum, Allah'tan eşimin eli çok lezzetlidir, sever de mutfağı.

evdeyken bide cok hareketsiz kaliyoruz. Ben dogumdan sonra 9kg verip, malesef hepsini yine geri aldim. Ayni hatayi yapma benim gibi.

Diyeti ben De durdurdum. Cunku direnc
GOsterdigim bir nokta idi ve iki uc gunluk metabolizma sasirtmacali listeler veriyordu diyetisyenim. Online devam edebiliriz dedi ancak Benim dikkat ettigim o olcum gunleeinde yag oranim oluyordu onu su an yapamayacsgim icin ara verdim rutinden devam ediyorum.

evdeyken bide cok hareketsiz kaliyoruz. Ben dogumdan sonra 9kg verip, malesef hepsini yine geri aldim. Ayni hatayi yapma benim gibi.
Evet evde hareket alanı kısıtlı. Gerçi spor aletlerim var günaşırı yapmaya çalışıyorum da süreç uzarsa nasıl olur bilmiyorum.
Zaten verdiğim kiloları geri almak benim için sağlık açısından da çok riskli.
Dikkate devam

Bazen olacagi varsa simdi olsun düsünüyorum. Hastanelerin halen kapaditesi varken olsak daha iyi. Hem bagisiklik kazanip bu sürekli olan stressden korkudanda kurtuluruz diye düsünüyorum. Sonrada ya atlatamasak diye düsünüyorum. Bu yogun duygular cok yoruyor insani gercekten.

Ben online program ile ilerliyordum aslında benim hedefimin altına da düştük.
Diyet programı olup her gün ne yiyeceğim yazilinca çok rahat oluyordu ve mecburen uyuyordum ama şimdi bilemiyorum nasıl olacak.
81,50 ile başladık pazartesi 66,30 ile ara verdik.
Geri döndüğünde en kotu burada kalmış olman gerek dedi diyetisyenim. Onun bendeki hedefi 65 kg

Bu olay hepimizi psikolojik olarak dağıttı.
Evde konuşmamaya dikkat ediyoruz ama akşam olunca da gözümüz kulağımız bakanın açıklayacağı bilgilerde.
Umarım bir an önce kurtuluruz da herkes rahat bir nefes alir

cok güzel kilo vermisin mutlaka koru, insan fit olunca daha mutlu oluyor gercekten

Ben tedavi oncesi 52 idim 54 le beta pozitif oldu. 72 ye kadar geldim Ama o donem zayif aralikta basladigm icin Cok olmus alim. Hic bir sey yapmadan 59 a indim ancak yag oranim %32 lerde idi. O da emzirme olmadigi icinmis. Yag depolamis vucudum sut icin. Neyse diyetle 57 leri glrdum yag orani da 28 lerde daha. Simdi daha zor gidiyor. Onceden daha hizli giderdi.

Bu dusunceler elbette yorar. Tedbir bizden, takdir Allah'tan deyip an'i yasamali. Yoksa psiikolojimiz bozulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…