- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.761
Bizim burada bir köy karantinaya alındı
12 belde ve köy varmıs bu sekıldeOnlar aciklanacakmis
Sehirler arasi otobusler kisitlanacakmis
Bence tamami durmali ya. Biraz durmali
Benim babam dışarı çıkarken tlfnunu her zaman evde birakir, ararsak ulaşamayalım diye. Tâbi evde zor tutuyoruz şu an onu,pc ye tavla,satranç,iskambil ne bulduysak ayarladık yeterki evde dursun.babam da bugun sahıle ınmıs
laf anlamıyorki 60 yasında şeker hastası
sorsan dolmusa bınmemıs yuruyerek gıtmıs kımse yokmusmus
bide telefonunu evde bırakmıs varya unuttum dıyor bence ulasmayalım dıye yapmıs olabılır
Bunu deneyeceğim çok güzel görünüyor ve tarif net, çok teşekkür ederim abla2 sb ılık su
1 paket instant maya
1 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
4 ya da 4.5 sb un
Bütün malzemelerden yumuşak ele yapışacak kıvamda hamur yaptım
Sonra 1 saat mayaladım
Kabaran hamurun havasını aldım elimi sıvı yağ ile yağlayarak hamura dokundum
Sonra tekrar 30 dk daha mayaladım
Tekrar kabardı
Zaten yumuşak ve çabuk kabaran bir hamur
En son hamura yuvarlak şekil verip
Altına yağlı kağıt serdiğim borcam tencereye koydum hamuru yine yaklaşık 30 dk mayaladim
Sonra üzerine fırça ile su sürdüm bıçakla çizik attım
Önceden ısıtılmış firinda
Ilk 20 dk 200 derecede sonraki 40 50 dk 180 derecede kontrollü bir sekilde pişirdim
Fırının altına bir kapta 1 bardak kadar su koydum
Metal kabin olmadığından ben de fırın torbasına su koydum fırının altına koydum
Içine si koyduğun fırın poşetinin kenarlarını dik durması için dışına bir kaç tur kivirdim
Sağlık bakanı açıklama yapacak haberini görünce tüylerim diken diken oldu.
Sayı yine yine çok artimis.
Temas ve izolasyon nasil sağlanacak ya.
Canım bir öz eleştiri yapayımBunu deneyeceğim çok güzel görünüyor ve tarif net, çok teşekkür ederim abla
test sayısı da gıtgıde artıyor test ne kadar cok yapılırsa o kadar ıyı bence ya hasta oldugunu bılmeyen bi sürü kısı vardır tabi onlardan bulasandaSağlık bakanı açıklama yapacak haberini görünce tüylerim diken diken oldu.
Sayı yine yine çok artimis.
Temas ve izolasyon nasil sağlanacak ya.
Açık canim, bankalar da açık.Kizlar birsey sorcam. Istanbulda postaneler halen acik mi? Birine parayollamam gerekiyor western union üzeri.
Cb ne zaman açıklama yapacak?Son tedbirleri aciklamadi. Cbaskani aciklicakmis. Bence sert tedbirler geliyor
Sehir karantinalari mi olacak acaba.
Adam sporunuzu evde yapin gayette yapiliyor niye cikiyorsunuz diyor e hakliii
Cb ne zaman açıklama yapacak?
Iyi fiyat cnm,kızlar fairy hepsi bırarada 50 li tablet 38 liraya a101e gelıyomus fıyat nası sızce bız de 1 paket kaldı da çok oldu almayalı fıyat ıyımı ona gore aldırcam ıkı-uc paket esıme
Uygun canımkızlar fairy hepsi bırarada 50 li tablet 38 liraya a101e gelıyomus fıyat nası sızce bız de 1 paket kaldı da çok oldu almayalı fıyat ıyımı ona gore aldırcam ıkı-uc paket esıme
Canım 60 lı platinium u 60 tl ye almıştımkızlar fairy hepsi bırarada 50 li tablet 38 liraya a101e gelıyomus fıyat nası sızce bız de 1 paket kaldı da çok oldu almayalı fıyat ıyımı ona gore aldırcam ıkı-uc paket esıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?