- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.781
MerhabaHerkese merhabalar... Siz beni tanimiyorsunuz ama hepinizi taniyorum:)) Yaklasik iki yildir okuyorum sizi... 2012 de oglum dogdugunda uye olmustum ama pek yazmadigim icin kullanici adimi bile zor hatirladim ama giris yapamadim bir tirlu.. Sirf bu konuya yazmak icin yeni uyelik aldim..
Sadece sehirlerarasi seyahat kisitlamasi söylendi yeni olarak.konusmada farklı bısey acıklanmadı
HoşgeldinizHerkese merhabalar... Siz beni tanimiyorsunuz ama hepinizi taniyorum:)) Yaklasik iki yildir okuyorum sizi... 2012 de oglum dogdugunda uye olmustum ama pek yazmadigim icin kullanici adimi bile zor hatirladim ama giris yapamadim bir tirlu.. Sirf bu konuya yazmak icin yeni uyelik aldim..
Bence bu uyarıyı da dikkate almazsanız himmmmSadece sehirlerarasi seyahat kisitlamasi söylendi yeni olarak.
Hoşgeldiniz aramızaHerkese merhabalar... Siz beni tanimiyorsunuz ama hepinizi taniyorum:)) Yaklasik iki yildir okuyorum sizi... 2012 de oglum dogdugunda uye olmustum ama pek yazmadigim icin kullanici adimi bile zor hatirladim ama giris yapamadim bir tirlu.. Sirf bu konuya yazmak icin yeni uyelik aldim..
Canım bu şahsimi yoksa otobüs firmalarinami?Sadece sehirlerarasi seyahat kisitlamasi söylendi yeni olarak.
Şehriniz çok mu soğuk canımay bana bıseler oluyor kızlar
bayılazammm
dogalgazın gelmesıne 5 gün var
hesapladım suana kadar yaktıgımız 642 tl
esime sorsan hala üşüyor
hiç ısınmayan ben bıle ısındım adam üşüyomus
Bundan sonraki adim sokağa çıkma yasağı artık,tahminimce bu hafta gelir.Bence bu uyarıyı da dikkate almazsanız himmmmdedi.
Haftaya daha sert önlemler gelir
Genelge bir saate yayınlanacak, detaylar oradaCanım bu şahsimi yoksa otobüs firmalarinami?
Beni de aldi benden vallahi.yalniz sahile gitmek yasağı bizim için ne büyük utanç.
Hele spor yapmak yasak kısmı beni benden aldı
Bas bas bagiriyorlar evde kalın diye ama yok insanımız anlamıyor illa tek tek herşey yasaklanacak
Annemi memleketimize evine getirdik neredeyse 3 aydır benim yanımdaydı otobüsle gonderemeyecegimiz için eşim getirdi bende eşimi yalnız birakmamak için yoldaş oldumGenelge bir saate yayınlanacak, detaylar orada
Sizin ikamet Ankara ama istisnalar vardır mutlakaAnnemi memleketimize evine getirdik neredeyse 3 aydır benim yanımdaydı otobüsle gonderemeyecegimiz için eşim getirdi bende eşimi yalnız birakmamak için yoldaş oldumkaldikmi burda
Şekerim hangi ildesin şu an balıkesir miydi?Annemi memleketimize evine getirdik neredeyse 3 aydır benim yanımdaydı otobüsle gonderemeyecegimiz için eşim getirdi bende eşimi yalnız birakmamak için yoldaş oldumkaldikmi burda
Bursa daŞekerim hangi ildesin şu an balıkesir miydi?
Kendisi bursa anne balikesir değil miydi, ah balik hafizamBursa da
Yok canım kdz EreğliŞekerim hangi ildesin şu an balıkesir miydi?
Kaynanamlar ordaBursa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?