Valla çok güzel oldu babamda tekti ya evi temizlemeye başladık bile annemle eşimde yarın gidelim diyor bilmiyorum napicaz açıklamanın detayını arastiriyoruz
Yok öyle yağma şekerim de enişte beye
bakıcılığı yaptır anneye sonra bırak çek git
Teyzemin evine bir çeki düzen verin amcam torununa doysun

TOKİ'nin açıklamasını gördünüz mü kızlar
Nisan mayis aylarının taksitlerini erteledilerdi çok sevinmiştim iki ayın taksidini kenara atarım diyodum ama işin gerçeği neymiş temmuz aralik ayı arasında ödenmeyen taksitleri 6 eşit takside bolceklermis varmı böyle saçmalık ya 3200 oduyoduk 4300 nasıl odiyim çocuk var tek maas beni geç o kadar çok ki odeyemeyecek olan işten çıkarılan iyilik yapicam diye göz çıkartıyorlar ya

Kendı alacaklarini birakmazlar.

Varyemez aman diyim abla bu konuda dikkat et yorumuna, gitmesin kimse.

Yok öyle yağma şekerim de enişte beye
bakıcılığı yaptır anneye sonra bırak çek git
Teyzemin evine bir çeki düzen verin amcam torununa doysun
Bende öyle dedim sabah erken kalkarız temizliği yaparız öğleden sonra gideceksek gideriz dedim ama şimdi bi kanalda denk geldik özel araçlara değilmiş galiba yasak
Bide babam oğlumu kucağına almıyor virüsten dolayı

Oldu oldu :)
Ah bizde kendi ohalimizi ilân ediyoruz.
Aktif ol,bizde seni tanimak isteriz

Kıyamam ben o torununun üzerine titreyen naif amcama ellerinden öperim
Tabiki teyzemin de

Kendı alacaklarini birakmazlar.

Varyemez aman diyim abla bu konuda dikkat et yorumuna, gitmesin kimse.
Aynen öyle resmi açıklamalarında geri ödemeyle ilgili hiç bi bilgi yok ama Instagramdaki sayfalarında sorulan sorulara bu şekilde cevap veriyorlar bende cevap yazdım saydımda saydım icimde kalmadı ama kaale alinipta cevap yazan olmadiii

Canım eşinin bu süreçte işi daha doğrusu geliriyle ilgili bir sıkıntısı var mı ya da olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…