Sekerim ben daha dün aradim müşteri hizmetlerini.
Geri ödemede faiz vs varmi,varsa ne kadar olduğunu öğrenmek için.
Orasi daha belli değil dedi
E o zaman neye göre anlaşacağız seninle dimi??
Hey allahım.

Canım eşinin bu süreçte işi daha doğrusu geliriyle ilgili bir sıkıntısı var mı ya da olacak mı?
Benim eşimin yok çok sukur calisiyor işine devam ediyor ama edemeyen işten cikarilan ücretsiz izne ayrılan insanlar napicak onlara üzülüyorum
Ayrıca şu an kendi taksidimizi dişimizi sıka sıka ödüyoruz fazlasını ödememiz çok zor olcak

Eşim şimdi telefondan gösterdi, görsünüzmü bilmiyorum. İtalya başkanı gözyaşları içinde açıklama yapıyor, maptıysak ölümleri durduramıyoruz diye.. Bugün olen sayısı 990 kişi be toplam sayı 9 bin 134... Tvlerde cok duymuyoruz ama Guney Afrikada da olum orani cok buyuk.... Lutfen kendinize sikkat edin...

Anladım canım taksit ertelemesine gitmeyi düşünüyor musunuz?
Bence böyle birşey yapacaksanız bile her ay ödediğiniz parayı normal ödüyor gibi bir kenara koyup dokunmayın

Şehriniz çok mu soğuk canım
Ben şu anda 11 günde 111 metreküp harcamışım
Önümüzde daha en az 20 gün var
Bu şekilde yakarsak 600 tl civarı gelir
asırı degıl ama soguk abla
bide bebek var ya hasta olmasın dıye cok yakıyoruz

ay abla sımdı sana soyleyeyim diye faturayı aldım yanıma, faturadan hesaplıyorum ya, son okumayla farkını bularak, iki onceki faturaymıs bu yani daha az gelecek bu durumda

Hadi gözün aydın canım

Yaa zeki insan, hiç aklima gelmemişti böyle basitçe

Her bankanin işleyişi prosedürü farklı mi acaba, tekrar aricam yarin

Yaa zeki insan, hiç aklima gelmemişti böyle basitçe
normalde dogalgaz sırketinin sayfasında program vardı ilk okumayla günceli giriyodun hemen fatura cıkıyodu herkes ogrendi faturaya gore dıkkat edıyor dıye kaldırdılar sıteden
ben de faturadan hesaplıyorum
yer mi anadolu cocugu

Bizim okuldan bir arkadaş whatsapp grubunda bugün
Halkbankası kredi kartı borcunu 1.1 faizle 3 ay erteliyormuş diye
Tabi sonuna da iyi dileklerini belirtmiş
Ben de içimdekileri koymadım
Neyse

Tatlım aynen son endekse bakıp o ana kadar tükettiğim arasındaki farkı 1.77 tl ile çarpıyorum

Bu arada eskilerden tanıdığım ve çokça yazmıştigimiz arkadasimiz ve sağlık calisani olan Z zeyneprer kocaman sevgilerimi iletmek istiyorum
Ahh kızlar hala devam ediyorsunuz demek. Çok teşekkür ederim canım. Maalesef panik dolu günler geçiriyoruz. Vakalar fazlasıyla arttı. Durumlar şimdilik pek iyiye gitmiyor.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Mümkünse evden çıkmayın.

Zeynepcim hoşgeldin,kolayliklar diliyorum cnm hepiniz için
Durum çok ciddi hepimiz panik oluyoruz
Evdeyiz cnm,dikkat et kendine..

Canım kendine çok çok dikkat et, önlemlerini al ne olur tedbirli ol.
Biz evdeyiz ama sen ve çalışma arkadaşların, sağlık personelleri sahada büyük risk altında.
İnşallah bir an evvel atlatırız bu günleri
Sen de gelirsin buradan devam ederiz paylaşımlarımıza
Allah'a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…