- 6 Ağustos 2010
- 40.483
- 72.441
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.821
Neyse korona morona dinlemedik karşılıklı öpüştükYaa bende senin öperim ablam
Sekerim ben daha dün aradim müşteri hizmetlerini.Aynen öyle resmi açıklamalarında geri ödemeyle ilgili hiç bi bilgi yok ama Instagramdaki sayfalarında sorulan sorulara bu şekilde cevap veriyorlar bende cevap yazdım saydımda saydım icimde kalmadı ama kaale alinipta cevap yazan olmadiii
Benim eşimin yok çok sukur calisiyor işine devam ediyor ama edemeyen işten cikarilan ücretsiz izne ayrılan insanlar napicak onlara üzülüyorumCanım eşinin bu süreçte işi daha doğrusu geliriyle ilgili bir sıkıntısı var mı ya da olacak mı?
Bende yazcaktim abla sosyal mesafeye dikkat ederek opuyorum yanlış anlaşılmasın diyeNeyse korona morona dinlemedik karşılıklı öpüştük
Kuzucuğu da öptüm ohhh missss
Anladım canım taksit ertelemesine gitmeyi düşünüyor musunuz?Benim eşimin yok çok sukur calisiyor işine devam ediyor ama edemeyen işten cikarilan ücretsiz izne ayrılan insanlar napicak onlara üzülüyorum
Ayrıca şu an kendi taksidimizi dişimizi sıka sıka ödüyoruz fazlasını ödememiz çok zor olcak
asırı degıl ama soguk ablaŞehriniz çok mu soğuk canım
Ben şu anda 11 günde 111 metreküp harcamışım
Önümüzde daha en az 20 gün var
Bu şekilde yakarsak 600 tl civarı gelir
Hadi gözün aydın canımasırı degıl ama soguk abla
bide bebek var ya hasta olmasın dıye cok yakıyoruz
ay abla sımdı sana soyleyeyim diye faturayı aldım yanıma, faturadan hesaplıyorum ya, son okumayla farkını bularak, iki onceki faturaymıs bu yani daha az gelecek bu durumda
Yaa zeki insan, hiç aklima gelmemişti böyle basitçeasırı degıl ama soguk abla
bide bebek var ya hasta olmasın dıye cok yakıyoruz
ay abla sımdı sana soyleyeyim diye faturayı aldım yanıma, faturadan hesaplıyorum ya, son okumayla farkını bularak, iki onceki faturaymıs bu yani daha az gelecek bu durumda
sagol abla valla sayende gördüm içim rahatladı öbür faturayı bulayımda bakayımHadi gözün aydın canım
Her bankanin işleyişi prosedürü farklı mi acaba, tekrar aricam yarinkaramelli_turta canım lellinin topıkte bi arkadas erteleme yaptrmıs sordum bi oran dahılınde faiz eklemısler bu faizi de kalan aylarına bölüp ilave etmısler sanıırm bir taksite denk gelıyor halkbankmıs bankası
normalde dogalgaz sırketinin sayfasında program vardı ilk okumayla günceli giriyodun hemen fatura cıkıyodu herkes ogrendi faturaya gore dıkkat edıyor dıye kaldırdılar sıtedenYaa zeki insan, hiç aklima gelmemişti böyle basitçe
Bizim okuldan bir arkadaş whatsapp grubunda bugünkaramelli_turta canım lellinin topıkte bi arkadas erteleme yaptrmıs sordum bi oran dahılınde faiz eklemısler bu faizi de kalan aylarına bölüp ilave etmısler sanıırm bir taksite denk gelıyor halkbankmıs bankası
Tatlım aynen son endekse bakıp o ana kadar tükettiğim arasındaki farkı 1.77 tl ile çarpıyorumnormalde dogalgaz sırketinin sayfasında program vardı ilk okumayla günceli giriyodun hemen fatura cıkıyodu herkes ogrendi faturaya gore dıkkat edıyor dıye kaldırdılar sıteden
ben de faturadan hesaplıyorum
yer mi anadolu cocugu
Ahh kızlar hala devam ediyorsunuz demek. Çok teşekkür ederim canım. Maalesef panik dolu günler geçiriyoruz. Vakalar fazlasıyla arttı. Durumlar şimdilik pek iyiye gitmiyor.
Zeynepcim hoşgeldin,kolayliklar diliyorum cnm hepiniz içinAhh kızlar hala devam ediyorsunuz demek. Çok teşekkür ederim canım. Maalesef panik dolu günler geçiriyoruz. Vakalar fazlasıyla arttı. Durumlar şimdilik pek iyiye gitmiyor.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Mümkünse evden çıkmayın.
Yarın cumartesi kimi ariycanHer bankanin işleyişi prosedürü farklı mi acaba, tekrar aricam yarin
Canım kendine çok çok dikkat et, önlemlerini al ne olur tedbirli ol.Ahh kızlar hala devam ediyorsunuz demek. Çok teşekkür ederim canım. Maalesef panik dolu günler geçiriyoruz. Vakalar fazlasıyla arttı. Durumlar şimdilik pek iyiye gitmiyor.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Mümkünse evden çıkmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?