Az önce sanal marketten alışveriş yaptım.
10 kg un, bolca maya, zeytinyağı, tavuk, kuşbaşı, ton balığı, çöp poşeti aldım.
Ben artık market için de evden çıkmayacağım
Bereketli olsun canım
İyi düşünmüşsün
Durum gittikçe sıkıntılı hale dönüşüyor çok tedbirli davranmak zorundayız

selam kızlar,
yoğun bir ğündü. Hava çok güzeldi. Parka yürüyüşe cıktık. Herkes mesafesini koruyordu orda. Cokda polis kontrolu vardı yinede.
50 bin kişi, 304 can kaybı. Çok kolay olmuyacak bu virusdan kurtulmak.
Türkyedeki asgari ücret çalışanlar ne yapacak? iş yerleri kapanırsa ne olcak? burda en azından şimdilik devlet yardım ediyor. Türkyede nasıl uygulanıyor bu? Sosyal yardım var birşekikde?
Allah herkesin yardımcısı olsun

Cok sey yazarim da ban yerim kesin. Her ulke ekonomik paketini aciklarken bizde %1 kdv li ucak bileti, %10 on odemeli konut kredisi bir De nisana kadar olmeden dayanacak emekliye erken odemeli bayram ikramiyesi aciklandi. Ha Biraz da sabir ve dua. Elbette dua edelim su surecten dersler cikaralim Allaha daha yakin olalim ancak kul once tedbirini alsin sonra “Allah korusun” desin. CinDe virüs ciktiginda tahliye edilmeyi reddeden 12 turk un ileri goruslulugune bravo diyorum. Serdar savaş aksam Cok guzel ifade etti bilmem yurek mi yedi. Eger devletimizin gucu yoksa bir hesap acilsin oraya para yatirsin insanlar, Zor durumda olanlara ordan odeme yapilain ve ele ele vererek insanlari sokaktan cekelim su salgini savalim.

Sirkencubine katılıyorum buna yazılacak çok şey var ama site yönetimi de taraflı bu konuda
İnternetten takip et hicbirimize ceza gelmesin

yaz abla noktasına virgülüne dokunmayacağım.... silin mesajımı Cimer'e şikayet edilmişim diye sakın gelmeyin ama tamam mı ?

yahu ağzınızdan çıkanı kulağınız duymuyor işinize gelmedi mi site yönetimi taraf oluyor....

Sizin burada sağdan soldan uyduruk paylaşımınızdan dolayı yayıncı olarak dava edilen biziz yoksa olayın taraf olmakla ne alakası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…