Sirkencubine katılıyorum buna yazılacak çok şey var ama site yönetimi de taraflı bu konuda
İnternetten takip et hicbirimize ceza gelmesin

bugüne kadar hangi mesajınıza müdahale edildi ?

ayıp inanın yaptığınız ayıp, site yönetimini taraf göstermeniz ise çok ayıp !

hadi buyrun sizde yazın
Sayın Kazen ben yazacaklarımı geçen yazdım bitti tarafınızdan cezalandırıldım
Şimdi kimseyi tahrik etmeye çalışmayın lütfen
Benim anlamadığım nokta şu
Üstteki mesajınızı keşke cezayı kesmeden önce ihtar olarak yazsaydınız abla yazdıklarınız bizi zor durumda bırakıyor diye daha açıklayıcı olurdu
Sizi daha iyi anlamaya çalışabilirdim

Cok sey yazarim da ban yerim kesin.

bugüne kadar ne yazdınız da ceza yediniz ? 12 yılda 1 tane ceza yemişsiniz o da konu kategori dışı mesaj yazmaktan!

böyle site yönetimini yasakçı göstermek çok ayıp !

cümle kurarken kelimelerinizi seçerken biraz dikkat edin lütfen.

Canlar,
konuyu kapatalım. Ordaki uygulamaları bilmeyip merak etdiyimden sordum. Kimseye sorun çıksın diye degil.
Zor zamanlar geciriyoruz, bide burdaki kurulan güzel ilişkileri boz muyalım.
Sormam hataydı.
Lütfen bu konu kapansın. Yıllardır okuyup yeni yeni yazan biriyim. Benim yüzümden olmasın gerginlik lütfen.

neden uyaralım ? yazacaklarınızın suç teşkil edip etmeyeceğini site kurallarına uygun olup olmadığını bilmiyor musunuz ?

neyin uyarısı ? site kuralları var gidersiniz o sayfaya okursunuz.

site kuralları çok basit, günlük hayatta nasılsanız burada da öyle olun.

günlük hayatta tanımadığınız kişilerin yanında nasıl davranıyorsanız burada da öyle davranın. (bakın tanımadığınız diyorum tanıdıklarınız demiyorum)

neden uyaralım ? yazacaklarınızın suç teşkil edip etmeyeceğini site kurallarına uygun olup olmadığını bilmiyor musunuz ?

neyin uyarısı ? site kuralları var gidersiniz o sayfaya okursunuz.
Sabah sabah şu şiiri aklıma getirdin Sayın Kazen

Hayırlı günler dilerim sağlık, mutluluk ve huzurla kalın

Günaydın tekrar
Gece uykulari kaçıp,
sabaha karsi anca daldım yine.
Hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz,
Güzel arkadaşliklarimiz var burada.

A Asmin75 cnm yillik izin veren var,ücretsiz veren var ama genelde yakin çevremden aldığım duyum maaşların ödeneceği yönünde.
Kimse sıkıntıya girmeden atlatilir umarım. ‍♀

„Normal“ hayata dönelim mi?
Postaneye ugramam gerek cikmiskende birdaha markete gidip sebze, meyve, süt ve maya bulmaya calisacagim. Cok kisi hasta artik baya tedirgin olduk marketlere girmege. Biz sebze yemesekde olurda, cocuk icin sart.
kurallar 20 nisana kadar uygulancakmis burda.

Bu yazdiklarim peki konu disi degil miydi? Normalde konu disi olabilirdiAra sira covid19 konusuna bakiyorum. Soran arkadasa orayi referans gosterecektim saat gec olup benim pil bitince kaldi. Olagandisi seyler yasiyoruz, herkes gergin anlamaya calisiyorum.

Bizi suçluyorsunuz ? taraf gösteriyorsunuz ?

Sizin üslubunuz çok mu hoş ? kışkırtıcı değil mi ?

Site yönetimi taraflıymış ! Ayıp şu cümleyi kurmak ayıp....

Sizin ceza 2 sene önceydi hatırlıyorsunuz değil mi ?

Ayrıca biz siz ne yazdınız diye takip etmiyoruz. Başlığın takipçilerinden biri diyor ki X isimli üye konumuz şu olmasına rağmen boş boş başka muhabbet yapıyor konu dışı sohbeti bizi boğdu lütfen bu kişiye müdahale edin diyor.

sanırım sizler şöyle sanıyorsunuz Kazen ile Mune kapıda bekliyor ceza vermek için hop site kurallarına aykırı bir şey yazıldı mı ceza veriyor. maalesef öyle değil burada ispiyonlanmanız esas !

yani sizi takip ettiğimizi filan sanmayın

Bizi suçluyorsunuz ? taraf gösteriyorsunuz ?

Sizin üslubunuz çok mu hoş ? kışkırtıcı değil mi ?

Site yönetimi taraflıymış ! Ayıp şu cümleyi kurmak ayıp....
Burada yazılan mesajlar ile ilgili siteye karşı dava durumları olduğunu bilmiyordum, az önceki mesajınız ile öğrendim.
Son günlerde diğer topiklerde meydana gelen durumlar nedeni ile öyle dusundum.
Ama dediğim gibi durumun hukuksal boyutunu bilmiyordum.
O zaman şöyle yapalım mı, ortamı germek istemiyorum hele de böyle zor günler geçirirken burada seviyeli paylaşımlar yapıp kızlar arasında diyalogumuzun bozulmasını asla istemem.
Konuyla ilgili bilgisizliğime verelim o mesajı olur mu kusura bakmayın

O zaman ispiyonlayan arkadaşa da sevgi dolu kalplerimizle kucak açalım, dışarıda kalmasın.
Sohbetimize, paylaşımlarımıza katılsın lütfen
Hem böylece birbirimizin bilgi birikimlerinden faydaları ve kişiler hakkında biraz fikir sahibi oluruz. O zaman da böyle yanlış anlaşmalara sebep olacak şikayetlerde bulunmayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…