- 14 Kasım 2001
- 21.576
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.735
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.861
Sirkencubine katılıyorum buna yazılacak çok şey var ama site yönetimi de taraflı bu konuda
İnternetten takip et hicbirimize ceza gelmesin
Sayın Kazen ben yazacaklarımı geçen yazdım bitti tarafınızdan cezalandırıldımhadi buyrun sizde yazın
Cok sey yazarim da ban yerim kesin.
Sayın Kazen ben yazacaklarımı geçen yazdım bitti tarafınızdan cezalandırıldım
Şimdi kimseyi tahrik etmeye çalışmayın lütfen
Benim anlamadığım nokta şu
Üstteki mesajınızı keşke cezayı kesmeden önce ihtar olarak yazsaydınız abla yazdıklarınız bizi zor durumda bırakıyor diye daha açıklayıcı olurdu
Sizi daha iyi anlamaya çalışabilirdim
Uslubunuzu ve kistirtici tavrinizi da yanlış bulduğum için konuyla ilgili yorum yapmayacagimi bildiririm Sayın Kazen Bey.yazsana aklındakileri bak müdahale etmeyeceğim diyorum ....
Bu yazdiklarim peki konu disi degil miydi? Normalde konu disi olabilirdibugüne kadar ne yazdınız da ceza yediniz ? 12 yılda 1 tane ceza yemişsiniz o da konu kategori dışı mesaj yazmaktan!
böyle site yönetimini yasakçı göstermek çok ayıp !
cümle kurarken kelimelerinizi seçerken biraz dikkat edin lütfen.
Uslubunuzu ve kistirtici tavrinizi da yanlış bulduğum için konuyla ilgili yorum yapmayacagimi bildiririm Sayın Kazen Bey.
Lütfen siz de yazsana, diyorum şeklinde kelimeleri şahsıma kullanmayiniz.
Teşekkürler, iyi görevler.
Bu yazdiklarim peki konu disi degil miydi? Normalde konu disi olabilirdiAra sira covid19 konusuna bakiyorum. Soran arkadasa orayi referans gosterecektim saat gec olup benim pil bitince kaldi. Olagandisi seyler yasiyoruz, herkes gergin anlamaya calisiyorum.
HoşgeldinizHayırlı olsun, bende geldim.
Burada yazılan mesajlar ile ilgili siteye karşı dava durumları olduğunu bilmiyordum, az önceki mesajınız ile öğrendim.Bizi suçluyorsunuz ? taraf gösteriyorsunuz ?
Sizin üslubunuz çok mu hoş ? kışkırtıcı değil mi ?
Site yönetimi taraflıymış ! Ayıp şu cümleyi kurmak ayıp....
O zaman ispiyonlayan arkadaşa da sevgi dolu kalplerimizle kucak açalım, dışarıda kalmasın.Sizin ceza 2 sene önceydi hatırlıyorsunuz değil mi ?
Ayrıca biz siz ne yazdınız diye takip etmiyoruz. Başlığın takipçilerinden biri diyor ki X isimli üye konumuz şu olmasına rağmen boş boş başka muhabbet yapıyor konu dışı sohbeti bizi boğdu lütfen bu kişiye müdahale edin diyor.
sanırım sizler şöyle sanıyorsunuz Kazen ile Mune kapıda bekliyor ceza vermek için hop site kurallarına aykırı bir şey yazıldı mı ceza veriyor. maalesef öyle değil burada ispiyonlanmanız esas !
yani sizi takip ettiğimizi filan sanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?