Eeee hepimiz evdeyiz madem bugün hangi ekonomik ( ekonomi topiginin ekonomisi)
menüler yapılacak bakalım.
Bende patetes havuçlu çorba,
Kisir ve hamburger köftesi var aksama.
Elmali kurabiye de bitti bitiyor
Gizli hayran demekki

Bende fikrimi söyleyeyim.Şikayet eden arkadaş,insanlar şu an corona virüsten dolayı alınan önlemlerden bahsediyor topikte evet.Çünkü bütün hayatımızı etkilediği için ekonomiyide, hem şahsi hem milli ekonomimizi etkiledi.Bankaların kredi ve borç ertelemelerinden bahsediliyor.Sizce ekonomiyle alakalı değilmi konu?Yada alınan önlemler ekonomiyle alakalı değilmi?Geçen gün diğer topikte olanlar çözüme kavuştu diye biliyorum,herkes birbirini anladı bence konuyu uzatmayalım.Şurda insanlar fikir alışverişi yapıyor, kafa dağıtıyor.Zor durumda olanları düşünerek asıl olayların, tv lerde anlatıldığı gibi olmadığını söylemek hatamı?Kredi ödeyemeyeceklerin ertelemenin faiz karşılığı yapıldığını söylemesimi konu dışı?Evet eleştiri yaparken şahıslara yada kurumlara hakaret edilmemeli buna bende katlıyorum.Lütfen ortalığı karıştırmaya çalışıp, insanların şu zor günlerde kafa dağıtmaya çalıştığı yerlerde nifak tohumları ekmeyin.Beğenmeyen okumasın, yanlış bulan uyarsın fikrini söylesin.kaçak dövüşmek onurlu bir davranış değildir

Esim surekli elinde bezle gezen, obsesif bir ev erkegine donustu. Zaten de musaitti.

Haftalik hesabi kapatmak icin az once dukkana gitti. Neyseki isleri genelde telefonla hallediyorlar, hele cumartesi pek gelen giden de olmaz.
Simdilik is, tekerlegi patlak kamyon gibi yuruyor. Nereye kadar bilmiyoruz. Kâri gectik, keseden yemeyelim diye ugrasiliyor.

Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Kızlar ben de grubun sessiz takipcilerindenim hatta arada yazarım sorarım çok da severim.

Sabah da şok oldum noldu diye

Konu dışı diye biri şikayet etmiş olaylar buraya gelmiş diye anlaşılmış ama ben öyle anlamadim

Bir üyemiz bir konu hakkında yazılacak çok şey var ama SITE YONETIMI DE TARAFLI BU KONUDA demiş.

Biri bence bu mesajı şikayet etmiş

Site yönetimi de gelip ne yaptık da taraflı olduk yazın söyleyin demiş yani ben öyle anladım

Amannnnnn her neyse

Yazmaya paylaşmaya devam edin lütfen ben okumaktan keyif alıyorum

Hele şu kadar altın aldım şu kadar gram mesajlarına bayılıyorum:)

Şu gozardi et butonunun nasıl çalıştığını kısaca hatırlatma gereği duyuyorum.
Üyenin mesajını görmek istemiyorsanız nickinin üstüne gelip tıklıyorsunuz ve o üyenin mesaji sayfayı açtığınızda görünmüyor.
Burada konuyu kapatıp Kazen bey ile de görüşüp durum hakkında birbirimizi anladıktan sonra lütfen kimse gelip artık yazmasın, hele de normalde yazmıyorum ama bu olay dikkatimi çekti izlenimi lütfen yaratmayın.
Biz mevzuuyu hallettik.
Birlik ve beraberlik içerisinde temiz kalp temiz topik şeklinde ilerlemeyi rica ediyorum.

Az önce Instagram'da gezinirken ilginç bir meydan okuma gördüm, hemen paylaşayım.
"Ben bu hayatta en çok kendi karakteri, duruşu, eğitimi, mesleği olmayıp, kendi başına ayakta duracak gucu olmayıp eşinin imkanları sayesinde kaliteli hayat yaşayan, hesap yapmadan harcayan, emek vermeden tüketen, kendi ile aynı imkanlara sahip olmayan, kendine hizmet edenleri aşağılayan kadından korkarım "
Hadi arkadaş, tanıdık böylelerini etiketleyin yazmış.

Korona oldurmese bu paylaşımlar öldürür
Paylaşımda ki mesajı ayrıca doğru buluyorum onu belirtmeme gerek yok

Canımcım benim de fikrim bu yönde
hatta çevremdeki bu tiplere bazen damarıma bastıklarında istemeden de olsa mevcut durumlarını farkettiriveriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…