Ben bu Sene Almadim Hic. Gecen sene lazim olup almistim pudrasiz nitriller 15-16 lira civari idi. Pudrali lateksler de 10-12 lira filandi.
Ben de en fazla o kadardır diye düşünüyordum ama internetten baktım satan her yerde fiyatlar böyle
Pudrasız nitril 100lu 50 TL.

Ben hastalık konuşulmaya başlandığından beridir nakit kullanmıyorum, para zaten her virüsü taşıyor.
Ben de ilerleyen günlerde bulamayız diye düşünüyorum, sokaga bakıyorum herkes eldivenli.
Ekleyeyim alışverişime.

Vakit bol bekleriz her zaman

Varyemez ellerine saglik.. Bende hecenlerde tavada yaptim ekmek..
Bugun kereyeden bahce icin kayik ( dogrumu bilmiyorum) yapacaktık ama çok soguk gıbı...
Bahçe için ekeceğin domates biber fidanları için karık mı yapacaktınız?

Bahçe için ekeceğin domates biber fidanları için karık mı yapacaktınız?
Aslinda belediyeden kiraladihimiz bi bahçe var (Allotment).. Domates, biberi oradaki seraya dikıyorum.. Kayıgi evdeki bahçede çok güzel güneş alan bir kısım var, oraya koyacağım ama me ekeceğimi bilmiyorum henüz.. Ekince resim ayarım.

Değişik, güzel bir tatil tarifi olan varsa alabilirim :)

Evde üç çocuk, bi de büyümeyen çocuk olunca, her gün bir şey yapa yapa tarif kalmadı... :) evet, çok sağlıklı değil biliyorum ama, çocukları bir şekilde mutlu etmek lazım, hiç alışık olmadıkları bir süreç, haftada elli çeşit sosyal ortam ve faaliyet olurdu, iki hafta öncesine kadar... elimden geldiğince, tereyağından, sütüne, yumurtasına kadar, sağlıklı, kaliteli, bildik yerlerden aldığım malzemeleri kullanıyorum...

Şeyyy, ben de yiyorum tabi
Tam ideal kiloma inmiştim, tekrar başa dönmem inşallah

Senin işin hepimizden zor, hepsini ayrı ayrı memnun etmek, sosyal çocuklari evde oyalamak, Allah yardım etsin.
Ben de tam kilo vedim fitim diye gezinirken evde olmak ve eşim gibi hem iştahlı hem eli lezzetli biriyle olmak işimi zorlastiriyor.
Duzenim bozulmasın diye sabah sen akşam ben hazırlayalım diye anlaştık. Sabah kalori çok olsa bile gün içinde yakarım diye düşündüm.
Bu sabah, hem kızartma hem gözleme Allah ne verdiyse dökmüş sorfaya.
Ama o kadar emek verdim ye diye ısrarı da ayrı tabi.
Bir an önce şu süreç geçsin istiyorum zaten kilo olayını düşününce daha da çabuk olsun diyorum

Hiç sorma canım, kendimden geçtim ki ben sıkılmıyorum, yemek, pasta börek yap, ortalığı toparla, bu evde kalışı fırsat bilip, manevi ihtiyaçları, eksikleri tamamlamaya çalış vs derken zaman geçiyor...

Ama çocuklar
:)

Kahvaltıyı üst kat balkonda, akşamı alt kat salonda yap (kızıma hadi lokantaya gidiyoruz diyip, yemeği terasa hazırlıyorum :) )

Zeka oyunları oyna, dini, milli, manevi duygular ağır basan, ortak zevklere uygun film bulup film saati yap derken, dağıtıyorum.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…