- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.941
Oyyy oyyyy oyyyy diyorum ekmek teknesi deki kirli gibiEki Görüntüle 2610247 Eki Görüntüle 2610248 Eki Görüntüle 2610249 Eki Görüntüle 2610250 Eki Görüntüle 2610251 Eki Görüntüle 2610252
Nihayet ekmeğim pişti
Sıcak olduğu için kesmedim
Ben de en fazla o kadardır diye düşünüyordum ama internetten baktım satan her yerde fiyatlar böyleBen bu Sene Almadim Hic. Gecen sene lazim olup almistim pudrasiz nitriller 15-16 lira civari idi. Pudrali lateksler de 10-12 lira filandi.
Ben hastalık konuşulmaya başlandığından beridir nakit kullanmıyorum, para zaten her virüsü taşıyor.onlarda bulunmuyor burda artık. bence al.
Ayrıca burda kasadaki insanlar mümkünse nakitle degil kartla alışveriş yapın diye rica ediyorlar.
Onlarında saglıgını elimizden geldiyi kadar böylece korumaya çalışıyoruz.
Gem bizde elimize fazla para almasak daha iyi tabi.
Vakit bol bekleriz her zamanCanım, benim içimden de şu son iki haftada, müthiş bir ev hanımı çıktı... meğer bilinçaltında maharetli bir ev hanımı yatıyormuş ki, uyandı... :)
Yemekler, pasta, börekler mi istersin, ev yapımı ekmekler, değişik tarifler mi, ne ararsan var... :)
Bahçe için ekeceğin domates biber fidanları için karık mı yapacaktınız?Varyemez ellerine saglik.. Bende hecenlerde tavada yaptim ekmek..
Bugun kereyeden bahce icin kayik ( dogrumu bilmiyorum) yapacaktık ama çok soguk gıbı...
Bugünkü yaptığım ekmeğin tarifini yazdım sanaOyyy oyyyy oyyyy diyorum ekmek teknesi deki kirli gibi
Bu yazdığın tarif dimi abla yarın ben de yapacağım, foto da eklerim
Sonradan gördüm abla, aldım ekran goruntusunu.Bugünkü yaptığım ekmeğin tarifini yazdım sana
Şu an kalkıp yapasim geldi, muhteşem
Sağolasın canım benimŞu an kalkıp yapasim geldi, muhteşem
Ellerine saglik
Aslinda belediyeden kiraladihimiz bi bahçe var (Allotment).. Domates, biberi oradaki seraya dikıyorum.. Kayıgi evdeki bahçede çok güzel güneş alan bir kısım var, oraya koyacağım ama me ekeceğimi bilmiyorum henüz.. Ekince resim ayarım.Bahçe için ekeceğin domates biber fidanları için karık mı yapacaktınız?
Offf bu ekmeğe tereyağı, çay nasıl gider
Senin işin hepimizden zor, hepsini ayrı ayrı memnun etmek, sosyal çocuklari evde oyalamak, Allah yardım etsin.Değişik, güzel bir tatil tarifi olan varsa alabilirim :)
Evde üç çocuk, bi de büyümeyen çocuk olunca, her gün bir şey yapa yapa tarif kalmadı... :) evet, çok sağlıklı değil biliyorum ama, çocukları bir şekilde mutlu etmek lazım, hiç alışık olmadıkları bir süreç, haftada elli çeşit sosyal ortam ve faaliyet olurdu, iki hafta öncesine kadar... elimden geldiğince, tereyağından, sütüne, yumurtasına kadar, sağlıklı, kaliteli, bildik yerlerden aldığım malzemeleri kullanıyorum...
Şeyyy, ben de yiyorum tabi
Tam ideal kiloma inmiştim, tekrar başa dönmem inşallah
Senin işin hepimizden zor, hepsini ayrı ayrı memnun etmek, sosyal çocuklari evde oyalamak, Allah yardım etsin.
Ben de tam kilo vedim fitim diye gezinirken evde olmak ve eşim gibi hem iştahlı hem eli lezzetli biriyle olmak işimi zorlastiriyor.
Duzenim bozulmasın diye sabah sen akşam ben hazırlayalım diye anlaştık. Sabah kalori çok olsa bile gün içinde yakarım diye düşündüm.
Bu sabah, hem kızartma hem gözleme Allah ne verdiyse dökmüş sorfaya.
Ama o kadar emek verdim ye diye ısrarı da ayrı tabi.
Bir an önce şu süreç geçsin istiyorum zaten kilo olayını düşününce daha da çabuk olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?