- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.921
Etiketleyecek insanlar taniyorumAz önce Instagram'da gezinirken ilginç bir meydan okuma gördüm, hemen paylaşayım.
"Ben bu hayatta en çok kendi karakteri, duruşu, eğitimi, mesleği olmayıp, kendi başına ayakta duracak gucu olmayıp eşinin imkanları sayesinde kaliteli hayat yaşayan, hesap yapmadan harcayan, emek vermeden tüketen, kendi ile aynı imkanlara sahip olmayan, kendine hizmet edenleri aşağılayan kadından korkarım "
Hadi arkadaş, tanıdık böylelerini etiketleyin yazmış.
Korona oldurmese bu paylaşımlar öldürür
Paylaşımda ki mesajı ayrıca doğru buluyorum onu belirtmeme gerek yok ✌
Ben de hiç affetmem lafımı söylerim anlamazsa açık açık ifade etmekten cekinmem bu durumdaCanımcım benim de fikrim bu yönde
hatta çevremdeki bu tiplere bazen damarıma bastıklarında mevcut durumlarını farkettiriveriyorum
Keşke size ikram imkanım olsaAbla ya valla on parmağında on marifet
Nefis görünüyorKeşke size ikram imkanım olsa
Canım ablam yemiş kadar olduk, ellerine sağlıkKeşke size ikram imkanım olsa
EstağfirullahAbla ya valla on parmağında on marifet
onlarda bulunmuyor burda artık. bence al.Kızlar plastik eldivenler var ya onları kaça aliyroduk
İnternetten siparisime ekleyeyim dedim
100lu 50 TL
Ben bu Sene Almadim Hic. Gecen sene lazim olup almistim pudrasiz nitriller 15-16 lira civari idi. Pudrali lateksler de 10-12 lira filandi.Kızlar plastik eldivenler var ya onları kaça aliyroduk
İnternetten siparisime ekleyeyim dedim
100lu 50 TL
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2610247 Eki Görüntüle 2610248 Eki Görüntüle 2610249 Eki Görüntüle 2610250 Eki Görüntüle 2610251 Eki Görüntüle 2610252
Nihayet ekmeğim pişti
Sıcak olduğu için kesmedim
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Eki Görüntüle 2610210 Eki Görüntüle 2610211 Eki Görüntüle 2610212 Eki Görüntüle 2610213 Eki Görüntüle 2610214 Eki Görüntüle 2610215
Kızlar ekmeğimi fırına pişirmek üzere koyunca
Hemen limonatayı da yapıverdim
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar...
Bundan sonra sanırım ben de daha sık aranızda olabileceğim, malum evdekalıyoruz...
Kahvemsi, ne kadar doğru bir tarif, başkalarının imkanlarıyla yaşadığı, pamuk ipliğine bağlı, bir anda fosssss olabilecek hayatını, insanların gözüne sokan, insanları geçici imkanlarıyla ezmeye çalışan, kendi bu dünyada bir işe yaramayan, yaramayı da düşünmeyen insan tarifi ... :)
Şükür ki benim çevremde çok fazla bu tür insan yok.... olmamasına da azami gayret gösteriyorum... :)
Tariflerini de paylaş bizimleCanım, benim içimden de şu son iki haftada, müthiş bir ev hanımı çıktı... meğer bilinçaltında maharetli bir ev hanımı yatıyormuş ki, uyandı... :)
Yemekler, pasta, börekler mi istersin, ev yapımı ekmekler, değişik tarifler mi, ne ararsan var... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?