Etiketleyecek insanlar taniyorum

Abla ya valla on parmağında on marifet
Estağfirullah
Bu tatilde nette gezinirken görüp yapmayı ertelediklerimi yapmaya bol bol zamanım oldu
Hem çocuklar da yanımdayken
Büyük oğlan da babasını terkedip geldi

Kızlar plastik eldivenler var ya onları kaça aliyroduk
İnternetten siparisime ekleyeyim dedim
100lu 50 TL
onlarda bulunmuyor burda artık. bence al.
Ayrıca burda kasadaki insanlar mümkünse nakitle degil kartla alışveriş yapın diye rica ediyorlar.
Onlarında saglıgını elimizden geldiyi kadar böylece korumaya çalışıyoruz.
Gem bizde elimize fazla para almasak daha iyi tabi.

Kızlar plastik eldivenler var ya onları kaça aliyroduk
İnternetten siparisime ekleyeyim dedim
100lu 50 TL
Ben bu Sene Almadim Hic. Gecen sene lazim olup almistim pudrasiz nitriller 15-16 lira civari idi. Pudrali lateksler de 10-12 lira filandi.

Merhaba arkadaşlar...

Bundan sonra sanırım ben de daha sık aranızda olabileceğim, malum evdekalıyoruz...

Kahvemsi, ne kadar doğru bir tarif, başkalarının imkanlarıyla yaşadığı, pamuk ipliğine bağlı, bir anda fosssss olabilecek hayatını, insanların gözüne sokan, insanları geçici imkanlarıyla ezmeye çalışan, kendi bu dünyada bir işe yaramayan, yaramayı da düşünmeyen insan tarifi ... :)
Şükür ki benim çevremde çok fazla bu tür insan yok.... olmamasına da azami gayret gösteriyorum... :)

Canım, benim içimden de şu son iki haftada, müthiş bir ev hanımı çıktı... meğer bilinçaltında maharetli bir ev hanımı yatıyormuş ki, uyandı... :)

Yemekler, pasta, börekler mi istersin, ev yapımı ekmekler, değişik tarifler mi, ne ararsan var... :)

K kahvemsi mutluluk bu kez hamuru cıvık yoğururken elimi bir kaba aldığım su ile ıslatıp ıslatıp yoğurdum en az 10 dk sürdü yoğurma işlemi
Sonra ısıtılmış fırına koydum 30 40 dk da hemen kabardı
Sonra hamuru masanın üzerini yağladım elimi de yağladım hamura masanın üzerinde kenarlarını içine doğru gelecek şekilde yuvarlak şekil verdim
Fırın tepsisine koydum tekrar firinda kabarana kadar yaklaşık 20 dk mayalanmaya bıraktım
Kabaran hamurun üzerine fırça ile su sürdüm
Bıçakla çizik attım
Fırına koydum
Ilk 20 dk 200 derece
Sonraki yarım saat 170 180 derecede
Alt üst ayarda fansız
En son 15 20 dk sadece alt ayarda pişirdim

Hoşgeldin canım
Gel bize katıl bize

Tariflerini de paylaş bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…